evet canım oncekı gebelıgımdende kalma aralıkta 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı onu erıtmeden bı daha hamıle kaldım onunda etkısı buyuk
hosgeldın canım aramıza amin rabbım hepımızın evlatırına saglık uzun omur versın ınsallah senınde anneler gunun kutlu olsun
ınsallah canım kılodan korkma gebelık kılosundan dogumdan sonra hemen gıdıyodoğumda bebişin 2 katı kdr kilo kaybı oluomuş... emzirince de günlük 500 cal gidiomuş :) acaip kilo takıntısı olan biriyim debu bebişin sağlıcakla gelsin inşallah canımm
Yüzük nası yapılıyor ?
Canim oyle sey olurmu sakin ol bana da oluyo arada bicak saplanmasi gibi geciyo snra.cok normalmis bu.senin dedigin dayanilmicak bi agri ve kanama oluyomus. Oyle seyler okumaa.bisey olmaz Allahin izniyleGunaydin annisler cok sacma sapan.bir gece gecirdim sol kasigimin yukarisindan sanki bicak koymusalr habire saplandi durdu sabah kadar sitede kalbi duran bebekleri okudum uyumasanordada diyirlar bixak saplamasi oldu diye ( icim cok kotu oldu ya dontorada gidemem bugun bana yardim edin ne olur odum kopuyor goguslerim hala sis ve aciyor
benim de oluyor. Bicak gibi.. bugun kontrolum var. Birsey olmaz merak etme canim. Rahim kaslarindan da olabiliyor boyle agrilar. Kotu seyler okuma, olumsuzluklari cagirma kaygisiz olmaya calis ki rahat bir bebegin olsun. Yoksa cok zor gecer 9 ay. Keyfini cikar :)Gunaydin annisler cok sacma sapan.bir gece gecirdim sol kasigimin yukarisindan sanki bicak koymusalr habire saplandi durdu sabah kadar sitede kalbi duran bebekleri okudum uyumasanordada diyirlar bixak saplamasi oldu diye ( icim cok kotu oldu ya dontorada gidemem bugun bana yardim edin ne olur odum kopuyor goguslerim hala sis ve aciyor
valla bılmıyorumkı canım benım kokulara aşırı deıl ama uykudan uyandıgım anda bagıra bagıra uyanıyorum bulantıdan ıns gecer hemen
ya ne bilim pinpirik oldum ciktim yaCanim oyle sey olurmu sakin ol bana da oluyo arada bicak saplanmasi gibi geciyo snra.cok normalmis bu.senin dedigin dayanilmicak bi agri ve kanama oluyomus. Oyle seyler okumaa.bisey olmaz Allahin izniyle
olumsuz dusunememk lazim haklisin ama.dun uyurken o saplanmalar rahatsiz etti odum koptubenim de oluyor. Bicak gibi.. bugun kontrolum var. Birsey olmaz merak etme canim. Rahim kaslarindan da olabiliyor boyle agrilar. Kotu seyler okuma, olumsuzluklari cagirma kaygisiz olmaya calis ki rahat bir bebegin olsun. Yoksa cok zor gecer 9 ay. Keyfini cikar :)
Ben yaptım ama sanırım sağ elimle ister istemez müdahale ediyom ner seferinde başka çıkıyorSac teline altin yuzugu bagliyorsun canim.sol avucunun icinde simsiki tutuyorsun 3 ihlas 1 fatiha okuyup avucunu aciyosun.sag elinle sactan tutup sol avucunun icine yuzugu 3 kere dokundurup kaldiriyosun.yuzuk kendi kendine hareket ediyo.eger daireler cizerse kiz, duz gidip gelirse erkek:):) diyo atalarimiZZeglencelik bi inanc :)
Tüm gün meyve ve salata yemekten patlıcan. Gaz beni mahvetti
Allah sabir versin, cok zor eminim ama yinede hayirlisini dile sagliksiz olacakdi belkide Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda
Ne Zaman fark edildi kacinci haftada[/QUOTE
guzel dualariniz icin tesekkur ederim , suan meleklerinizin hatrina tum dualariniz kabul olur insallah bende en kisa surede yeniden araniza katilirim:)
Benim ilk ogrendigimden beri risk vardi geriden geliyordu ama mutlaka herhafta gelisiyordu en son 6+1 gunluk oldugunu gormustuk kalp atisini gorememistik bi hafta bekleyelim dedi doktorumuz bekledik ama yine buyume olmamisti bi hafta daha bekleme suresi verdi emin olmak , ve sanirim benide bu surece hazirlamak icin. Bir hafta boyunca doktor kontrolunde bekledik ama cumartesi gunu hic bir gelismenin olmadigini gorunce artik banada zarar vermesin diye aldirmak zorunda kaldik. Cunku kesem cok saglammis bebekte kalbi atmamasina ragmen cok iyi tutunuyomus hic bir swkilde kendi kendine dusuk olmaz dedi.
Allah kimseye yasatmasin
Hayirlisi degilmis deyip , dua ediyoruz
Arkadaşlar selam salı gunu kalbını duyucaz dıye gıttık ama bebeğimin kalbı durmuş
Çarşamba gunu aldılar benım ruyam çabuk bıttı
Rabbım sızlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın inş Allaha emanet olun
Iyı geceler
Kızlar kaç kilo aldınız şimdiden doktorum bana kızdı ilk 3 ay hiç kilo almıyıcaktın dedi en fazla 1 kilo. Çünki ilk üç ay ALINAN kilonun hepsi kendine kalıyor ve daha önünde 6 ay var kilo endeksime göre 11 kiloyu bana uygun GÖRDÜ
Benim hep ayni cikti yaa:) bide ustuste yapinca kac cocugun olcagini da soyluyomusBen yaptım ama sanırım sağ elimle ister istemez müdahale ediyom ner seferinde başka çıkıyor
Off bnim de cok kotu yaa..daha da bitmesine cok hafta varrrrgünaydın kızlar dün azıcık azalmıştı bulantılarım ama bugün yine hortladı 10 haftalık olduk artık ne zaman geçecek yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?