2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet canım oncekı gebelıgımdende kalma aralıkta 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı onu erıtmeden bı daha hamıle kaldım onunda etkısı buyuk

doğumda bebişin 2 katı kdr kilo kaybı oluomuş... emzirince de günlük 500 cal gidiomuş :) acaip kilo takıntısı olan biriyim de bu bebişin sağlıcakla gelsin inşallah canımm

doğumda bebişin 2 katı kdr kilo kaybı oluomuş... emzirince de günlük 500 cal gidiomuş :) acaip kilo takıntısı olan biriyim de bu bebişin sağlıcakla gelsin inşallah canımm
ınsallah canım kılodan korkma gebelık kılosundan dogumdan sonra hemen gıdıyo

Gunaydin size bir sorum olacak kizlar ben dun ilk defa yeni yeni olusan kalbi gordum cok sukur ama doktordan geldim tek hamilelik belirtim olan gogus agrim gecti sanki goguslerim söndü sizin gögüs agrilariniz varmi yoksa gectimi cok canim sıkkın gece hic uyumadim

Gunaydin annisler cok sacma sapan.bir gece gecirdim sol kasigimin yukarisindan sanki bicak koymusalr habire saplandi durdu sabah kadar sitede kalbi duran bebekleri okudum uyumasan ordada diyirlar bixak saplamasi oldu diye ( icim cok kotu oldu ya dontorada gidemem bugun bana yardim edin ne olur odum kopuyor goguslerim hala sis ve aciyor

Yüzük nası yapılıyor ?

Sac teline altin yuzugu bagliyorsun canim.sol avucunun icinde simsiki tutuyorsun 3 ihlas 1 fatiha okuyup avucunu aciyosun.sag elinle sactan tutup sol avucunun icine yuzugu 3 kere dokundurup kaldiriyosun.yuzuk kendi kendine hareket ediyo.eger daireler cizerse kiz, duz gidip gelirse erkek:):) diyo atalarimiZZ eglencelik bi inanc :)

Canim oyle sey olurmu sakin ol bana da oluyo arada bicak saplanmasi gibi geciyo snra.cok normalmis bu.senin dedigin dayanilmicak bi agri ve kanama oluyomus. Oyle seyler okumaa.bisey olmaz Allahin izniyle

benim de oluyor. Bicak gibi.. bugun kontrolum var. Birsey olmaz merak etme canim. Rahim kaslarindan da olabiliyor boyle agrilar. Kotu seyler okuma, olumsuzluklari cagirma kaygisiz olmaya calis ki rahat bir bebegin olsun. Yoksa cok zor gecer 9 ay. Keyfini cikar :)

Canim oyle sey olurmu sakin ol bana da oluyo arada bicak saplanmasi gibi geciyo snra.cok normalmis bu.senin dedigin dayanilmicak bi agri ve kanama oluyomus. Oyle seyler okumaa.bisey olmaz Allahin izniyle
ya ne bilim pinpirik oldum ciktim ya

olumsuz dusunememk lazim haklisin ama.dun uyurken o saplanmalar rahatsiz etti odum koptu

Ben yaptım ama sanırım sağ elimle ister istemez müdahale ediyom ner seferinde başka çıkıyor

Son düzenleme:
Tüm gün meyve ve salata yemekten patlıcan. Gaz beni mahvetti

Malesef beınm de aşiri gaz sorunum var Karnım her an patlayacak gini. Melisa, kimyon cayı falan denedım ama çözüm olmadı. Başka denemeler yapmış, çözüm bulmuş olan var mı acaba ???

günaydın kızlar dün azıcık azalmıştı bulantılarım ama bugün yine hortladı 10 haftalık olduk artık ne zaman geçecek yaaaa

Minik bebeğine Allah rahmet eylesin canım. Her şerde bi hayır vardır derler, en kısa zamanda yeni bi bebek haberiyle yuvanıza şenlik gelsin inşallah....

Ben de 8. haftada 2 kilo almıştım, doktorum 12. haftada da geldiğinde kilo almışsan diyetisyene yollayacağım dedi.

Kizlar mide bulantilariniz ne alemde benim gitgide daha da artiyo sanki cikariyorum sabahlari kac defa ilac da kullanmak istemiyorum. Doktorum dremamine dye bi ilac verdi ama kullanmadim. Kullanan var mi aranizda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…