ben kullandım hic bişi değişmedi sonra zofran verdi o işe yaradı canımKizlar mide bulantilariniz ne alemde benim gitgide daha da artiyo sankicikariyorum sabahlari kac defa ilac da kullanmak istemiyorum. Doktorum dremamine dye bi ilac verdi ama kullanmadim. Kullanan var mi aranizda??
Belirtiler neler ki acaba Ben sadece hissediyorum okadar:)))Gündüz battaniye örttüm ayaklarim üşüdü eşim pike örtünüo ben yorganYediklerime göre kız vucut belirtilerime göre erkek hayirlisi artik bakalim
ben kullandım hic bişi değişmedi sonra zofran verdi o işe yaradı canım
caım ben de 4 gün iyiydim hiç kusmayan ben bugün ilk kez kustumgünaydın kızlar dün azıcık azalmıştı bulantılarım ama bugün yine hortladı 10 haftalık olduk artık ne zaman geçecek yaaaa
valla tatlım iki doktorda içebilirsin hiçbir sıkıntı olmaz dedi zaten o kadar zor günler geçirdim ki içmezsem yaşayamıyorum resmenZofran hakkinda da kullanmayin falan diye yazilar gordum ben hamilelikte kullanimi ile ilgili calismasi yokmus.doktorun bisey dedimi bu konu hakkinda canim?gerci sana verdiyse zarari yoktur ama. Ufff ilac icsen dert icmesen dert
hayırlı olsun canım .kac haftalıksın pkııgörürsün insallah canim hic beklemiyordum bende doktor bakarken böyle elleri ayaklari nasildi kipir kipir esim diyorki doktora ellerinimi oynatiyor dedi doktor da hemde nasil diyor cok hareketliydi :) gözümü alamadim
ah ahhh burda okuduklarım benıde cok olumsuz etkılıyor ozellıkle kalbı durupta anlamayan gebelerı okudukca ıcım ıcımı yıyor..benımde kontrolume ıkı hafta var ama yarın ısten ızın alıp dırek gıdıcemmGunaydin annisler cok sacma sapan.bir gece gecirdim sol kasigimin yukarisindan sanki bicak koymusalr habire saplandi durdu sabah kadar sitede kalbi duran bebekleri okudum uyumasanordada diyirlar bixak saplamasi oldu diye ( icim cok kotu oldu ya dontorada gidemem bugun bana yardim edin ne olur odum kopuyor goguslerim hala sis ve aciyor
bende aldım ilacı ama aynı sebeple kullanamıyorum içeriğini okuyunca açık açık yazıyo hamileler üzerinde araştırma yapılmadığından hamilelikte kullanılmaması diye öyle olunca da içime sinmedi öğüre öğüre dolaşıyorumZofran hakkinda da kullanmayin falan diye yazilar gordum ben hamilelikte kullanimi ile ilgili calismasi yokmus.doktorun bisey dedimi bu konu hakkinda canim?gerci sana verdiyse zarari yoktur ama. Ufff ilac icsen dert icmesen dert
Aynen goguslerime bakiuorum aciyormu hala diye... aslinda hissetmedigimiz icin suan normal heleki benim gibi ilk bebekse ! Ya asmaliyiz bunlari ama nasil ?ah ahhh burda okuduklarım benıde cok olumsuz etkılıyor ozellıkle kalbı durupta anlamayan gebelerı okudukca ıcım ıcımı yıyor..benımde kontrolume ıkı hafta var ama yarın ısten ızın alıp dırek gıdıcemmınş.bırseyı yoktur meleklerımızın dua edelımm.sıkma canını ıcını ferah tut..goguslerım ve nadır glen rahım agrılarım olmasa benımde hıc belırtım yok
ay geçti diye bende nasıl sevinmiştim dün ama yok yine aynıcaım ben de 4 gün iyiydim hiç kusmayan ben bugün ilk kez kustumazalacağına artıyor offff çok kötüyüm
benımkıde ılk gebelık bırde ıkı gundur gobegımın sag kısmında boyle gezgın huzursuz bır agrım var bebek yukarı cıkmıs olabılrmı kı :) artık .suanda 8+4 umAynen goguslerime bakiuorum aciyormu hala diye... aslinda hissetmedigimiz icin suan normal heleki benim gibi ilk bebekse ! Ya asmaliyiz bunlari ama nasil ?
çok düşünmeyerek sanırımAynen goguslerime bakiuorum aciyormu hala diye... aslinda hissetmedigimiz icin suan normal heleki benim gibi ilk bebekse ! Ya asmaliyiz bunlari ama nasil ?
ben kusmaya basladim kizlar( zehir gibi midem. Gaz sislik ve aci
Gunaydin annisler cok sacma sapan.bir gece gecirdim sol kasigimin yukarisindan sanki bicak koymusalr habire saplandi durdu sabah kadar sitede kalbi duran bebekleri okudum uyumasanordada diyirlar bixak saplamasi oldu diye ( icim cok kotu oldu ya dontorada gidemem bugun bana yardim edin ne olur odum kopuyor goguslerim hala sis ve aciyor[/QUOTE
Benimde ole batmalarim wardi ara sira Dr.söyledim onlar normal arada ole olur demisti
ben de fenayım, kusabilince rahatlıyorum ama kusana kadar alttan alta gün boyu huzursuz eden o bulantıCnm yedikleri ne çok dikkat et bende çok kusuyorum
bende aldım ilacı ama aynı sebeple kullanamıyorum içeriğini okuyunca açık açık yazıyo hamileler üzerinde araştırma yapılmadığından hamilelikte kullanılmaması diye öyle olunca da içime sinmedi öğüre öğüre dolaşıyorum
Aynen bende oyleyim butun gun hic bitmiyoben de fenayım, kusabilince rahatlıyorum ama kusana kadar alttan alta gün boyu huzursuz eden o bulantıbugünleri çok bekledim, çok aradım, her şeye razıydım artık diye ağladığım günleri hatırlamaya çalışıyorum ben de şimdilik geçici çözümüm bu birkaç hafta sık dışını verme canını diyor doktorum da, ilaç taraftarı değil, sabrediyorum mecbur
canim cok uzuldum. Rabbim kalbine ferahlik versin insallahKizlar merhaba
Malesef ben bugun melegimi kaybettim ,kurtaj oldum .6+1den sonra bebegim gelismemis ve kalbi atmamis cok uzgunum allah kimseye yasatmasin
ben de fenayım, kusabilince rahatlıyorum ama kusana kadar alttan alta gün boyu huzursuz eden o bulantıbugünleri çok bekledim, çok aradım, her şeye razıydım artık diye ağladığım günleri hatırlamaya çalışıyorum ben de şimdilik geçici çözümüm bu birkaç hafta sık dışını verme canını diyor doktorum da, ilaç taraftarı değil, sabrediyorum mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?