2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar mide bulantilariniz ne alemde benim gitgide daha da artiyo sanki cikariyorum sabahlari kac defa ilac da kullanmak istemiyorum. Doktorum dremamine dye bi ilac verdi ama kullanmadim. Kullanan var mi aranizda??
ben kullandım hic bişi değişmedi sonra zofran verdi o işe yaradı canım

ben kullandım hic bişi değişmedi sonra zofran verdi o işe yaradı canım

Zofran hakkinda da kullanmayin falan diye yazilar gordum ben hamilelikte kullanimi ile ilgili calismasi yokmus.doktorun bisey dedimi bu konu hakkinda canim?gerci sana verdiyse zarari yoktur ama. Ufff ilac icsen dert icmesen dert

Zofran hakkinda da kullanmayin falan diye yazilar gordum ben hamilelikte kullanimi ile ilgili calismasi yokmus.doktorun bisey dedimi bu konu hakkinda canim?gerci sana verdiyse zarari yoktur ama. Ufff ilac icsen dert icmesen dert
valla tatlım iki doktorda içebilirsin hiçbir sıkıntı olmaz dedi zaten o kadar zor günler geçirdim ki içmezsem yaşayamıyorum resmen

ah ahhh burda okuduklarım benıde cok olumsuz etkılıyor ozellıkle kalbı durupta anlamayan gebelerı okudukca ıcım ıcımı yıyor..benımde kontrolume ıkı hafta var ama yarın ısten ızın alıp dırek gıdıcemm ınş.bırseyı yoktur meleklerımızın dua edelımm.sıkma canını ıcını ferah tut..goguslerım ve nadır glen rahım agrılarım olmasa benımde hıc belırtım yok

bende aldım ilacı ama aynı sebeple kullanamıyorum içeriğini okuyunca açık açık yazıyo hamileler üzerinde araştırma yapılmadığından hamilelikte kullanılmaması diye öyle olunca da içime sinmedi öğüre öğüre dolaşıyorum

Aynen goguslerime bakiuorum aciyormu hala diye... aslinda hissetmedigimiz icin suan normal heleki benim gibi ilk bebekse ! Ya asmaliyiz bunlari ama nasil ?

Aynen goguslerime bakiuorum aciyormu hala diye... aslinda hissetmedigimiz icin suan normal heleki benim gibi ilk bebekse ! Ya asmaliyiz bunlari ama nasil ?
benımkıde ılk gebelık bırde ıkı gundur gobegımın sag kısmında boyle gezgın huzursuz bır agrım var bebek yukarı cıkmıs olabılrmı kı :) artık .suanda 8+4 um

Bende 1 haftadır rahattım ne güzel geçti demiştim,buğün yine başladı mide bulantım

Cnm yedikleri ne çok dikkat et bende çok kusuyorum
ben de fenayım, kusabilince rahatlıyorum ama kusana kadar alttan alta gün boyu huzursuz eden o bulantı bugünleri çok bekledim, çok aradım, her şeye razıydım artık diye ağladığım günleri hatırlamaya çalışıyorum ben de şimdilik geçici çözümüm bu birkaç hafta sık dışını verme canını diyor doktorum da, ilaç taraftarı değil, sabrediyorum mecbur

hadi ya icinde yaziyomu.. benimde icime hic ilac icmek sinmiyo..ogure ogure gecircez bu 3 ayi heralde sabretcez

Aynen bende oyleyim butun gun hic bitmiyo ama bende senin gibi bekledigim zamanlari aklima getiriyorum mide bulantisina raziyim derdim herseye raziyim derdim..yine de her skintiya elhamdulillah

Emin ol ilaç kandırmaca iki ilaç ictim hiç faydası olmadi yaa 4 ay ya 9 aya kadar yasayabiliriz bunu aksama kadar aç duy
ruyorum bende çok uzuluyorum bebek gelismicek die korkuyorum ama yiyemiyorum su içsem çıkıyo artık Allah yardımcımız olsun ne diyim.. benimde ilk gebeligim çok istedim bebegi ama bu kadar zor olucagni bilmiodum hamileligin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…