- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 35
:))) Ay tam kendimi iyi hissediyorum bulantilardan kurtuldum derken ögürmekten bihal oldum.Tatliyi gozumde kararttim diye kizin olcak diolar ama belli olmaz hayirlisi :))Belirtiler neler ki acaba Ben sadece hissediyorum okadar:)))
yiyorum bebişimde el kadar bir çocuk doğurup dana gibi gezersem ortalardahahahaha Allah senı ye canım ye yemek ıyıdır bende yıyorumda cogunlukla ac gezıyorum herseyı yıyemıyorum
gozunaydın hayırlı olsun.kac haftalık olmssunkızlar cok mutluyum meleğimin pıt pıt ları duydumm.
teşekkürler 7+1 dedi doktor bir daha 11. haftada 2li dedi.gozunaydın hayırlı olsun.kac haftalık olmssun
Ya bir bilsek icerde neler oluyor :~)benımkıde ılk gebelık bırde ıkı gundur gobegımın sag kısmında boyle gezgın huzursuz bır agrım var bebek yukarı cıkmıs olabılrmı kı :) artık .suanda 8+4 um
Haklisin da agri olsa bir turlu olmasa birturlu oluyorumçok düşünmeyerek sanırım
dün 10+3 tükhayırlı olsun canım .kac haftalıksın pkıı
Öncelikle maaşallah Saglıcakla kucagına alın inş. Ne çabuk gördünüz hareketlerini ya:SBize haziranda gelin dedi doktor... 1 ay var daha çok uzun geldi..Sabırsızlanıyorum...Sadece kalp atışını duyduk..kızlar doktordan geldım bebegım ıyımıs cok sukur 3 hafta sonraya randevu verdı yıne ultrasonda kolu bacagı rahat durmuyodumaşşallah bebısıme kıpır kıpırdı kucucuk kolunu sallıyo
amin canım cumlemız ınsallah. bende şaşırdım ben hareket etsın dıye gıtmeden cıkolata yıycektım guya mıdem almadı ultrasona gırınce ızledım sankı koluyla oley oley yapıyo gıbı oynuyodu kıçı başı durmuyo benım sonrakı randevumda 2 hazıranda bakalım zaman nasıl geccek 9+3 gunluk cıktık bugunÖncelikle maaşallah Saglıcakla kucagına alın inş. Ne çabuk gördünüz hareketlerini ya:SBize haziranda gelin dedi doktor... 1 ay var daha çok uzun geldi..Sabırsızlanıyorum...Sadece kalp atışını duyduk..
Herhangi birşey hissediyor musun pekiamin canım cumlemız ınsallah. bende şaşırdım ben hareket etsın dıye gıtmeden cıkolata yıycektım guya mıdem almadı ultrasona gırınce ızledım sankı koluyla oley oley yapıyo gıbı oynuyodu kıçı başı durmuyo benım sonrakı randevumda 2 hazıranda bakalım zaman nasıl geccek 9+3 gunluk cıktık bugun
yok canım daha kucuk oldugu ıcın rahme carpamıyo o yuzden hıssedılmıyo ama baya hareketlıHerhangi birşey hissediyor musun peki
benımkıde 8+4 yarın kısmetse gıdıcem doktora benımkıde hareket edıyormudur yoksa kucukmu daha :)dün 10+3 tük
ayyy bnımkıde 8+4 yharın doktora gıdıcem hareket edebılıyormudur yoksa daha mınıkmı senceamin canım cumlemız ınsallah. bende şaşırdım ben hareket etsın dıye gıtmeden cıkolata yıycektım guya mıdem almadı ultrasona gırınce ızledım sankı koluyla oley oley yapıyo gıbı oynuyodu kıçı başı durmuyo benım sonrakı randevumda 2 hazıranda bakalım zaman nasıl geccek 9+3 gunluk cıktık bugun
edıyodur canım 8 haftalıkken baslıyo kıpırdamayaayyy bnımkıde 8+4 yharın doktora gıdıcem hareket edebılıyormudur yoksa daha mınıkmı sence
aynen canım az kalmıs azcık daha dayan ınsallah sende gırdıgınde hareketını yakalarsın cok guzel bıseBnde hiçbirşey hissetmiyorum şunun şurasında cumaya ne kaldı ki demi
ayyyyy hadı ınş.. okadar cok korkularım varkı.ıcım ıcımı yıyoredıyodur canım 8 haftalıkken baslıyo kıpırdamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?