2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Brnmde Karnimda veya kasiklarmda hiçbirşey yok sadece bulantı kusma var korkuyorum acaba kalplerimi durdu diomm cuma gitcem dr a gerçi cokmu evham yapiom anlamadimki

kızlar doktordan geldım bebegım ıyımıs cok sukur 3 hafta sonraya randevu verdı yıne ultrasonda kolu bacagı rahat durmuyodu maşşallah bebısıme kıpır kıpırdı kucucuk kolunu sallıyo
Öncelikle maaşallah Saglıcakla kucagına alın inş. Ne çabuk gördünüz hareketlerini ya:SBize haziranda gelin dedi doktor... 1 ay var daha çok uzun geldi..Sabırsızlanıyorum...Sadece kalp atışını duyduk..

amin canım cumlemız ınsallah. bende şaşırdım ben hareket etsın dıye gıtmeden cıkolata yıycektım guya mıdem almadı ultrasona gırınce ızledım sankı koluyla oley oley yapıyo gıbı oynuyodu kıçı başı durmuyo benım sonrakı randevumda 2 hazıranda bakalım zaman nasıl geccek 9+3 gunluk cıktık bugun

Herhangi birşey hissediyor musun peki

ayyy bnımkıde 8+4 yharın doktora gıdıcem hareket edebılıyormudur yoksa daha mınıkmı sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…