korkma canım rahat olmaya calıs stres bebegı cok etkılıyo gelısımını bıleayyyyy hadı ınş.. okadar cok korkularım varkı.ıcım ıcımı yıyor
korkma canım rahat olmaya calıs stres bebegı cok etkılıyo gelısımını bıle
Keşke aglama modunda olsam yada bulamtim olsa o kadar gergin ve tahammülsüz bir insan oldum ki anlatamam herseyi kirasim var ve işin kötüsü 2 yaşında dünya tatlisi sakin bi kizim var ona bile bagiriyorum yazik oda sakince kenara cekiliyor cok moralsizim bu yuzden cokslm arkadaşlar,arada okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor,benim bulantıda devam ediyor hala..
bende aynı durumdayim ve de herşeyi olumsuz düşünüyorum,sürekli ağlama modundayım
bende oyleyım normalde tedavı bıle gordum ıse yaramadı ama bebek ıcın mecbur sakın kalmaya calısıyorumben cok sınırlı streslı ve gergın bır ınsanım napcaz sımdı...sakın olmalıyım sakın olmalıyım
Gunaydin annisler cok sacma sapan.bir gece gecirdim sol kasigimin yukarisindan sanki bicak koymusalr habire saplandi durdu sabah kadar sitede kalbi duran bebekleri okudum uyumasanordada diyirlar bixak saplamasi oldu diye ( icim cok kotu oldu ya dontorada gidemem bugun bana yardim edin ne olur odum kopuyor goguslerim hala sis ve aciyor
Gözün aydin canm cok sevindim bende persembe normal kontrole gidicem biraz daha buyur haftaya girersin ikili taramaya dedi kayinpederim.Hayirlisiyla bekliorum sen kipirdiyo dedin ben heycanladimkızlar doktordan geldım bebegım ıyımıs cok sukur 3 hafta sonraya randevu verdı yıne ultrasonda kolu bacagı rahat durmuyodumaşşallah bebısıme kıpır kıpırdı kucucuk kolunu sallıyo
bende iki hafta önce 8+4 tüm canim bebegin vücudu belirginlesiyor ama daha yumru gibi duruyorbenımkıde 8+4 yarın kısmetse gıdıcem doktora benımkıde hareket edıyormudur yoksa kucukmu daha :)
Canimsin yaaa valla yuregime su serptiniz ben oyle karamsar pinpirik birsey degilim ama hamileleik tum hormonlarimi mahfetti sanirim ya cizgi filmde bile.aglar moduna girdim oderece ... hayirlisi ile.hissetmeye baslasak haraketlerini ozaman.daha rahat edecez sanirimgöğüslerin acıyosa korkma. baya büyük bir gebelik belirtisi o. hem bebeğin kalbinin durma ihtimali çok büyük bişey değil ki? bizim kalbimiz durup dururken nasıl durmuyosa onunki de durmaz allahın izniyle. kalbi duran bebeklerde pıhtılaşma sorunu oluyo genellike.
Ay masallah kuzuna benimkide icimde kolbasti oynuyordu :)edıyodur canım 8 haftalıkken baslıyo kıpırdamaya
Gözün aydın canım maşallah küçük yaramazakızlar doktordan geldım bebegım ıyımıs cok sukur 3 hafta sonraya randevu verdı yıne ultrasonda kolu bacagı rahat durmuyodumaşşallah bebısıme kıpır kıpırdı kucucuk kolunu sallıyo
Tipini sevsinler senincok fotojenık bebısım
cok guzeldı kız gorsen mınıcık kollarını kıcını oynatıyo ben ayın 2sınde gıtcem yıne bakalım hayırlısıyla bı cıksın sag saglım o popoyu ısırcamGözün aydin canm cok sevindim bende persembe normal kontrole gidicem biraz daha buyur haftaya girersin ikili taramaya dedi kayinpederim.Hayirlisiyla bekliorum sen kipirdiyo dedin ben heycanladim
cok saol canım rabbım butun ısteyenlere nasıp etsın mınıcık beden ne guzel kıpırdıyoGözün aydın canım maşallah küçük yaramaza
Tipini sevsinler senin
Ay masallah kuzuna benimkide icimde kolbasti oynuyordu :)
elhamdulillahAynen bende oyleyim butun gun hic bitmiyoama bende senin gibi bekledigim zamanlari aklima getiriyorum mide bulantisina raziyim derdim herseye raziyim derdim..yine de her skintiya elhamdulillah
Ayy maşallah yaa resmen vucut oluşmaya başlamışş...Nasıl güzel bir duygu demi:)Saglıcakla kucagımıza alırız inş..Senin adına çok sevindimm...Biraönce azda olsun gördün yavrunu...Benim daha çok var zaman çabuk gecsee bari..cok fotojenık bebısım
Aynen mutlu mesut yiyip içip, egzersize gidip, göbüş büyütücem sanıyordumEmin ol ilaç kandırmaca iki ilaç ictim hiç faydası olmadi yaa 4 ay ya 9 aya kadar yasayabiliriz bunu aksama kadar aç duy
ruyorum bende çok uzuluyorum bebek gelismicek die korkuyorum ama yiyemiyorum su içsem çıkıyo artık Allah yardımcımız olsun ne diyim.. benimde ilk gebeligim çok istedim bebegi ama bu kadar zor olucagni bilmiodum hamileligin
masallah sizee :) 1 ay sonra tekrar gidicem nasıl gecicek bilmiuyorumm :):) cinsiyeti de belli olur heralde 13 haftalık oluyorumkızlar doktordan geldım bebegım ıyımıs cok sukur 3 hafta sonraya randevu verdı yıne ultrasonda kolu bacagı rahat durmuyodumaşşallah bebısıme kıpır kıpırdı kucucuk kolunu sallıyo
cnm çok üzüldümKizlar merhaba
Malesef ben bugun melegimi kaybettim ,kurtaj oldum .6+1den sonra bebegim gelismemis ve kalbi atmamis cok uzgunum allah kimseye yasatmasin
YA RESIMMI KOYDUN BEN GOREMEDIMcok guzeldı kız gorsen mınıcık kollarını kıcını oynatıyo ben ayın 2sınde gıtcem yıne bakalım hayırlısıyla bı cıksın sag saglım o popoyu ısırcam
YA RESIMMI KOYMUS BEN GOREMEDIM BI TRLUAyy maşallah yaa resmen vucut oluşmaya başlamışş...Nasıl güzel bir duygu demi:)Saglıcakla kucagımıza alırız inş..Senin adına çok sevindimm...Biraönce azda olsun gördün yavrunu...Benim daha çok var zaman çabuk gecsee bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?