2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
slm arkadaşlar,arada okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor,benim bulantıda devam ediyor hala..

bende aynı durumdayim ve de herşeyi olumsuz düşünüyorum,sürekli ağlama modundayım
Keşke aglama modunda olsam yada bulamtim olsa o kadar gergin ve tahammülsüz bir insan oldum ki anlatamam herseyi kirasim var ve işin kötüsü 2 yaşında dünya tatlisi sakin bi kizim var ona bile bagiriyorum yazik oda sakince kenara cekiliyor cok moralsizim bu yuzden cok

göğüslerin acıyosa korkma. baya büyük bir gebelik belirtisi o. hem bebeğin kalbinin durma ihtimali çok büyük bişey değil ki? bizim kalbimiz durup dururken nasıl durmuyosa onunki de durmaz allahın izniyle. kalbi duran bebeklerde pıhtılaşma sorunu oluyo genellike.

kızlar doktordan geldım bebegım ıyımıs cok sukur 3 hafta sonraya randevu verdı yıne ultrasonda kolu bacagı rahat durmuyodu maşşallah bebısıme kıpır kıpırdı kucucuk kolunu sallıyo
Gözün aydin canm cok sevindim bende persembe normal kontrole gidicem biraz daha buyur haftaya girersin ikili taramaya dedi kayinpederim.Hayirlisiyla bekliorum sen kipirdiyo dedin ben heycanladim

Canimsin yaaa valla yuregime su serptiniz ben oyle karamsar pinpirik birsey degilim ama hamileleik tum hormonlarimi mahfetti sanirim ya cizgi filmde bile.aglar moduna girdim oderece ... hayirlisi ile.hissetmeye baslasak haraketlerini ozaman.daha rahat edecez sanirim

Gözün aydin canm cok sevindim bende persembe normal kontrole gidicem biraz daha buyur haftaya girersin ikili taramaya dedi kayinpederim.Hayirlisiyla bekliorum sen kipirdiyo dedin ben heycanladim
cok guzeldı kız gorsen mınıcık kollarını kıcını oynatıyo ben ayın 2sınde gıtcem yıne bakalım hayırlısıyla bı cıksın sag saglım o popoyu ısırcam

Aynen mutlu mesut yiyip içip, egzersize gidip, göbüş büyütücem sanıyordum Meğer madalyonun öbür yüzü varmış. Doktorum 8-9. haftalarda peak yapar bu aşermeler, sonra 12-13. haftalarda azalarak yok olur dedi. Bilhassa su içemiyorum ben de, su içince bulantı başlıyo. Yudum yudum gün boyu ancak 3 bardak kadar içebiliyorum, onu da çıkarmazsam seviniyorum. Bir de tarhana çorbasını rahat içebiliyorum ben. İçine 1 dilim ekmek doğruyorum ılık ılık gidiyo, hem de tok tutuyo. Allah yardımcımız olsun.

kızlar doktordan geldım bebegım ıyımıs cok sukur 3 hafta sonraya randevu verdı yıne ultrasonda kolu bacagı rahat durmuyodu maşşallah bebısıme kıpır kıpırdı kucucuk kolunu sallıyo
masallah sizee :) 1 ay sonra tekrar gidicem nasıl gecicek bilmiuyorumm :):) cinsiyeti de belli olur heralde 13 haftalık oluyorum

YA RESIMMI KOYMUS BEN GOREMEDIM BI TRLU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…