2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar doktordan geldım bebegım ıyımıs cok sukur 3 hafta sonraya randevu verdı yıne ultrasonda kolu bacagı rahat durmuyodu maşşallah bebısıme kıpır kıpırdı kucucuk kolunu sallıyo
Ayyy masallah canim yaa. okurken ben heycanlandimm. Bende haftaya persembe gidicem insallah doktora, 9+1 olcaz hayirlisiyla o zaman.insallah bende hareketini gorurummmm

bende cok kötüyüm hemen hergün cikariyorum sürekli mide bulanti halinde ve kokular mahvediyor beni diyorum gececek insallah ancak öyle sabrediyorum insallah en fazla 4. aya kadar sürerde sonra rahatlariz

Selam kizlar nasıl gidiyor? Bugün acilen doktora gittim kese altında kanama var dedi 10 gün istirahat verdi benim fasulyem biraz üzdü bizi allah bize bagislasin allah herkesin bebeğini bagislasin sağlıkla doğsunlar.. dua edin bize olur muu

canım benım cok gecmıs olsun.ne sıkayetle gıttın acıle.yat dınlen bolbol.saglıkla kucagına alırsın ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…