- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Ayyy masallah canim yaa. okurken ben heycanlandimm. Bende haftaya persembe gidicem insallah doktora, 9+1 olcaz hayirlisiyla o zaman.insallah bende hareketini gorurummmmkızlar doktordan geldım bebegım ıyımıs cok sukur 3 hafta sonraya randevu verdı yıne ultrasonda kolu bacagı rahat durmuyodumaşşallah bebısıme kıpır kıpırdı kucucuk kolunu sallıyo
Benim sizinle aynı sayılır doğum tarihim henüz ben kontrole gitmedim pazartesi inşallah duyarım bendekızlar cok mutluyum meleğimin pıt pıt ları duydumm.
1063 sayfada canım bakabilrsinYA RESIMMI KOYDUN BEN GOREMEDIM
buda benim fasulyemYA RESIMMI KOYMUS BEN GOREMEDIM BI TRLU
MASALLLAH SUBHANALLAH RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN KARDESİM..buda benim fasulyem
maşallah kocaman olmuş canım benden 3 gün öndesin bende kendi bebeğimi görmüş gibi heyecanlandım benim randevum 2 hafta sonra 2li teste çok merak ediyorum ama gerçi bulantıdan mahvoldum sıpa baya çektiriyor banabuda benim fasulyem
İHTİMALİN YUKSEK..ERKEK ERKEN GOSTERIRMIS AMA INŞ. OGRENIRSIN BEN DAHA 8+4 UMM.COKTA MERAK ETMIYORUM ALINDA YETERKI SAGLKLI DOGSUNkızlar haftaya perşembe 13+3 olacağım inş bebişim cinsiyetini gösteri mi ki
canım nasıl 13+3 oluyosun emin misinkızlar haftaya perşembe 13+3 olacağım inş bebişim cinsiyetini gösteri mi ki
masallah bu fasulyelikten cıkmıs artıkkbuda benim fasulyem
tabiki canım öncelikle sağlıklı olsun hepimizin bebişleriİHTİMALİN YUKSEK..ERKEK ERKEN GOSTERIRMIS AMA INŞ. OGRENIRSIN BEN DAHA 8+4 UMM.COKTA MERAK ETMIYORUM ALINDA YETERKI SAGLKLI DOGSUN
cok tesekkür ederim insallah Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin topikceMASALLLAH SUBHANALLAH RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN KARDESİM..
canım bugün 12+1 im yanlış mı hesaplıyorum ki acaba acemilikcanım nasıl 13+3 oluyosun emin misin
bende cok kötüyüm hemen hergün cikariyorum sürekli mide bulanti halinde ve kokular mahvediyor beni diyorum gececek insallah ancak öyle sabrediyorum insallah en fazla 4. aya kadar sürerde sonra rahatlarizmaşallah kocaman olmuş canım benden 3 gün öndesin bende kendi bebeğimi görmüş gibi heyecanlandım benim randevum 2 hafta sonra 2li teste çok merak ediyorum ama gerçi bulantıdan mahvoldum sıpa baya çektiriyor bana
senin önden mi gidiyor canim benden 1 gün öndesin normalde 10+5 olman gerekiyor cünkücanım bugün 12+1 im yanlış mı hesaplıyorum ki acaba acemilikhaftaya perşembe 13+3 olmuyor mu
yanlış hesaplamışım şimdi fark ettim uçmuşum ben ama hala aklım ermedi neyse canımsenin önden mi gidiyor canim benden 1 gün öndesin normalde 10+5 olman gerekiyor cünkü
canım benım cok gecmıs olsun.ne sıkayetle gıttın acıle.yat dınlen bolbol.saglıkla kucagına alırsın ınş.Selam kizlarnasıl gidiyor? Bugün acilen doktora gittim kese altında kanama var dedi 10 gün istirahat verdi benim fasulyem biraz üzdü bizi allah bize bagislasin allah herkesin bebeğini bagislasin sağlıkla doğsunlar.. dua edin bize olur muu
8+6en son ne zaman gittin ultrasona ne kadarlik demisti doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?