2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım o zaman aşağıdaki takvimin yanlış o bide önden gidiyo mesela aşağıda 11. hafta yazıyosa sen 10+1 10+2 gibi düşün anlatabildim mi bilmiyorum ama
canım bugün 12+1 im yanlış mı hesaplıyorum ki acaba acemilik haftaya perşembe 13+3 olmuyor mu

canım benım cok gecmıs olsun.ne sıkayetle gıttın acıle.yat dınlen bolbol.saglıkla kucagına alırsın ınş.
Tesekkur ederim canimm hiç kalkmamaya çalışıyorum yemek ve wc dışında. Inşallah bi an once düzelir kiyamam ben fasulyeme sancim oldu çok fazla okulda ve yolda çok yormusum zorlanmisim

Güzel hamisler Merhaba. Ben kan testi yaptirmistim sağlık ocağında LDH olan yüksek çıkmış karsisinda hemolizli tekrar numune istenecek yazıyor acaba bu nedir ki. Kötü bişey mi ? Doktoruma daha gösteremedim ama merak ediyorum

bendede oluyor cnm geçer inş zamanla sabredip dua edelim

bende de idrarda özellikle ilişkide çok yanma ve acı oluyor yasayan varmı idrar tahlili yaptırdım yarın alcam sonucu ama

Bulantilarimin 3. Haftasindayim kizlar . Ve toplamda 4 kilo verdim . Gozum yemegin y sini gormek istemiyo . Tavuk et dedigimde bile tiksinti geliyor. Su icemiyorum. Cubuk kraker bile artik benim cikartmami sagliyor.

Gerçekten annenin hakkı ödenmez midem çok kötü çok Üşüyorum birde ne olcak böle okuldan gelip yatıyorum hiç evimle ilgilendiğim yok yemek yok offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…