- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
ne zamandi
buda benim fasulyem
canım bugün 12+1 im yanlış mı hesaplıyorum ki acaba acemilikhaftaya perşembe 13+3 olmuyor mu
Tesekkur ederim canimm hiç kalkmamaya çalışıyorum yemek ve wc dışında. Inşallah bi an once düzelir kiyamam ben fasulyemecanım benım cok gecmıs olsun.ne sıkayetle gıttın acıle.yat dınlen bolbol.saglıkla kucagına alırsın ınş.
Hepimizinkine saglik sihat versin insallah su donemi hayirlisi ile atlatalimmaşşallah bebısıne ıster ılk olsun ıster 10. cocuk ınsan yınede ılk gıbı yasıyo nasıl bı duygudur bu ya
Kolesterol canım. Yağlı mı yiyorsun?Güzel hamisler Merhaba. Ben kan testi yaptirmistim sağlık ocağında LDH olan yüksek çıkmış karsisinda hemolizli tekrar numune istenecek yazıyor acaba bu nedir ki. Kötü bişey mi ? Doktoruma daha gösteremedim ama merak ediyorum
bendede oluyor cnm geçer inş zamanla sabredip dua edelimKeşke aglama modunda olsam yada bulamtim olsa o kadar gergin ve tahammülsüz bir insan oldum ki anlatamam herseyi kirasim var ve işin kötüsü 2 yaşında dünya tatlisi sakin bi kizim var ona bile bagiriyorum yazik oda sakince kenara cekiliyor cok moralsizim bu yuzden cok
Senin bebiste kolbastici belli oldu benimki gibi ortada kesenin yeri cok iyi dedi doktor bana masallah onlara soyle birsey geliyor aklima simdiden boyle haraketli olurlarsa.dogduklarinda duz duvara tirmanirlar sanirim :)cok fotojenık bebısım
Pek bişey yemiyorum ki canım ilginç geldi valla. 52 kiloyum zorla yemek yiyorum. Gerçi kiloyla alakası var mı bu şeyin bilmiyorum da.Kolesterol canım. Yağlı mı yiyorsun?
Aynen bu üşüme neden tamam bulantıyı anladım daayyy cok usuyorum ısınamıyorum bi türlü napcam bilmiyo ayaklarım donuyo
hiç bilmiyorum yaaaaaa ısıtamadım bi türlü kendimiiAynen bu üşüme neden tamam bulantıyı anladım da
İnşallah geçerbendede oluyor cnm geçer inş zamanla sabredip dua edelim
Canım baktım kolestrol yüksekliği LDL mis bu farklı bişey bendekiKolesterol canım. Yağlı mı yiyorsun?
evet bende cok usuyorum normaldede kansızlık oldugu ıcın usurdum yıne aynı hala yorganla ortunuyorum ayagımda patık sırtımda yelekhiç bilmiyorum yaaaaaa ısıtamadım bi türlü kendimii
Nasıl geçecek bole bilmiyorum iyice psikolojim bozuldu oturdum durduk yere Ağlıyorum şimdievet bende cok usuyorum normaldede kansızlık oldugu ıcın usurdum yıne aynı hala yorganla ortunuyorum ayagımda patık sırtımda yelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?