2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar doktordan geldik. 9 hafta 3 gunlukken 10 hafta 3 gunluk cikti.. 1 hafta onden gidiyor. Tahminlerime gore oglumuz olacak :) onden gidenler erkek olurmus yanilmiyor
maşallah subhanallah bır hafta ılerde yarında ben gıdıcem doktora suanda 8+4 bakalım ultrason nedıcek cok korkuyourm

Kizlar bises sorcam.. bebegin kalbi durunca bir belirti oluyor mu? Yani kendiliginden vucut atmaya filan mi calisiyor yoksa kontrole gidince mi ortaya cikiyo

Bulantilarimin 3. Haftasindayim kizlar . Ve toplamda 4 kilo verdim . Gozum yemegin y sini gormek istemiyo . Tavuk et dedigimde bile tiksinti geliyor. Su icemiyorum. Cubuk kraker bile artik benim cikartmami sagliyor.
Benimde ayni canim hatta 5 kiloya dogru ilerliyorum en son mecburen serum verdi doktor hir gun idare ettinicine kattigi ilac sonra daha yogun bibsekilde devam etti bugun cok sukur iyiyim ins gecmeye baslamistir tekrarlamaz ins

Meraba kizlar okudum guzel haberleriniz bebiskeride gordum yerimm ben onlari masallah allah sizlere bagislasin benimde persembe kontrolum var ins gorurum bebisimi sağlıcakla

Meraba kizlar okudum guzel haberleriniz bebiskeride gordum yerimm ben onlari masallah allah sizlere bagislasin benimde persembe kontrolum var ins gorurum bebisimi sağlıcakla
annesi kollarini bacaklarini nasil oynatiyor gorunce sasirip kalcaksin :)))

11.haftaya gelmişsin, görürsün Allah'ın izniyle, darısı bize

Kızlar 7 yada 8 haftadan sonra kontrole gidince alttan muayene ediyorlarmi yoksa artık direk karndanni

Bende su içemiyorum bu saat oldu hala bişi yemedim yesem cikicak

Ayy siz anlattikca heyecanlaniyorum valla masallahh allah hepsine saglik sihhat versin inss
Amin canimmm okadar minicik birseyin bu denli haraketli olmasi okadar heyecan verici ki bende heyecanlaniyirum birdaha gormek icin simdi haftaya ikili testi yaptirirken gorcem.ultrosonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…