maşallah subhanallah bır hafta ılerde yarında ben gıdıcem doktora suanda 8+4 bakalım ultrason nedıcek cok korkuyourmKizlar doktordan geldik. 9 hafta 3 gunlukken 10 hafta 3 gunluk cikti.. 1 hafta onden gidiyor. Tahminlerime gore oglumuz olacak :) onden gidenler erkek olurmus yanilmiyor
aynenn bende oyleyimevet bende cok usuyorum normaldede kansızlık oldugu ıcın usurdum yıne aynı hala yorganla ortunuyorum ayagımda patık sırtımda yelek
Gözün aydın olsun canım :))Kizlar doktordan geldik. 9 hafta 3 gunlukken 10 hafta 3 gunluk cikti.. 1 hafta onden gidiyor. Tahminlerime gore oglumuz olacak :) onden gidenler erkek olurmus yanilmiyor
Benimde ayni canim hatta 5 kiloya dogru ilerliyorum en son mecburen serum verdi doktor hir gun idare ettinicine kattigi ilac sonra daha yogun bibsekilde devam etti bugun cok sukur iyiyim ins gecmeye baslamistir tekrarlamaz insBulantilarimin 3. Haftasindayim kizlar . Ve toplamda 4 kilo verdim . Gozum yemegin y sini gormek istemiyo . Tavuk et dedigimde bile tiksinti geliyor. Su icemiyorum. Cubuk kraker bile artik benim cikartmami sagliyor.
annesi kollarini bacaklarini nasil oynatiyor gorunce sasirip kalcaksin :)))Meraba kizlar okudum guzel haberleriniz bebiskeride gordum yerimm ben onlari masallah allah sizlere bagislasin benimde persembe kontrolum var ins gorurum bebisimi sağlıcakla
11.haftaya gelmişsin, görürsün Allah'ın izniyle, darısı bizeMeraba kizlar okudum guzel haberleriniz bebiskeride gordum yerimm ben onlari masallah allah sizlere bagislasin benimde persembe kontrolum var ins gorurum bebisimi sağlıcakla
Ayy siz anlattikca heyecanlaniyorum valla masallahh allah hepsine saglik sihhat versin inssannesi kollarini bacaklarini nasil oynatiyor gorunce sasirip kalcaksin :)))
Aminn inss canim inan mide bulantimi unutuyorum dusununce11.haftaya gelmişsin, görürsün Allah'ın izniyle, darısı bize
Ben alti haftalik gittim karindan gordu canim beta da 5000 kusurduKızlar 7 yada 8 haftadan sonra kontrole gidince alttan muayene ediyorlarmi yoksa artık direk karndanni
Maşallah kuzuna canımKizlar doktordan geldik. 9 hafta 3 gunlukken 10 hafta 3 gunluk cikti.. 1 hafta onden gidiyor. Tahminlerime gore oglumuz olacak :) onden gidenler erkek olurmus yanilmiyor
Aynen mutlu mesut yiyip içip, egzersize gidip, göbüş büyütücem sanıyordumMeğer madalyonun öbür yüzü varmış. Doktorum 8-9. haftalarda peak yapar bu aşermeler, sonra 12-13. haftalarda azalarak yok olur dedi. Bilhassa su içemiyorum ben de, su içince bulantı başlıyo. Yudum yudum gün boyu ancak 3 bardak kadar içebiliyorum, onu da çıkarmazsam seviniyorum. Bir de tarhana çorbasını rahat içebiliyorum ben. İçine 1 dilim ekmek doğruyorum ılık ılık gidiyo, hem de tok tutuyo. Allah yardımcımız olsun.
Amin canimmm okadar minicik birseyin bu denli haraketli olmasi okadar heyecan verici ki bende heyecanlaniyirum birdaha gormek icin simdi haftaya ikili testi yaptirirken gorcem.ultrosondaAyy siz anlattikca heyecanlaniyorum valla masallahh allah hepsine saglik sihhat versin inss
Aslinda senin haftandayken geriden geliyordu 2 3 gun. Bugun 1 hafta ileri gordu doktor. 2. Oglum geliyor vallaMaşallah kuzuna canımBenim oğluşum da hep önden giderdi. Bu seferki 3 gün geriden gidiyor bakalım
bana da 3-4 gün geride dedi dr cuma günkü kontrolde. ya geç döllenmedir dedi ya da sonra yakalar gününü.Maşallah kuzuna canımBenim oğluşum da hep önden giderdi. Bu seferki 3 gün geriden gidiyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?