aa sonradan değişebilir yaniAslinda senin haftandayken geriden geliyordu 2 3 gun. Bugun 1 hafta ileri gordu doktor. 2. Oglum geliyor valla
Çikolata yedin mi elif ben aç gittimyok canım daha kucuk oldugu ıcın rahme carpamıyo o yuzden hıssedılmıyo ama baya hareketlı
maşallah subhanallah bır hafta ılerde yarında ben gıdıcem doktora suanda 8+4 bakalım ultrason nedıcek cok korkuyourm
sağolun kızlar :) inşallah siz de güzel haberlerle gelirsinizGözün aydın olsun canım :))
aa sonradan değişebilir yanisüpermiş! bnm de 3-4 gün geriden geliyormuş da bakalım değişecek mi. ben de takvimimi yeniden düzenlemiştim dr öyle diyince, yeniden eski tarihe çevireyim o zmn.
cok saol canım rabbım herkeze nasıp etsın ınsallah baya uzun zamana vermıs senın doktorun Allah sabır versınAyy maşallah yaa resmen vucut oluşmaya başlamışş...Nasıl güzel bir duygu demi:)Saglıcakla kucagımıza alırız inş..Senin adına çok sevindimm...Biraönce azda olsun gördün yavrunu...Benim daha çok var zaman çabuk gecsee bari..
yok canım mıdem kabul etmedı ac gıttım bendeÇikolata yedin mi elif ben aç gittimiş arası öğle yemeği vakti
4 aylık olunca kapatıyorlar canım farkıbana da 3-4 gün geride dedi dr cuma günkü kontrolde. ya geç döllenmedir dedi ya da sonra yakalar gününü.
olabılır cınsıyetı bellı ama kesın deıl bazı doktorlar soylemıyolarmasallah sizee :) 1 ay sonra tekrar gidicem nasıl gecicek bilmiuyorumm :):) cinsiyeti de belli olur heralde 13 haftalık oluyorum
evet canım dur atım bı dahaYA RESIMMI KOYDUN BEN GOREMEDIM
2 oğlan anası mı olaaksın şimdiAslinda senin haftandayken geriden geliyordu 2 3 gun. Bugun 1 hafta ileri gordu doktor. 2. Oglum geliyor valla
ınsallah canım ama gorursun uyumuyosa ultrasonu ustune tutunca tepkı verıyoAyyy masallah canim yaa. okurken ben heycanlandimm. Bende haftaya persembe gidicem insallah doktora, 9+1 olcaz hayirlisiyla o zaman.insallah bende hareketini gorurummmm
valla oyle oluyoSenin bebiste kolbastici belli oldu benimki gibi ortada kesenin yeri cok iyi dedi doktor bana masallah onlara soyle birsey geliyor aklima simdiden boyle haraketli olurlarsa.dogduklarinda duz duvara tirmanirlar sanirim :)
canım bazı doktorlar kanda alıp kanda bıseye bakıyolar bırde ultrasona alıyolar ama bazı doktorlar sadece ayrıntılı ultrason yapıyolar bebegın ense bosluguna burun kemıgının olup olmadıgına bakıyoKızlar ikili test nasıl yapılıyor kan da mı bakıyorlar ultrasonda mi ?
ben devlette yaptırıyorum canımBu ikili testi devlet hastaneleri yapıyor mu ben doğuda öğretmenim suan devlete gidiyorum yaza inşallah kendime güzel temiz bir hastane ve doktor bulacağım
Teşekkürler canım bende devlette yaptırmayı düşünüyorum sanki önceki mesajlardan yok diye okudum da tedirgin oldumben devlette yaptırıyorum canım
yok canım yapılıyo gıttıgın devlet hastanessınde kadın dogum bolumu varsa yaparTeşekkürler canım bende devlette yaptırmayı düşünüyorum sanki önceki mesajlardan yok diye okudum da tedirgin oldum
banada oluyo canım sankı ıgneyle delıyolar gıbı bazende şeyıme oluyo sankı bıcak sokuyomus gıbıSlm kızlar nasilsiniz maşallah bebişleri çok iyi gördüm fotolor süper cikmis:)
Benimde kasiklara ara ara iğne batirir gibi agrilar giriyor bazen çok keskin oluyor normal mi sizce
İnternetten arastirip olur olmaz yazilari okumak istemiyorum sonra moralim bozuluyor endiseleniyorum.
maşşallah canım mınıcıkler yabuda benim fasulyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?