2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aslinda senin haftandayken geriden geliyordu 2 3 gun. Bugun 1 hafta ileri gordu doktor. 2. Oglum geliyor valla
aa sonradan değişebilir yani süpermiş! bnm de 3-4 gün geriden geliyormuş da bakalım değişecek mi. ben de takvimimi yeniden düzenlemiştim dr öyle diyince, yeniden eski tarihe çevireyim o zmn.

maşallah subhanallah bır hafta ılerde yarında ben gıdıcem doktora suanda 8+4 bakalım ultrason nedıcek cok korkuyourm

Gözün aydın olsun canım :))
sağolun kızlar :) inşallah siz de güzel haberlerle gelirsiniz
aa sonradan değişebilir yani süpermiş! bnm de 3-4 gün geriden geliyormuş da bakalım değişecek mi. ben de takvimimi yeniden düzenlemiştim dr öyle diyince, yeniden eski tarihe çevireyim o zmn.

hiç tarihini değiştirme bence. çok değişecek daha

cok saol canım rabbım herkeze nasıp etsın ınsallah baya uzun zamana vermıs senın doktorun Allah sabır versın

Aslinda senin haftandayken geriden geliyordu 2 3 gun. Bugun 1 hafta ileri gordu doktor. 2. Oglum geliyor valla
2 oğlan anası mı olaaksın şimdi Ben de o kadar kız olsun diyorum ama diyorum ya bana da oğlan gibi geliyor. O kadar ki geçen gün rüyamda bile ultrasonda bebişin pipisini gördüm

Senin bebiste kolbastici belli oldu benimki gibi ortada kesenin yeri cok iyi dedi doktor bana masallah onlara soyle birsey geliyor aklima simdiden boyle haraketli olurlarsa.dogduklarinda duz duvara tirmanirlar sanirim :)
valla oyle oluyo benım kucuk oglan beterdı karnımda kolunu bacagını bı dayıyodu karnım gerılıyodu hıc rahat durmuyodu sımdıde yerınde durmuyo

Kızlar ikili test nasıl yapılıyor kan da mı bakıyorlar ultrasonda mi ?
canım bazı doktorlar kanda alıp kanda bıseye bakıyolar bırde ultrasona alıyolar ama bazı doktorlar sadece ayrıntılı ultrason yapıyolar bebegın ense bosluguna burun kemıgının olup olmadıgına bakıyo

Bu ikili testi devlet hastaneleri yapıyor mu ben doğuda öğretmenim suan devlete gidiyorum yaza inşallah kendime güzel temiz bir hastane ve doktor bulacağım

Slm kızlar nasilsiniz maşallah bebişleri çok iyi gördüm fotolor süper cikmis:)
Benimde kasiklara ara ara iğne batirir gibi agrilar giriyor bazen çok keskin oluyor normal mi sizce
İnternetten arastirip olur olmaz yazilari okumak istemiyorum sonra moralim bozuluyor endiseleniyorum.

banada oluyo canım sankı ıgneyle delıyolar gıbı bazende şeyıme oluyo sankı bıcak sokuyomus gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…