2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kizlar.. aksama kadar yattım sıkıntıdan patlamak üzereyim ama hersey bebisim için. Kasiklarim en ufak hareketimde bile batıyor ağrıyor mesela şu an taş gibi bir ağırlık hissediyorum. Inşallah çabuk geçer bu günler haftaya salı tekrar randevum var. Inşallah bebisime bişey olmaz

Allah yardımcın olsun canım korkma sen dınlen ınsallah bı dahakı gıttıgınde guzel seyler duycaksın

kızlar ben normalde meyve hiç sevmeyen bi insanım ama 1 aydır canım hergün meyve çekiyo. sizce bebek kız mı erkek mi :)

bende 11.haftaya gırıyorum .allah kısmet nasıp edrse ama 1 gun once mıde bulantım bıranda kesıldı normal mı acaba randevum da haftaya

Kizlar sizler ne guzel bebeklerinizin cinsiyeti merak ediyorsunuz,ben ogrenmeye bile korkuyorum isim konusu yuzunden.erkek olursa adi belli,bana bisey soran yok.cok dertliyim çok

val
Kizlar sizler ne guzel bebeklerinizin cinsiyeti merak ediyorsunuz,ben ogrenmeye bile korkuyorum isim konusu yuzunden.erkek olursa adi belli,bana bisey soran yok.cok dertliyim çok
valla benım esımde babasının adını vercekmıs ama ızın vermıyorum acısını sancısını ben cekcem ısmı o koycak yok oyle yagma bıde ınatla bulantım oldugu anda canım yanarken dıyorum vazgecırıyorum

Bizde de sıkıntı oldu da galiba bi orta yol bulduk kk. . Sana söz 3 çocuk yapcam ikinci erkekte istediğin olsun ilk erkekte olmaz ddm kabullendi simdilikk

Aynı yöntemi deniycem hatta ben yatiom ya ben bu kadar sancı cekiyom diyip agliycam

Aslinda esimle konusmadik bu konu hakkinda hic.kendiside istemiyor ama psikolojik baski var uzerinde.bende kiz olursa annemin adini koyucam inadina.kimseyede fikrini soyleme hakkini bile tanimiycam

biz kız da olsa erkek de olsa aynı ismi koymaya karar vererek çözdük konuyu. hayırlısıyla doğsun bebeğimiz diye bekliyoruz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…