Allah yardımcın olsun canım korkma sen dınlen ınsallah bı dahakı gıttıgınde guzel seyler duycaksınSelam kizlar.. aksama kadar yattım sıkıntıdan patlamak üzereyim ama hersey bebisim için. Kasiklarim en ufak hareketimde bile batıyor ağrıyormesela şu an taş gibi bir ağırlık hissediyorum. Inşallah çabuk geçer bu günler haftaya salı tekrar randevum var. Inşallah bebisime bişey olmaz
Inşallah canim yaa.. Bugün kalp atislarini duyunca bi Ohh çektim. Sukrettim.. Allah herkesin bebisini bagislasinnnAllah yardımcın olsun canım korkma sen dınlen ınsallah bı dahakı gıttıgınde guzel seyler duycaksın
kızlar ben normalde meyve hiç sevmeyen bi insanım ama 1 aydır canım hergün meyve çekiyo. sizce bebek kız mı erkek mi :)
Bence kiz:) meyveye göre değil de içimden öyle gecti:)
Bende kız istiyorum da tüm bebekler kız olacakmış gibi geliyoaa ciddi misin? ben de hep erkek hissediyodum ama artık kız hissediyorum nedense. eşimin de gönlünden kız geçiyo valla :)
Canım benim çok az bulantım oldu şimdi geçti bayadir yok. Bünye alisiyor galiba bi süre sonrabende 11.haftaya gırıyorum .allah kısmet nasıp edrse ama 1 gun once mıde bulantım bıranda kesıldı normal mı acaba randevum da haftaya
amin canım cumlemızınkını ınsallahInşallah canim yaa.. Bugün kalp atislarini duyunca bi Ohh çektim. Sukrettim.. Allah herkesin bebisini bagislasinnn
valla benım esımde babasının adını vercekmıs ama ızın vermıyorum acısını sancısını ben cekcem ısmı o koycak yok oyle yagma bıde ınatlaKizlar sizler ne guzel bebeklerinizin cinsiyeti merak ediyorsunuz,ben ogrenmeye bile korkuyorum isim konusu yuzunden.erkek olursa adi belli,bana bisey soran yok.cok dertliyim çok
Bizde de sıkıntı oldu da galiba bi orta yol bulduk kk. . Sana söz 3 çocuk yapcam ikinci erkekte istediğin olsun ilk erkekte olmaz ddm kabullendi simdilikkKizlar sizler ne guzel bebeklerinizin cinsiyeti merak ediyorsunuz,ben ogrenmeye bile korkuyorum isim konusu yuzunden.erkek olursa adi belli,bana bisey soran yok.cok dertliyim çok
Aynı yöntemi deniycemval
valla benım esımde babasının adını vercekmıs ama ızın vermıyorum acısını sancısını ben cekcem ısmı o koycak yok oyle yagma bıde ınatlabulantım oldugu anda canım yanarken dıyorum vazgecırıyorum
amin canım ya teşekkür ederim .cümlemizin inş rahatgeçer sağlıklahos geldi n. rahat bir gebelik olsun inşallah
dene dene işe yarıyoAynı yöntemi deniycemhatta ben yatiom ya ben bu kadar sancı cekiyom diyip agliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?