Mictik desene :)valla oyle oluyobenım kucuk oglan beterdı karnımda kolunu bacagını bı dayıyodu karnım gerılıyodu hıc rahat durmuyodu sımdıde yerınde durmuyo
Ikisinide cnmKızlar ikili test nasıl yapılıyor kan da mı bakıyorlar ultrasonda mi ?
hemde fenaMictik desene :)
sağol canım.. neden korkuyorsun? birşeycik olmaz allahın izniylemaşallah subhanallah bır hafta ılerde yarında ben gıdıcem doktora suanda 8+4 bakalım ultrason nedıcek cok korkuyourm
sağol canım. darısı başınaGözün aydın olsun canım :))
evet evet iç dokunma takvimine daha çok değişir :)aa sonradan değişebilir yanisüpermiş! bnm de 3-4 gün geriden geliyormuş da bakalım değişecek mi. ben de takvimimi yeniden düzenlemiştim dr öyle diyince, yeniden eski tarihe çevireyim o zmn.
yalan yok ben de hep kız olsun istiyordum ama erkek eminim. iri bebekler erkek oluyor. oğlumda böyleydi. kısmet2 oğlan anası mı olaaksın şimdiBen de o kadar kız olsun diyorum ama diyorum ya bana da oğlan gibi geliyor. O kadar ki geçen gün rüyamda bile ultrasonda bebişin pipisini gördüm
ben de meyve aşeriyorum ama sanırım oğlum olacak. allah gönlüne gre versinkızlar ben normalde meyve hiç sevmeyen bi insanım ama 1 aydır canım hergün meyve çekiyo. sizce bebek kız mı erkek mi :)
Sakaaaaaaaaaaa du kii yavas yavas deee ben kendi kucuklugumu dusunuyorumda annem ne cekti venden erkek gibiydim cam kapi kirardimhemde fenabaş edemıyorum ben oglanla düşünsene sallama çayın poşetını tavana yapıstırıyo
Sakaaaaaaaaaaa du kii yavas yavas deee ben kendi kucuklugumu dusunuyorumda annem ne cekti venden erkek gibiydim cam kapi kirardim((
Bence kız ben kizimda meyveden başka birsey yemez olmuştumkızlar ben normalde meyve hiç sevmeyen bi insanım ama 1 aydır canım hergün meyve çekiyo. sizce bebek kız mı erkek mi :)
Bence kız ben kizimda meyveden başka birsey yemez olmuştum
12 haftaya kadar bebegın senın yedıklerıne ıhtıyac duymuyo canım o konuda korkmaBulantı mahfediyo beni ya bisey yiyemiyorum yesem hem çıkarıyorum nasıl vitamin alcak bebeğim ya böyle
diğer belirtiler erkek ama sanki. hiç bulantım olmadı ve uykum çok geliyo. bi de idrara çıkma çok fazla. tatlıdan da iğreniyorum. bakalım ne çıkacak heheheh[/QUOBenimde bulantım yoktu canım sanki hamile değigibiyimdim ama bu sefer içim disima çıkıyor resmen ya hic ona benzemiyor
İçime su serptin canım ya ne zaman gecicek ya ilkte hiç böyle olmamistim ben12 haftaya kadar bebegın senın yedıklerıne ıhtıyac duymuyo canım o konuda korkma
12. haftadan sonra durcak canım olsa bıle sadece acıktıgın zamanlarda olcak her gebelık farklı oluyo canım bende bunda bulantım var ama rahatım oncekılerde cok cıkarıyodumİçime su serptin canım ya ne zaman gecicek ya ilkte hiç böyle olmamistim ben
İnşallah canım ya geçer o zaman12. haftadan sonra durcak canım olsa bıle sadece acıktıgın zamanlarda olcak her gebelık farklı oluyo canım bende bunda bulantım var ama rahatım oncekılerde cok cıkarıyodum
Yandimmm banad a anam hep cocukalrindan gor anla derdibende fenaydım azmı dayak yedım annemden kadın bı beddua ettı bana Allah sana ates parcası cocuklar versın dedı tuttu bedduası yerlerınde durmmuyolar
anaların bedduası tek cocukları yonunde oluyo sanırımYandimmm banad a anam hep cocukalrindan gor anla derdi(( ahhh anam.naptin sen (
gozun aydın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınkızlaaarrrr
bugun bebeşimin pt pıt atan kalp sesini duydum. doktorum durumu iyi dedi çok mutluyummm. kaç saattir havalarda uçuyorumdesteğiniz için çok çok çok teşekkur ederim. Minidefnem sende görmüşsün bebişini. çok çok sevindim cidden
Valla heeeanaların bedduası tek cocukları yonunde oluyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?