2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
maşallah subhanallah bır hafta ılerde yarında ben gıdıcem doktora suanda 8+4 bakalım ultrason nedıcek cok korkuyourm
sağol canım.. neden korkuyorsun? birşeycik olmaz allahın izniyle
Gözün aydın olsun canım :))
sağol canım. darısı başına
aa sonradan değişebilir yani süpermiş! bnm de 3-4 gün geriden geliyormuş da bakalım değişecek mi. ben de takvimimi yeniden düzenlemiştim dr öyle diyince, yeniden eski tarihe çevireyim o zmn.
evet evet iç dokunma takvimine daha çok değişir :)
2 oğlan anası mı olaaksın şimdi Ben de o kadar kız olsun diyorum ama diyorum ya bana da oğlan gibi geliyor. O kadar ki geçen gün rüyamda bile ultrasonda bebişin pipisini gördüm
yalan yok ben de hep kız olsun istiyordum ama erkek eminim. iri bebekler erkek oluyor. oğlumda böyleydi. kısmet
kızlar ben normalde meyve hiç sevmeyen bi insanım ama 1 aydır canım hergün meyve çekiyo. sizce bebek kız mı erkek mi :)
ben de meyve aşeriyorum ama sanırım oğlum olacak. allah gönlüne gre versin

Sakaaaaaaaaaaa du kii yavas yavas deee ben kendi kucuklugumu dusunuyorumda annem ne cekti venden erkek gibiydim cam kapi kirardim ((
bende fenaydım azmı dayak yedım annemden kadın bı beddua ettı bana Allah sana ates parcası cocuklar versın dedı tuttu bedduası yerlerınde durmmuyolar

İçime su serptin canım ya ne zaman gecicek ya ilkte hiç böyle olmamistim ben
12. haftadan sonra durcak canım olsa bıle sadece acıktıgın zamanlarda olcak her gebelık farklı oluyo canım bende bunda bulantım var ama rahatım oncekılerde cok cıkarıyodum

kızlaaarrrr
bugun bebeşimin pt pıt atan kalp sesini duydum. doktorum durumu iyi dedi çok mutluyummm. kaç saattir havalarda uçuyorumdesteğiniz için çok çok çok teşekkur ederim. Minidefnem sende görmüşsün bebişini. çok çok sevindim cidden

gozun aydın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

Ya kizlar dalga gecmezsEniz birsey soracagim sol tarafima yatim elimi sol kasigimin uzerine koydugumda kalp ayisini duyuyorum gibi geliyor sagda aynisi olmuyor ya sizdede oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…