benım oglanlar cok aksı baş edemıyorum 3 tane laptop 1 tane masa ustu parcaladılar cok guzel oda aldım onlara en son dolabın kapagını koparıp yatagın ustune dayamıslar kaydırak yapmıslar kayıyolardıValla heee
ohhhhhh ohhhh icimi actin gece gece :)benım oglanlar cok aksı baş edemıyorum 3 tane laptop 1 tane masa ustu parcaladılar cok guzel oda aldım onlara en son dolabın kapagını koparıp yatagın ustune dayamıslar kaydırak yapmıslar kayıyolardı
ohhhhhh ohhhh icimi actin gece gece :)
akıllı cocuklar süper fikir kaykaybenım oglanlar cok aksı baş edemıyorum 3 tane laptop 1 tane masa ustu parcaladılar cok guzel oda aldım onlara en son dolabın kapagını koparıp yatagın ustune dayamıslar kaydırak yapmıslar kayıyolardı
valla sureklı olunca bayılıyon amaakıllı cocuklar süper fikir kaykaybayılırım yaramaz cocuklara. şimdiye kadar tabi
bırı 9 bırı 11eşimede anlattım çok hoşuna gitti. kaç yaşındalar diye soruyor
Maşaallah bu ateş parcalarına. Allah bağışlasınbırı 9 bırı 11
amin canım cumlemızınkını ınsallahMaşaallah bu ateş parcalarına. Allah bağışlasın
canim sol tarafimda benimde hep kalp atisi gibi ama damar segiriyor sagda olmuyor o olayYa kizlar dalga gecmezsEniz birsey soracagim sol tarafima yatim elimi sol kasigimin uzerine koydugumda kalp ayisini duyuyorum gibi geliyor sagda aynisi olmuyor ya sizdede oldumu ?
Ayni durumdayız.allah gönlümüze gore versin cnmKizlar sizler ne guzel bebeklerinizin cinsiyeti merak ediyorsunuz,ben ogrenmeye bile korkuyorum isim konusu yuzunden.erkek olursa adi belli,bana bisey soran yok.cok dertliyim çok
Benimde ayni canim hatta 5 kiloya dogru ilerliyorum en son mecburen serum verdi doktor hir gun idare ettinicine kattigi ilac sonra daha yogun bibsekilde devam etti bugun cok sukur iyiyim ins gecmeye baslamistir tekrarlamaz ins
ben kızımın cinsiyetini 12+5 te öğrendim canım o yuzden bi umut var içimde :)olabılır cınsıyetı bellı ama kesın deıl bazı doktorlar soylemıyolar
Ben de kendi babamın ismini koymak istiyorm dedim başta :)) hayır ailelerden olmucak dedi hahaBizde de sıkıntı oldu da galiba bi orta yol bulduk kk. . Sana söz 3 çocuk yapcam ikinci erkekte istediğin olsun ilk erkekte olmaz ddm kabullendi simdilikk
Ne kadar sacma degilmi? Sanki biz agac kovugundan ciktik.benimde babam vefat etti.ben sahsen utanirdim annemin adi babamin adi olsun demeye ama benlikten ciktim artik kiz olursa annemin adini koyucam.iki anne de hayatta.onada bozulur kv ama yapacak bisey yok.doguma kadarda soylemiycem annemin adini koyacagimiBen de kendi babamın ismini koymak istiyorm dedim başta :)) hayır ailelerden olmucak dedi haha
Neden oluyor o oeki ? Esimdede denedik onda niye olmuyor :))))canim sol tarafimda benimde hep kalp atisi gibi ama damar segiriyor sagda olmuyor o olay
Evet canım inşlh sağlıkla kucağımıza da alırız :)kızlaaarrrr
bugun bebeşimin pt pıt atan kalp sesini duydum. doktorum durumu iyi dedi çok mutluyummm. kaç saattir havalarda uçuyorumdesteğiniz için çok çok çok teşekkur ederim. Minidefnem sende görmüşsün bebişini. çok çok sevindim cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?