2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benım oglanlar cok aksı baş edemıyorum 3 tane laptop 1 tane masa ustu parcaladılar cok guzel oda aldım onlara en son dolabın kapagını koparıp yatagın ustune dayamıslar kaydırak yapmıslar kayıyolardı
akıllı cocuklar süper fikir kaykaybayılırım yaramaz cocuklara. şimdiye kadar tabi

Benimde ayni canim hatta 5 kiloya dogru ilerliyorum en son mecburen serum verdi doktor hir gun idare ettinicine kattigi ilac sonra daha yogun bibsekilde devam etti bugun cok sukur iyiyim ins gecmeye baslamistir tekrarlamaz ins

Canim bide sen 11. Haftadasinnn . Benim senin gibi olmama 2 hafta var

Ben de kendi babamın ismini koymak istiyorm dedim başta :)) hayır ailelerden olmucak dedi haha
Ne kadar sacma degilmi? Sanki biz agac kovugundan ciktik.benimde babam vefat etti.ben sahsen utanirdim annemin adi babamin adi olsun demeye ama benlikten ciktim artik kiz olursa annemin adini koyucam.iki anne de hayatta.onada bozulur kv ama yapacak bisey yok.doguma kadarda soylemiycem annemin adini koyacagimi

Evet canım inşlh sağlıkla kucağımıza da alırız :)

Eklentiler

• image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 129
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…