- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
bence ne senin ne benim ailemden olacak demek en iyisi, hangisini koysan ömür boyu diğer taraf kıl olcak çocuğun ismineNe kadar sacma degilmi? Sanki biz agac kovugundan ciktik.benimde babam vefat etti.ben sahsen utanirdim annemin adi babamin adi olsun demeye ama benlikten ciktim artik kiz olursa annemin adini koyucam.iki anne de hayatta.onada bozulur kv ama yapacak bisey yok.doguma kadarda soylemiycem annemin adini koyacagimi
kızlar ben hiç kilo almadımCanim bide sen 11. Haftadasinnn . Benim senin gibi olmama 2 hafta var
Günaydınnnnnnnnnnn güzel annişler ve bebelerine :)Günaydın.. Bayanlar. . :)
kızlar ben hiç kilo almadım1 kilo bile
Geçenlerde bende aynı durumu yaşadım:Sonra güldüm kendimee..Sanırım öyle hissetmek istiyoruz ondanYa kizlar dalga gecmezsEniz birsey soracagim sol tarafima yatim elimi sol kasigimin uzerine koydugumda kalp ayisini duyuyorum gibi geliyor sagda aynisi olmuyor ya sizdede oldumu ?
galiba ama. Hissetmesi bile guzel yav :)))Geçenlerde bende aynı durumu yaşadım:Sonra güldüm kendimee..Sanırım öyle hissetmek istiyoruz ondan
gunaydinnGünaydın hanimlar :)
canim hic bilmiyorum ama benim karnimin sol tarafi hep atar hamilelikten öncede atiyordu hep pit pit sanki kalbimin atisi oraya yansiyor gibiNeden oluyor o oeki ? Esimdede denedik onda niye olmuyor :))))
hamilelikte alınan kiloları bnce çok kafaya takmayalım ya tabi dikkat etmek lazım ilk 3 ay kilo almamak lazımmışGünaydın anneler...Hamile kalmadan önce 59 kiloydum ...Dün akşam tartıya çıktıgımda ne göreyim tam 62 kilo olmuşum Çok canım sıkkın yaaaaaaaBu kadar erken kilo alınmaz ki ama ya....
Bende öyleyim ve cok üzülüyorumBulantı mahfediyo beni ya bisey yiyemiyorum yesem hem çıkarıyorum nasıl vitamin alcak bebeğim ya böyle
Bu bulantı beni mahvetti hiç bişi yiyemiorum icemiorum su içmeyi ozledimGünaydın kızlar ben yine bulantilardan dolayi kötüyüm umarim six iyisinizdir
ay çok geşmiş olsun cnm yaa çok üzüldüm rabbim seni hemen 2016 annesi yapsın( beni listeden çıkarabilirsiniz
Malesef bebeğimi kaybettim(
11 haftalıktı bir iki damla kanamam geldi doktora gittim kalbi durmuş aldılar yavrumu.
Allahm başka kimseye yaşatmasın inşallah..
( beni listeden çıkarabilirsiniz
Malesef bebeğimi kaybettim(
11 haftalıktı bir iki damla kanamam geldi doktora gittim kalbi durmuş aldılar yavrumu.
Allahm başka kimseye yaşatmasın inşallah..
Neden oluyor o oeki ? Esimdede denedik onda niye olmuyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?