2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bence ne senin ne benim ailemden olacak demek en iyisi, hangisini koysan ömür boyu diğer taraf kıl olcak çocuğun ismine

Ya kizlar dalga gecmezsEniz birsey soracagim sol tarafima yatim elimi sol kasigimin uzerine koydugumda kalp ayisini duyuyorum gibi geliyor sagda aynisi olmuyor ya sizdede oldumu ?
Geçenlerde bende aynı durumu yaşadım:Sonra güldüm kendimee..Sanırım öyle hissetmek istiyoruz ondan

elifeva benim bebek 1 hafta öndeymiş. ben sürekli meyve yedim zaten başka birşey yiyemiyorum. istersen sen de dene canım. bu arada benim bebek erkek sanırım. büyük giden bebekler erkek oluyor

Günaydın anneler...Hamile kalmadan önce 59 kiloydum ...Dün akşam tartıya çıktıgımda ne göreyim tam 62 kilo olmuşum Çok canım sıkkın yaaaaaaaBu kadar erken kilo alınmaz ki ama ya....

Günaydın anneler...Hamile kalmadan önce 59 kiloydum ...Dün akşam tartıya çıktıgımda ne göreyim tam 62 kilo olmuşum Çok canım sıkkın yaaaaaaaBu kadar erken kilo alınmaz ki ama ya....
hamilelikte alınan kiloları bnce çok kafaya takmayalım ya tabi dikkat etmek lazım ilk 3 ay kilo almamak lazımmış

bn 76 ile hamile kaldım o kdr mutsuzdumki 90 ile çıkarım bu işin içinden dedim ama 3 kilo vermişim kusmadımda hiç makarna pilav ekmek yemiyorum yoğurdumu sütümü cevizimi eksik etmem bana faydalı şeylerin peşideyim mutluyum

biraz dikkat lazım ama bun kadar üzülme

( beni listeden çıkarabilirsiniz
Malesef bebeğimi kaybettim(
11 haftalıktı bir iki damla kanamam geldi doktora gittim kalbi durmuş aldılar yavrumu.
Allahm başka kimseye yaşatmasın inşallah..

11 haftalıktı bir iki damla kanamam geldi doktora gittim kalbi durmuş aldılar yavrumu.
ay çok geşmiş olsun cnm yaa çok üzüldüm rabbim seni hemen 2016 annesi yapsın

Canım basın saolsun nolur üzülme ömrü okadarmis demekki rabbim tez zamanda sana tekrar nasip etsin anne olmayı ins

Neden oluyor o oeki ? Esimdede denedik onda niye olmuyor :))))

Minik kelebeğiniz minik hareketler yapmaya başlamıştır fakat siz bu hareketleri hissedemezsiniz. Bu hareketler bebeğinizin içinde bulunduğu amniyon sıvısı tarafından emilir anne adayı istese de hissedemez. Bazı anne adayları bebeklerinin hareketlerini hissettiklerini söyleseler dahi hissettikleri şey bağırsaklarındaki gerginlik nedeniyle oluşan gazın bağırsakları hareketlendirmesidir.

cnm hissettiğimiz gazdan ibaretmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…