2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
( beni listeden çıkarabilirsiniz
Malesef bebeğimi kaybettim(
11 haftalıktı bir iki damla kanamam geldi doktora gittim kalbi durmuş aldılar yavrumu.
Allahm başka kimseye yaşatmasın inşallah..
Canm geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inş.

11 haftalıktı bir iki damla kanamam geldi doktora gittim kalbi durmuş aldılar yavrumu.

Başın sağolsun canım, çok üzüldüm Allah hemen yeni bi bebekle acını hafifletsin inşallah...

Allahalla çok üzüldüm neden böyle oldu ki Bi sorun olmuş muydu doktorun birşey dedi mi

Hiç bir sorunum yoktu gayet iyiydi.
Kesesi sağlam dedi sağlıklı dedi doktor,
ama işte gel gör ki kalbi durmuş. oyüzdende almak zorunda kaldılar malesef

Hiç bir sorunum yoktu gayet iyiydi.
Kesesi sağlam dedi sağlıklı dedi doktor,
ama işte gel gör ki kalbi durmuş. oyüzdende almak zorunda kaldılar malesef
Canım Allah sabır versin, çok üzüldüm Nasibi böyleymiş demek ki.
En kısa sürede sağlıklı bir bebişe kavuşursun inş.

canim hic bilmiyorum ama benim karnimin sol tarafi hep atar hamilelikten öncede atiyordu hep pit pit sanki kalbimin atisi oraya yansiyor gibi
himmmmmm sanirsam

Basin sagosun cnm ya cok uzuldum ya belirtisi gigus agrin flaan devam ediyormuydu yani erken fark etmek vs ay cok sirdum ama ne bilim elimizden nasil birsey gelmiyor
cok gazliim cok

Kizlar bu sabah doktora gittim. Bebegim epey fotojenik bir duruş sergiliyordu, profilden goruntu verdi bize :)) cinsiyeti icin erken, yanilma payi yuksek dedi ama israrlarimiz sonucu erkek gibi duruyo dedi doktorumuz. 2hafta sonra ikili tarama testinde daha net sonuc alabilecegimizi soyledi :) cinsiyetleriyle ilgili baska tüyo alan var mi

hadı gozun aydın Allah saglık uzun omur versın ınsallah sen yınede erkenden alma mavılı cıcıler kesınlesınceye kadar

Ayh inş bize de bişiler söyler çatlıcam yoksa şuan 10+ kaçsın canm?

Hepinize teşekkür ederim. Allahım kimseye yaşatmasın
Buraya baktıkça çokk üzülüyorum .
12.haftamda olacaktım oğlumla((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…