- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
Canm geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inş.( beni listeden çıkarabilirsiniz
Malesef bebeğimi kaybettim(
11 haftalıktı bir iki damla kanamam geldi doktora gittim kalbi durmuş aldılar yavrumu.
Allahm başka kimseye yaşatmasın inşallah..
Basin sağolsun cnm Rabbim sana tez zamanda saglikli evlat nasip etsin inş.( beni listeden çıkarabilirsiniz
11 haftalıktı bir iki damla kanamam geldi doktora gittim kalbi durmuş aldılar yavrumu.
( beni listeden çıkarabilirsiniz
Allahalla çok üzüldüm neden böyle oldu ki Bi sorun olmuş muydu doktorun birşey dedi mi( beni listeden çıkarabilirsiniz
ınsallah erkenden ogrenırızben kızımın cinsiyetini 12+5 te öğrendim canım o yuzden bi umut var içimde :)
Canım Allah sabır versin, çok üzüldümHiç bir sorunum yoktu gayet iyiydi.
Kesesi sağlam dedi sağlıklı dedi doktor,
ama işte gel gör ki kalbi durmuş. oyüzdende almak zorunda kaldılar malesef
başın saolsun canım rabbım sabır versınHiç bir sorunum yoktu gayet iyiydi.
Çok üzüldüm başın sağolsun canmHiç bir sorunum yoktu gayet iyiydi.
inşallahh :):)ınsallah erkenden ogrenırız
himmmmmm sanirsamcanim hic bilmiyorum ama benim karnimin sol tarafi hep atar hamilelikten öncede atiyordu hep pit pit sanki kalbimin atisi oraya yansiyor gibi
Basin sagosun cnm ya cok uzuldum( beni listeden çıkarabilirsiniz
cok gazliim cokMinik kelebeğiniz minik hareketler yapmaya başlamıştır fakat siz bu hareketleri hissedemezsiniz. Bu hareketler bebeğinizin içinde bulunduğu amniyon sıvısı tarafından emilir anne adayı istese de hissedemez. Bazı anne adayları bebeklerinin hareketlerini hissettiklerini söyleseler dahi hissettikleri şey bağırsaklarındaki gerginlik nedeniyle oluşan gazın bağırsakları hareketlendirmesidir.
cnm hissettiğimiz gazdan ibaretmişş
hadı gozun aydın Allah saglık uzun omur versın ınsallah sen yınede erkenden alma mavılı cıcıler kesınlesınceye kadarKizlar bu sabah doktora gittim. Bebegim epey fotojenik bir duruş sergiliyordu, profilden goruntu verdi bize :)) cinsiyeti icin erken, yanilma payi yuksek dedi ama israrlarimiz sonucu erkek gibi duruyo dedi doktorumuz. 2hafta sonra ikili tarama testinde daha net sonuc alabilecegimizi soyledi :) cinsiyetleriyle ilgili baska tüyo alan var mi
Ayh inş bize de bişiler söyler çatlıcam yoksa şuan 10+ kaçsın canm?Kizlar bu sabah doktora gittim. Bebegim epey fotojenik bir duruş sergiliyordu, profilden goruntu verdi bize :)) cinsiyeti icin erken, yanilma payi yuksek dedi ama israrlarimiz sonucu erkek gibi duruyo dedi doktorumuz. 2hafta sonra ikili tarama testinde daha net sonuc alabilecegimizi soyledi :) cinsiyetleriyle ilgili baska tüyo alan var mi
Cok uzuldum canim Rabbim kalbien ferahlik versin( beni listeden çıkarabilirsiniz
Amiin :) Yok tabi zaten ne kiz ne erkek olsun hevesim olmadi hic. Hayirli saglikli evlat olsun yeter :)hadı gozun aydın Allah saglık uzun omur versın ınsallah sen yınede erkenden alma mavılı cıcıler kesınlesınceye kadar
Canim bugun 11+1 oldum. Bebegin pozisyonuyla cok ilgili saniyorum. Benimki sabit duruyodu :)Ayh inş bize de bişiler söyler çatlıcam yoksa şuan 10+ kaçsın canm?
hmm göbek de olmaz dimi 3 ayDaha zaten bebeklerımız kucucuk kılo almamamız normal,ben ılk 3 ay hiç kılo almadan gecırmeyı planlıyorum
Aldıgın kılonun bebege yararı olmayacak yanı
Hepinize teşekkür ederim. Allahım kimseye yaşatmasın
Buraya baktıkça çokk üzülüyorum .
12.haftamda olacaktım oğlumla((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?