2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar ben de hastanede yatıyorum simdi.cok kusuyorum ,sudan bile kustum ;(hiperemezis diye bisi varmis iste asırı kusma ;( 3gundur yatıyorum sadece serum ... Kusma mide bulantısı mahvetti beni

Aynen bende bu aralar kaçırdım o hamurişlerini falan..Ondan galiba birde abur cubur ki sorma...
Takmamız lazım çünkü gereksiz bir kilo alımı,, Heleki ilk 3 ayda çok erken...Umarım bu hızla devam etmemm...

Herkese mrb aralık ayında gebeliğim sonlandirildi...ensefalosel yani nöral tüp defekti. ..17 haftalikken...
Çok zorr...bebeğim e aldığım kıyafetleri gördüm eşim saklamis..kızımı onların içinde göremedim..Allah hepinize yavrunuzu saglikla kucaginiza almayi nasip eder inşallah.benim gibi bebeğini kaybedip sağlıklı hamilelik geçiren var mı? Eşim tekrar denemek istiyor..Fakat ben konusunu açmaya bile korkuyorum....aynı seyleri yaşamak dan...

canım basın saolsun bende kızımı ensefalosel yuzunden aralıkta kaybettım 5 aylıktı doktor 4 ay korun dedı ama ben 2 ay sonra tekrar hamıle kaldım folık asıt kullandım gebelıgım sonlandırıldıktan sonra halada devam edıyorum kullanmaya sımdılık bı sorun yok inşallahta olmaz korkularım var tabıkı ama mılyarda bır tekrarlarmıs bu hastalık folık asıt tedavısı gorup yenıden deneyebılırsın ınsallah rabbım saglıklı bı evlat nasıp eder hepımıze

Hepinize teşekkür ederim. Allahım kimseye yaşatmasın
Buraya baktıkça çokk üzülüyorum .
12.haftamda olacaktım oğlumla((((
rabbim ahirette sefaatci etsin. Üzülmeyin şer gorduklerimizde hayir vardir. Ins en kisa zamanda saglikla yeni bir hamilelik yasarsiniz.

merhaba bi üzücü haberde bende bugün kontrole gitmiştim.Bebeğimin bir tanesinin kalbi durmuş 2/3 gün olmuş diğeri sağlıklı bunada şükürler olsun.

merhaba bi üzücü haberde bende bugün kontrole gitmiştim.Bebeğimin bir tanesinin kalbi durmuş 2/3 gün olmuş diğeri sağlıklı bunada şükürler olsun.
Aaaa cok uzuldum basin sagolsun. Neden olmus acaba.. jnsallah digerinin sagligi unutturur kaybettigini canim

teşekkür ederim.İkizlerde görülürmüş sıklıkla..Tüp bebekti benim transfer yapılırkende demişlerdi olabilir diye...

Canı çok üzüldüm İnş. diğer bebişini sağsalim alırsın kucağına.

canım başın saolsn

Merhaba canım başın sağolsun çok zor bilirim bende ilk gebeliğimde 22 haftalık oğlumu Spina Bifida teşhisi ile kaybettim. Folik asit eksikliğine bağlı olduğunu söylediler, 6 ay korunma verdiler ve folik asit kullandım. 6 cı ayda tekrar hamile kaldım ve sağlıkla kızımı kucağıma aldım. Çok zor zamanlar geçirdim ama kızımla acım hafifledi. Şimdi kızım neredeyse 4 yaşında ve şükürler olsun tekrar hamileyim umarım sağlıkla alırım kucağıma. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla sana da nasip etsin

kaybın ıcın basın saolsun canım rabbım dıger evlatlarına saglık uzun omur versın banada umut oldun bende ensefalosel nöral tup defektınden kaybettım kızımı ınsallah bende saglıkla alırım bebegımı kucagıma

Hiç bir sorunum yoktu gayet iyiydi.
Kesesi sağlam dedi sağlıklı dedi doktor,
ama işte gel gör ki kalbi durmuş. oyüzdende almak zorunda kaldılar malesef
Allah sabır versin canım inş kısa zamanda bebişine tekrar kavuşursun bi belirtin olmuş muydu hastaneye gitmeden önce?

merhaba aranızda ikili test yaptıran yada doktor kontrolüne gittiğinizde bu haftalarda ense kalınlığı ölçümü yapılan varmı

Sağol canım seninde başın sağolsun, meleklerimiz bize cennet kapılarını açacak inşallah. İnş. canım sağ sağlim aldığın günleri de görürüz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla

amin canım rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsallah bı daha acısı hıc bıseye benzemıyo

amin canım rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsallah bı daha acısı hıc bıseye benzemıyo

Amin canım amin, kucağına almasan bile hareketlerini tekmelerini hissediyorsun ve kokusunu alamadan kaybediyorsun gerçekten evlat acısı çok zor. Rabbim kimseye yaşatmasın...

Küçükken biraz daha kolay olabilir en azından sağlıklı olmayacakları belli olan bebekler yaşamıyormuş derler doğduktan soınrası daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…