- 6 Nisan 2015
- 99
- 52
- 3
- 35
Aynen bende bu aralar kaçırdım o hamurişlerini falan..Ondan galiba birde abur cubur ki sorma...hamilelikte alınan kiloları bnce çok kafaya takmayalım ya tabi dikkat etmek lazım ilk 3 ay kilo almamak lazımmış
bn 76 ile hamile kaldım o kdr mutsuzdumki 90 ile çıkarım bu işin içinden dedim ama 3 kilo vermişim kusmadımda hiç makarna pilav ekmek yemiyorum yoğurdumu sütümü cevizimi eksik etmem bana faydalı şeylerin peşideyim mutluyum
biraz dikkat lazım ama bun kadar üzülme
Baain sagolasunHiç bir sorunum yoktu gayet iyiydi.
Kesesi sağlam dedi sağlıklı dedi doktor,
ama işte gel gör ki kalbi durmuş. oyüzdende almak zorunda kaldılar malesef
canım basın saolsun bende kızımı ensefalosel yuzunden aralıkta kaybettım 5 aylıktı doktor 4 ay korun dedı ama ben 2 ay sonra tekrar hamıle kaldım folık asıt kullandım gebelıgım sonlandırıldıktan sonra halada devam edıyorum kullanmaya sımdılık bı sorun yok inşallahta olmaz korkularım var tabıkı ama mılyarda bır tekrarlarmıs bu hastalık folık asıt tedavısı gorup yenıden deneyebılırsın ınsallah rabbım saglıklı bı evlat nasıp eder hepımızeHerkese mrb aralık ayında gebeliğim sonlandirildi...ensefalosel yani nöral tüp defekti. ..17 haftalikken...
Çok zorr...bebeğim e aldığım kıyafetleri gördüm eşim saklamis..kızımı onların içinde göremedim..Allah hepinize yavrunuzu saglikla kucaginiza almayi nasip eder inşallah.benim gibi bebeğini kaybedip sağlıklı hamilelik geçiren var mı? Eşim tekrar denemek istiyor..Fakat ben konusunu açmaya bile korkuyorum....aynı seyleri yaşamak dan...
rabbim ahirette sefaatci etsin. Üzülmeyin şer gorduklerimizde hayir vardir. Ins en kisa zamanda saglikla yeni bir hamilelik yasarsiniz.Hepinize teşekkür ederim. Allahım kimseye yaşatmasın
Buraya baktıkça çokk üzülüyorum .
12.haftamda olacaktım oğlumla((((
Aaaa cok uzuldummerhaba bi üzücü haberde bende bugün kontrole gitmiştim.Bebeğimin bir tanesinin kalbi durmuş 2/3 gün olmuş diğeri sağlıklı bunada şükürler olsun.
Canı çok üzüldümmerhaba bi üzücü haberde bende bugün kontrole gitmiştim.Bebeğimin bir tanesinin kalbi durmuş 2/3 gün olmuş diğeri sağlıklı bunada şükürler olsun.
canım başın saolsnHerkese mrb aralık ayında gebeliğim sonlandirildi...ensefalosel yani nöral tüp defekti. ..17 haftalikken...
Çok zorr...bebeğim e aldığım kıyafetleri gördüm eşim saklamis..kızımı onların içinde göremedim..Allah hepinize yavrunuzu saglikla kucaginiza almayi nasip eder inşallah.benim gibi bebeğini kaybedip sağlıklı hamilelik geçiren var mı? Eşim tekrar denemek istiyor..Fakat ben konusunu açmaya bile korkuyorum....aynı seyleri yaşamak dan...
Herkese mrb aralık ayında gebeliğim sonlandirildi...ensefalosel yani nöral tüp defekti. ..17 haftalikken...
kaybın ıcın basın saolsun canım rabbım dıger evlatlarına saglık uzun omur versın banada umut oldun bende ensefalosel nöral tup defektınden kaybettım kızımı ınsallah bende saglıkla alırım bebegımı kucagımaMerhaba canım başın sağolsunçok zor bilirim bende ilk gebeliğimde 22 haftalık oğlumu Spina Bifida teşhisi ile kaybettim. Folik asit eksikliğine bağlı olduğunu söylediler, 6 ay korunma verdiler ve folik asit kullandım. 6 cı ayda tekrar hamile kaldım ve sağlıkla kızımı kucağıma aldım. Çok zor zamanlar geçirdim ama kızımla acım hafifledi. Şimdi kızım neredeyse 4 yaşında ve şükürler olsun tekrar hamileyim umarım sağlıkla alırım kucağıma. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla sana da nasip etsin
Allah sabır versin canım inş kısa zamanda bebişine tekrar kavuşursun bi belirtin olmuş muydu hastaneye gitmeden önce?Hiç bir sorunum yoktu gayet iyiydi.
Kesesi sağlam dedi sağlıklı dedi doktor,
ama işte gel gör ki kalbi durmuş. oyüzdende almak zorunda kaldılar malesef
kaybın ıcın basın saolsun canım rabbım dıger evlatlarına saglık uzun omur versın banada umut oldun bende ensefalosel nöral tup defektınden kaybettım kızımı ınsallah bende saglıkla alırım bebegımı kucagıma
amin canım rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsallah bı daha acısı hıc bıseye benzemıyoSağol canım seninde başın sağolsun, meleklerimiz bize cennet kapılarını açacak inşallah. İnş. canım sağ sağlim aldığın günleri de görürüz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Merhaba canım başın sağolsunçok zor bilirim bende ilk gebeliğimde 22 haftalık oğlumu Spina Bifida teşhisi ile kaybettim. Folik asit eksikliğine bağlı olduğunu söylediler, 6 ay korunma verdiler ve folik asit kullandım. 6 cı ayda tekrar hamile kaldım ve sağlıkla kızımı kucağıma aldım. Çok zor zamanlar geçirdim ama kızımla acım hafifledi. Şimdi kızım neredeyse 4 yaşında ve şükürler olsun tekrar hamileyim umarım sağlıkla alırım kucağıma. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla sana da nasip etsin
amin canım rabbım evlatlarımızla sınamasın ınsallah bı daha acısı hıc bıseye benzemıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?