başın saolsun, allah bi daha yaşatmasın cnm. bizim de ne olcagımız belli değil. ben de korkuyorumHiç bir sorunum yoktu gayet iyiydi.
Kesesi sağlam dedi sağlıklı dedi doktor,
ama işte gel gör ki kalbi durmuş. oyüzdende almak zorunda kaldılar malesef
aynen oyle daha kucukken kaybettıgım bebegımde oldu 6 haftalıkken ama kızımın acısı gıbı olmadı tabıkı her evladın yerı farklı ama buyuyunce daha zor bıde ben kızımı ıstedım çöpe atılmasını ıstemedım aldım onu yıkadım kefenledım mınıcık bedenını saatlerce konustum onunla sevdım agzını açıp agzına bıle baktım mınıcık dili vardı anne dıyemedı o diliyleAmin canım amin, kucağına almasan bile hareketlerini tekmelerini hissediyorsun ve kokusunu alamadan kaybediyorsun gerçekten evlat acısı çok zor. Rabbim kimseye yaşatmasın...
Küçükken biraz daha kolay olabilir en azından sağlıklı olmayacakları belli olan bebekler yaşamıyormuş derler doğduktan soınrası daha zor
hadı gozun aydın ınsallah bundan sonrada boyle devam edersın canımkızlar bugun kahvaltı yapabildim, iyi hissediyorum kendimi
aynen oyle daha kucukken kaybettıgım bebegımde oldu 6 haftalıkken ama kızımın acısı gıbı olmadı tabıkı her evladın yerı farklı ama buyuyunce daha zor bıde ben kızımı ıstedım çöpe atılmasını ıstemedım aldım onu yıkadım kefenledım mınıcık bedenını saatlerce konustum onunla sevdım agzını açıp agzına bıle baktım mınıcık dili vardı anne dıyemedı o diliyle
amin canım rabbım bu meleklerımızı sag saglım kucaklarımıza almayı nasıp etsın. bende hastanedeyken bakmaya cesaret edemedım bebegım 1 ay otopsı ıcın bekledı ılaclı suya koymuslar çürümesın dıye o 1 ay ıcınde kafamda hep o nette gordugum bebekler vardı acaba benım kızımda bu sekıldemıydı yuzunde defekt varmıydı dıye dusunmekten kafayı yemeye baslamıstım en sonunda bakıcam dedım otopsı bıtınce teslım aldık turşu bıdonu gıbı bı bıdonun ıcınde gazlı beze sarılı sekılde elıme verdıler ılkten cesaret edemedım ya o gordugum bebekler gıbıyse dıye kayınpederıme açtırdım normal deyınce yuzu baktım o kadarda guzel bı kız olcakmıskı kaşları bıle cıkmıs sarı sarı tırnakları uzamıs sımdı ıyıkı bakmısım dıyorum elıme almadan gömulseydı hep ıcımde o kotu goruntu olcaktıCanım sen zoru başarmışsın gerçekten, bende asla atılmasına izin vermezdim eşimde vermemiş zaten almış ben hastanede yatarken dedemin mezarının bebek bölümüne defnetmişler. Ben biraz toparladıktan sonra gittik kendimiz mezar yaptık ona ama ben elime alıp baksam bu kadar kısa sürede atlatamazdım herhalde çünkü çok takan bir insanım. Rabbim kimseye böyle bir acı vermesin. Umarım sende bu meleğini sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim bizi sınıyor biliyorum ama gerçekten çok zor
eline saglık canımSelam kizlarrr nasilsinizz
Ben yat yat sıkıldım battaniye ormeye basladimbaya da eğlenceli yarı yatar halde örüyorum biri görse gülmekten catlar
hoşgeldın canım aramıza amin ıns cumlemız sag saglım alırız bebeklerımızı kucagımızaMerhaba,
Yeni katıldım aranıza bende 26.12.2015 de inşallah 2. bebeğimi kucağıma alacağım. İlk bebeğimdede bir forma üyeydim ve çok güzel paylaşımlarım oldu birbirimizden çok şeyler öğrendik ve özel dostlar edindim umarım yine aynısı olur :) Umarım herkes bebeklerini sağsalim kucağına alır, güzel paylaşımlar dileklerimle :)
ben ılk bebegımdeBebekler doğar doğmaz annelerini kokusunu ve sesini tanıyorlar. Birkaç hafta içerisinde de görüntülerini öğreniyorlar.
Bebeklerin %80'inde küçük ya da büyük bir doğum lekesi bulunuyor.
Yetişkin bir insan 206 kemiğe sahipken bebekler doğduklarında 300 kemiğe sahip oluyorlar.
Bebekler aslında teknik olarak ağlayamazlar. Yeni doğmuş bir bebek doğduğunda gözyaşı üretemez. Bebeğin ilk haftalarda yaptığı şey sadece çığlık atmaktır!
Yetişkin insanların hayır anlamında kafalarını sağa sola sallamaları, ya da yukarıya kaldırmaları bebeklikten gelen bir alışkanlıktır. Yemek yedirilirken doyduklarında ağızlarına uzatılan gıdadan ağızlarını kaçırmak için yaptıkları kafa hareketleri, yetişkinlikte bir olumsuzluk ifadesine dönüşür.
Yeni doğan bebeklerin diz kapağı olmaz. Diz kapakları 6 ay içerisinde gelişir.
Bebekler anne karnındayken kıl üretmeye başlarlar. Bazı bebeklerin kılları bütün vücutlarını saracak kadar uzar ve buna Lanugo adı verilir. Lanugo doğumdan kısa bir süre önce dökülür.
Bebekler beş ay içerisinde ağırlıklarının iki katına çıkarlar.
bu donemde normal canım bende cok hassaslastım normalde esım sesını yukseltse kafasını kırarım bu ara yukseltınce oturup aglıyorumMrb kızlar nasılsınız bebeklerini kaybeden arkadaşlarım başınız sağolsun Rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin kızlar ben kafayı yedim kendimi çok kötü hissediyorum eşim çok ilgisiz geliyor kendimi tutmasam saatlerce aglayasım geliyor puffff
mrb hos geldın canım aramıza Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınMerhaba bende hamileyim ilk bebeğimeAralık ayı annesi olacağım nasipse
mrb hos geldın canım aramıza Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
oo cok guzel rabbım ne kadar buyuk ya hıc ummadıgın anda verıyo mucızesınıAmin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi 8 senelik ozlemin uzerine haziranda tüp bebek yaptıracakken anne olacağımı öğrendim hamdolsun
oo cok guzel rabbım ne kadar buyuk ya hıc ummadıgın anda verıyo mucızesını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?