selam kizlar karinda gerilmeleriniz oluyor muu
MaşallahKontrolden geldim 10+4 çiktik Allaha sukur herseyi normaldi bi guzel uzanmis yatiyodu
oluyor ve sanki 3-4 aylık gibiyim şiş karnımselam kizlar karinda gerilmeleriniz oluyor muu
korkma canım Allah buyuk bak ne guzel mucızesını gostermısAynen oyle simdi biraz korku bolca heyecan karmakarışık bir ruh halindeyim
oy oy maşşallah bacaklara bak mınıcık hareket ettımı kız merak ettımKontrolden geldim 10+4 çiktik Allaha sukur herseyi normaldi bi guzel uzanmis yatiyodu
aslm canım bende gobek oldugu ıcın gergınlık yok ama yatakta saga sola donerken oluyo sadeceselam kizlar karinda gerilmeleriniz oluyor muu
İlk boyu haftasi olculurken kipirdadi 10+2 cikti sonra bidaha ölçtü 10+4 cikti ama uzaniyodu bi guzel uykucummoy oy maşşallah bacaklara bak mınıcık hareket ettımı kız merak ettım
cok guzel bı duygu dımı onun hareketını gormek bacakları ne guzel oyle havaya dikmış yatıyoİlk boyu haftasi olculurken kipirdadi 10+2 cikti sonra bidaha ölçtü 10+4 cikti ama uzaniyodu bi guzel uykucumm
Bende senin gibiyim canim psikolojim bozuldu artik kusup kusup agliyorumMrb kızlar nasılsınız bebeklerini kaybeden arkadaşlarım başınız sağolsun Rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin kızlar ben kafayı yedim kendimi çok kötü hissediyorum eşim çok ilgisiz geliyor kendimi tutmasam saatlerce aglayasım geliyor puffff
Kalp sesini bir acti gözlerden yaş akti benim Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu.Annesi gbi yatışş modunda ayaklar havadacok guzel bı duygu dımı onun hareketını gormek bacakları ne guzel oyle havaya dikmış yatıyo
oy kıyamam kız aglama amin canım rabbım butun ısteyenlere nasıp etsınKalp sesini bir acti gözlerden yaş akti benim Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu.Annesi gbi yatışş modunda ayaklar havada
Canm bugün doktordan neler duydum halimize sükretmek lazim bulantilardan sancilardan serumla dayanan kadinlar dayanamayanlarin gebeligini sonlandiriyorlarmis bile iyi kötü dayanicaz.Bende senin gibiyim canim psikolojim bozuldu artik kusup kusup agliyorum
ayy ne diyorsunCanm bugün doktordan neler duydum halimize sükretmek lazim bulantilardan sancilardan serumla dayanan kadinlar dayanamayanlarin gebeligini sonlandiriyorlarmis bile iyi kötü dayanicaz.
Bende çok sasirdim şükür halimize.ayy ne diyorsun
bende 11.haftaya gırıyorum .allah kısmet nasıp edrse ama 1 gun once mıde bulantım bıranda kesıldı normal mı acaba randevum da haftaya
Bulantilarimin 3. Haftasindayim kizlar . Ve toplamda 4 kilo verdim . Gozum yemegin y sini gormek istemiyo . Tavuk et dedigimde bile tiksinti geliyor. Su icemiyorum. Cubuk kraker bile artik benim cikartmami sagliyor.
Ben rengarenk örüyorum artık napiyimeline saglık canımbende ıstıyorumda cınsıyetını ogrenınce yapcam kendı elımle bıtanede olsa bıse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?