Hoşgeldin canım nerdeyse aynı günler doğumunuz :) Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinMerhaba,
Yeni katıldım aranıza bende 26.12.2015 de inşallah 2. bebeğimi kucağıma alacağım. İlk bebeğimdede bir forma üyeydim ve çok güzel paylaşımlarım oldu birbirimizden çok şeyler öğrendik ve özel dostlar edindim umarım yine aynısı olur :) Umarım herkes bebeklerini sağsalim kucağına alır, güzel paylaşımlar dileklerimle :)
Bulantilardan gebeligini mi sonlandiriyorlarmis yok artik rabbim korusun tmm cok kotuyum ama oyle biseyde aklimdan gecmezCanm bugün doktordan neler duydum halimize sükretmek lazim bulantilardan sancilardan serumla dayanan kadinlar dayanamayanlarin gebeligini sonlandiriyorlarmis bile iyi kötü dayanicaz.
Rahimin buyumesinden adet sancısına benzer ağrı olması normal derler, ayaklarını uzatıp dinlen ama doktoruna danışırsan seni bilgilendirir için rahat eder canım...kızlar bugün sabahtan beri 5 dk süren adet ağrısı çekiyorum.. normal mi?
meraba benimde aynısı oldu şu anda 10+3 hamileyim ikizdi ama 8.haftda kalbi durmuş birinin..diğeri çok çok şükür şu anda sağlıklı umarım böle sağlıklı devam eder hayırlısıyla alırız kucağımıza...merhaba bi üzücü haberde bende bugün kontrole gitmiştim.Bebeğimin bir tanesinin kalbi durmuş 2/3 gün olmuş diğeri sağlıklı bunada şükürler olsun.
Benim dün aksam kasigima 5 dakiada bir sanci girip cikiyordu taki yatana kadar hatta uyurken bile hissettim sabah uyandigimda bisey yoktu sanirim normal canimkızlar bugün sabahtan beri 5 dk süren adet ağrısı çekiyorum.. normal mi?
meraba bence daha iyi almanız yaa bende 5 kilo verdim kusuyorum diye üzülüyorum biran önce kilo almak istiyorum sağlıklı olsunlarda yeter inşş kilolar hiç sorun değilGünaydın anneler...Hamile kalmadan önce 59 kiloydum ...Dün akşam tartıya çıktıgımda ne göreyim tam 62 kilo olmuşum Çok canım sıkkın yaaaaaaaBu kadar erken kilo alınmaz ki ama ya....
Rahimin buyumesinden adet sancısına benzer ağrı olması normal derler, ayaklarını uzatıp dinlen ama doktoruna danışırsan seni bilgilendirir için rahat eder canım...
Benim dün aksam kasigima 5 dakiada bir sanci girip cikiyordu taki yatana kadar hatta uyurken bile hissettim sabah uyandigimda bisey yoktu sanirim normal canim
Seninde adet zamanın olabilir
Konuyu açan arkadaşa bilgilerini msj atiyorsun eger 1.sayfadaki çizelgeyi soruyorsanKızlar selam. Öncelikle bir iki sayfa geriye gidip okudum bebegini kaybedenlere sabır diliyorum çok üzüldüm ...birde birşey sormak istiyorum bu bebeklerin cizelgesine ismimizi nasıl yazdırıyoruz bilgi vermenizi rica edecegim ..
amin inşallah cnm :=)hadı gozun aydın ınsallah bundan sonrada boyle devam edersın canım
Canım bende de ağrı başladı bugün. Adet sancisi gibi zonkluyorkızlar benim dün kontrolüm vardı. kötü birşey olsa doktor söylerdi değil miadet zamanım geçti ama..
diğeri (kalbi duran )alındı mı cnm nasıl oluyomuş?meraba benimde aynısı oldu şu anda 10+3 hamileyim ikizdi ama 8.haftda kalbi durmuş birinin..diğeri çok çok şükür şu anda sağlıklı umarım böle sağlıklı devam eder hayırlısıyla alırız kucağımıza...
meraba benimde aynısı oldu şu anda 10+3 hamileyim ikizdi ama 8.haftda kalbi durmuş birinin..diğeri çok çok şükür şu anda sağlıklı umarım böle sağlıklı devam eder hayırlısıyla alırız kucağımıza...
Bugün benim de karnim agriyorCanım bende de ağrı başladı bugün. Adet sancisi gibi zonkluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?