2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hoşgeldin canım nerdeyse aynı günler doğumunuz :) Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

kızlaar merabaa allahım bebegini kaybedenlere sabır versin allah kimseye yaşatmasın inşş en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamile olurlar bebklerini kucaklarına alırlar düşünmesi bile zor allah yardımcıları olsun

Canm bugün doktordan neler duydum halimize sükretmek lazim bulantilardan sancilardan serumla dayanan kadinlar dayanamayanlarin gebeligini sonlandiriyorlarmis bile iyi kötü dayanicaz.
Bulantilardan gebeligini mi sonlandiriyorlarmis yok artik rabbim korusun tmm cok kotuyum ama oyle biseyde aklimdan gecmez

Bebeğini kaybedenler allah sabir versin
Rabbim bir daha yasatmasin bu aciyi.
Daha saglikli bebeklerle unuttursun acinizi

merhaba bi üzücü haberde bende bugün kontrole gitmiştim.Bebeğimin bir tanesinin kalbi durmuş 2/3 gün olmuş diğeri sağlıklı bunada şükürler olsun.
meraba benimde aynısı oldu şu anda 10+3 hamileyim ikizdi ama 8.haftda kalbi durmuş birinin..diğeri çok çok şükür şu anda sağlıklı umarım böle sağlıklı devam eder hayırlısıyla alırız kucağımıza...

kızlar bugün sabahtan beri 5 dk süren adet ağrısı çekiyorum.. normal mi?
Benim dün aksam kasigima 5 dakiada bir sanci girip cikiyordu taki yatana kadar hatta uyurken bile hissettim sabah uyandigimda bisey yoktu sanirim normal canim
Seninde adet zamanın olabilir

Günaydın anneler...Hamile kalmadan önce 59 kiloydum ...Dün akşam tartıya çıktıgımda ne göreyim tam 62 kilo olmuşum Çok canım sıkkın yaaaaaaaBu kadar erken kilo alınmaz ki ama ya....
meraba bence daha iyi almanız yaa bende 5 kilo verdim kusuyorum diye üzülüyorum biran önce kilo almak istiyorum sağlıklı olsunlarda yeter inşş kilolar hiç sorun değil

Kızlar selam. Öncelikle bir iki sayfa geriye gidip okudum bebegini kaybedenlere sabır diliyorum çok üzüldüm ...birde birşey sormak istiyorum bu bebeklerin cizelgesine ismimizi nasıl yazdırıyoruz bilgi vermenizi rica edecegim ..

Rahimin buyumesinden adet sancısına benzer ağrı olması normal derler, ayaklarını uzatıp dinlen ama doktoruna danışırsan seni bilgilendirir için rahat eder canım...

Benim dün aksam kasigima 5 dakiada bir sanci girip cikiyordu taki yatana kadar hatta uyurken bile hissettim sabah uyandigimda bisey yoktu sanirim normal canim
Seninde adet zamanın olabilir

kızlar benim dün kontrolüm vardı. kötü birşey olsa doktor söylerdi değil mi adet zamanım geçti ama..

Konuyu açan arkadaşa bilgilerini msj atiyorsun eger 1.sayfadaki çizelgeyi soruyorsan

Sanirim benim yuzumde ciller cikmaya basladi bide sivilceler var tabi off bide cirkinkesiyorum anliycaginiz

diğeri (kalbi duran )alındı mı cnm nasıl oluyomuş?

benimde 8 ile 9 hafta arası gibi durmuş.Şuan 9+1 günlük kendiliğinden kayboluyormuş doğrumu senin nasıl oldu.İlk duyduğumda çok üzüldüm.. sağlıklı olan haraketli kalp atışlarıda süper maşallah inşallah kucağımıza alırız...Uzun ömürler versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…