2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar slm,

Biraz ayıp olacak ama aranızda kabız olan var mı Nasıl aşarız bu olayı
Canım bende iç-dış hemoroid sorunu var, ilk doğumdan sonra çıktı maalesef. Bu hamileliğimin ilk haftaları çok kötüydüm hatta buraya da yazmıştım. Çözümü hergün en az bir öğün bol yeşillik yiyerek rahatladım. Akşamları yatmadan 3-4 kuru kayısı yiyebilirsin. Meyva bol bol ye.

Hamileyken kullanilabiliniyor mu lavman? Bende de var kabizlik korkuyorum zorlayinca kendimi de ne kullaniyorsun canim dr. mu onerdi?
doktor onermedı ama ben daha once doktora demıstım kulandıgımı bısey dememıstı cunku kabızlıkta kendıgımı zorladıgım ıcın kanama gecırmıstım hemde doguma bıle gırerken lavman yapıolar zararlı olsa o zaman yapmazlar

Kol bacak oynuyormuydu masallah :) senin dogum 2 degil ozaman 6 flaan yapcan imzani benim cuma gunu 10 +2 olmustu
Bu goruntude bacakları oynuodu 10+2 cikti ilk hep kalkikti bi ara indi öyle boyu olculdü 10+4 cikti 3.75 cm boyu :)) ben 10+5 bekliyordum 10+4 çikti degisiyormus bakalim haftaya taramada kac cikicak ona göre degistiririm :))

Eklentiler

• 20150513_142333.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Bana özelden bilgilerini yazıyorsun canım ekliyorum ben

Bu goruntude bacakları oynuodu 10+2 cikti ilk hep kalkikti bi ara indi öyle boyu olculdü 10+4 cikti 3.75 cm boyu :)) ben 10+5 bekliyordum 10+4 çikti degisiyormus bakalim haftaya taramada kac cikicak ona göre degistiririm :))
Allahim korusun nazarlardan sakinsin insallah saglikla kucagimiza aliriz minisleri haftaya ikili test stresine girdim simdiden ben

Allahim korusun nazarlardan sakinsin insallah saglikla kucagimiza aliriz minisleri haftaya ikili test stresine girdim simdiden ben
benımkınede 3 hafta var kız ıkılıyı o kadar takma ıkılıde bebek kucuk oldugu ıcın bellı olmuyo hıc bısey sen yat sadece bebegını ızle ayrıntılı olarak keyfıne bak

Belli olmayan hicbirsey ne ( ne yin belli olmasi lazimki :?
ya problem olup olmadıgı bellı olmuyo ıkılıde sadece ense kalınlıgı ve burun kemıgıne bakılıyo onun harıcındekı sorunlar ıkılıde gorunmuyo kuzum benım ucluye 4 gun kala bellı olmustu kızımın hastalıgı ıkılıde saglıklı cıkmıstı onun ıcın dıyorum ıkılı test ıcın stres yapma Allahın ıznıyle bıseycık cıkmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…