dıkkat et canım gunese şapkasız kremsız cıkmaSanirim benim yuzumde ciller cikmaya basladi bide sivilceler var tabi off bide cirkinkesiyorum anliycaginiz
benKızlar slm,
Biraz ayıp olacak ama aranızda kabız olan var mıNasıl aşarız bu olayı
Lavman ne kibenkarnım agrıyo cıkamıyorum wc ye ben zorlamaktan yana deılım cok tıkandıgımda lavman yapıyorum
kabızlık ıcın canım eczanede satılıyo onu popoya sıkıyosun 5 dakıka sonra ıcınde ne varsa cıkıyo ben hamılelıkte wcde zorlanma taraftarı deılım zorda kalınca onu yapıyorumLavman ne ki
Bugün benim de karnim agriyor
Insallah canim.. boyle kalbi duranlari okudukca tedirgin oluyorum.. gerci Rabbimin takdiri..Hayır olsun inş canım baya ağrı girip çıkıyo karnımda da var ağrı. Rahim genişlemesi yüzünden oluyormuş inş ondandir
Canım bende iç-dış hemoroid sorunu var, ilk doğumdan sonra çıktı maalesef. Bu hamileliğimin ilk haftaları çok kötüydüm hatta buraya da yazmıştım. Çözümü hergün en az bir öğün bol yeşillik yiyerek rahatladım. Akşamları yatmadan 3-4 kuru kayısı yiyebilirsin. Meyva bol bol ye.Kızlar slm,
Biraz ayıp olacak ama aranızda kabız olan var mıNasıl aşarız bu olayı
Hamileyken kullanilabiliniyor mu lavman? Bende de var kabizlik korkuyorum zorlayinca kendimi debenkarnım agrıyo cıkamıyorum wc ye ben zorlamaktan yana deılım cok tıkandıgımda lavman yapıyorum
Kol bacak oynuyormuydu masallah :) senin dogum 2 degil ozaman 6 flaan yapcan imzani benim cuma gunu 10 +2 olmustuKontrolden geldim 10+4 çiktik Allaha sukur herseyi normaldi bi guzel uzanmis yatiyodu
doktor onermedı ama ben daha once doktora demıstım kulandıgımı bısey dememıstı cunku kabızlıkta kendıgımı zorladıgım ıcın kanama gecırmıstım hemde doguma bıle gırerken lavman yapıolar zararlı olsa o zaman yapmazlarHamileyken kullanilabiliniyor mu lavman? Bende de var kabizlik korkuyorum zorlayinca kendimi dene kullaniyorsun canim dr. mu onerdi?
evet canım bıldırmek gerekıyo senden kan ve idrar alıp rutın test yapıyolar ve 2 tane aşın olcak onların zamanını belırlıyolarKizlar ben saglik ocagina hic gitmedim hamileligi saglik ocagina bildirmek mi gerekiyor?
Aramıza hoşgeldin canım nicklerimiz de birbirine çok yakınıAmin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi 8 senelik ozlemin uzerine haziranda tüp bebek yaptıracakken anne olacağımı öğrendim hamdolsun
Bu goruntude bacakları oynuodu 10+2 cikti ilk hep kalkikti bi ara indi öyle boyu olculdü 10+4 cikti 3.75 cm boyu :)) ben 10+5 bekliyordum 10+4 çikti degisiyormus bakalim haftaya taramada kac cikicak ona göre degistiririm :))Kol bacak oynuyormuydu masallah :) senin dogum 2 degil ozaman 6 flaan yapcan imzani benim cuma gunu 10 +2 olmustu
Tesekkur ederim canim yarin gideyim o zamanevet canım bıldırmek gerekıyo senden kan ve idrar alıp rutın test yapıyolar ve 2 tane aşın olcak onların zamanını belırlıyolar
Bana özelden bilgilerini yazıyorsun canım ekliyorum benKızlar selam. Öncelikle bir iki sayfa geriye gidip okudum bebegini kaybedenlere sabır diliyorum çok üzüldüm ...birde birşey sormak istiyorum bu bebeklerin cizelgesine ismimizi nasıl yazdırıyoruz bilgi vermenizi rica edecegim ..
Allahim korusun nazarlardan sakinsin insallah saglikla kucagimiza aliriz minisleri haftaya ikili test stresine girdim simdiden benBu goruntude bacakları oynuodu 10+2 cikti ilk hep kalkikti bi ara indi öyle boyu olculdü 10+4 cikti 3.75 cm boyu :)) ben 10+5 bekliyordum 10+4 çikti degisiyormus bakalim haftaya taramada kac cikicak ona göre degistiririm :))
benımkınede 3 hafta var kız ıkılıyı o kadar takma ıkılıde bebek kucuk oldugu ıcın bellı olmuyo hıc bısey sen yat sadece bebegını ızle ayrıntılı olarakAllahim korusun nazarlardan sakinsin insallah saglikla kucagimiza aliriz minisleri haftaya ikili test stresine girdim simdiden ben
Belli olmayan hicbirsey nebenımkınede 3 hafta var kız ıkılıyı o kadar takma ıkılıde bebek kucuk oldugu ıcın bellı olmuyo hıc bısey sen yat sadece bebegını ızle ayrıntılı olarakkeyfıne bak
ya problem olup olmadıgı bellı olmuyo ıkılıde sadece ense kalınlıgı ve burun kemıgıne bakılıyo onun harıcındekı sorunlar ıkılıde gorunmuyo kuzum benım ucluye 4 gun kala bellı olmustu kızımın hastalıgı ıkılıde saglıklı cıkmıstı onun ıcın dıyorum ıkılı test ıcın stres yapma Allahın ıznıyle bıseycık cıkmıcakBelli olmayan hicbirsey ne( ne yin belli olmasi lazimki :?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?