Ben.hep korkmusumdur nirmal.dogumdan hosbzatenbistesemde yapamam bel fitigibamelyatim var ve hala cekiyorum belimden zorlayamam o riski alamam epudural dusunuyorum ama oda bazen sikinti yaratabiliyorsaolasın kuzum normal dogumla olması ıyı oldu sezeryan olsaydı 1 sene hamıle kalamıycaktım ve bundan sonrakı dogumum sezeryan olmak zorunda kalcaktı ben normal dogum taraftarıyım
BANADA AYNISINI DEDİLER KENDİLİĞİNDEN KAYBOLUCAK DİYE BU HAFTA GİTTİM KESENİN ŞEKLİ BOZULMAYA BAŞLAMIŞTI BİLE DİĞERİ BÜYÜYEREK ONU KENARA ATICAK DEDİ DR İNŞ BU SAĞLIKLA GELİR DÜNYAYAbenimde 8 ile 9 hafta arası gibi durmuş.Şuan 9+1 günlük kendiliğinden kayboluyormuş doğrumu senin nasıl oldu.İlk duyduğumda çok üzüldüm.. sağlıklı olan haraketli kalp atışlarıda süper maşallah inşallah kucağımıza alırız...Uzun ömürler versin inşallah..
yok canım alınmıyormuş çok küçük olduğu için kendiliğinden kayboluyormuş bu hafta gittim kontrole zaten kesenin şekli bozulmaya başlamıştı bilediğeri (kalbi duran )alındı mı cnm nasıl oluyomuş?
maşallah annesi ne guzelbhaberler bulanti ilacini kac tane dedi gundekızlarr gunaydınn cook sükür bebişimizi gördükk masallahh cook hareketli bi eli basının altında bi eliylede oynuyodu doktor dalga geciyo sizle bak dedi :) allahımm ısteyen herkese saglıcakla nasıp etsin inşş simdi anladım asıl hamile oldugumu :)cok korkuyodum hiç bi şey yiyemiyorum sürekli kusuyorum ve dört kilo kaybettim ama melegimm masallah haftasından önde cıktı annesini iyi sömürmüş :) bulantı için diadermine verdi kızlar dktor birde talcid hiç korkma kullan dedi kendine yazık edersin içmezsen dedi ense kalınlıgınıda ölctü cok sükür iyi dedi ama ikili test için haftaya cagırdı bizde haberler böyleee hımm bide bi cıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi :) ama cok erken daha böyle erkek görünüp kız cıkan cok var dedi bende dün gece ilk defa rüyamda erkek bebek gördüm hayırlısı bakalım ben kız istiyorum ama allahım saglıklı olsunda diyorum kız erkek önemli değil :) ayy ne cok konustum kendimi aştım
duyarsınız allahın izniyle iyi bir ultrason aletinde belli oluyor :)Benim sizinle aynı sayılır doğum tarihim henüz ben kontrole gitmedim pazartesi inşallah duyarım bende
Ohh maşallah rabbim herkese bu güzel duyguyu hayırlısıyla nasip etsin kaç haftalıksinizkızlarr gunaydınn cook sükür bebişimizi gördükk masallahh cook hareketli bi eli basının altında bi eliylede oynuyodu doktor dalga geciyo sizle bak dedi :) allahımm ısteyen herkese saglıcakla nasıp etsin inşş simdi anladım asıl hamile oldugumu :)cok korkuyodum hiç bi şey yiyemiyorum sürekli kusuyorum ve dört kilo kaybettim ama melegimm masallah haftasından önde cıktı annesini iyi sömürmüş :) bulantı için diadermine verdi kızlar dktor birde talcid hiç korkma kullan dedi kendine yazık edersin içmezsen dedi ense kalınlıgınıda ölctü cok sükür iyi dedi ama ikili test için haftaya cagırdı bizde haberler böyleee hımm bide bi cıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi :) ama cok erken daha böyle erkek görünüp kız cıkan cok var dedi bende dün gece ilk defa rüyamda erkek bebek gördüm hayırlısı bakalım ben kız istiyorum ama allahım saglıklı olsunda diyorum kız erkek önemli değil :) ayy ne cok konustum kendimi aştım
ÇOK GÜZEL YAZMIŞŞIN TEŞEKKÜR EDERİM BENİMDE 2 GÜNDÜR BULANTILARIM YOK VE ENDİŞELENİYORDUM YAZINI OKUYUNCA RAHATLADIM İNŞ SAĞLIKLA GELİR BEBİŞLERKızlar Günaydın :) dün takip ettim de bişey yazamadim hep kötü haberler çok etkilendim. Rabbim bebeklerimizi saglıkla kucağa almayi nasip etsin bi de sürekli konuşup duruyoruz bu konuyu geçen biri daha yaziyordu söyleyim dedim.kim artık mide bulantısı durunca bebeğe yok bişe oldu yok kalbi durdu diye bişey uydurduysa ona inanmisiz rahat geçen günlerde de tedirgin olup geçiyor ama öyle bişey yok .kaç kez mide bulantım durdu korktum endişelendim ama her seferinde çok şükür bebeğimin iyi olduğunu öğrendim.simdi de 10 + 4 galiba iyice hafifledi bulantılar azaldı. Onu söyleyeyim kafasına takılan olursa belki görüp rahatlar.
ne güzel bulantılarınız geçmeye başlamış kızlar darısı başıma benimkinde hiç azalma bile yokÇOK GÜZEL YAZMIŞŞIN TEŞEKKÜR EDERİM BENİMDE 2 GÜNDÜR BULANTILARIM YOK VE ENDİŞELENİYORDUM YAZINI OKUYUNCA RAHATLADIM İNŞ SAĞLIKLA GELİR BEBİŞLER
Günaydın kizlar
Bende doktora geldim sira bekliyorum iki gündür kasik agrisi cekiyorum daha önce yazmistim zaten. inşallah bebeğim iyidir merak ediyorum,duramadim kalktim geldim
canım günde iki tane yazar ama bir tane iç dedi eger etki etmezse iki tane içercin dedimaşallah annesi ne guzelbhaberler bulanti ilacini kac tane dedi gunde
canım sata göre 10+5 iz ama ultrasonda 11+2 cıktıkOhh maşallah rabbim herkese bu güzel duyguyu hayırlısıyla nasip etsin kaç haftalıksiniz
Canım bende dün çok yaşadım bu ağrıyı nedenini bilemiyorum. Ins sağlıklıdır bebeğin haberlerini bekliyoruzGünaydın kizlar
Bende doktora geldim sira bekliyorum iki gündür kasik agrisi cekiyorum daha önce yazmistim zaten. inşallah bebeğim iyidir merak ediyorum,duramadim kalktim geldim
Canim cok keskin sancilar giriyor kasigima iki gündür ister istemez endiseleniyorum[/QUOTE][QUOTEçhadowqueen, post: 40956945, member: 187659"]Bende hala kasık ağrısı çekiyorum ama normal bebek kendine yer açıyor sende merak etme. Ben bugün gördüm çok şükür iyiydi seninki de iyidir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?