2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ya kızlar zeynep kamil den 2li test için randevu almaya çalışıyorum hem netten hem 182 den deniyorum yok randevu bulunamadı diyor devemlı ordan randevu alabilen var mı

kızlar ben 8+4 tum randevuma ıkı hafta vardı daha ama burda yazılan olumsuz seylerden sonra dayanamayıp ozle bır doktora gıttım. bebegım 9 haftalık cıktı sureklı hareket edıyordu masallah kalp atısı hersey normaldı.yalnız boyunu sormaya unuttum ama fotografında 12 cm yazıyor sızce boyu bumudur

kızlar ozel doktor 2lı testın gereksız oldugunu bebegın daha kucuk oldugu ıcın cok ayrıntısının bellı olmadıgını 3 lu test yaptıracagımı soyledı ayrıca ayrıntılı ultrason ıcın 20.haftadan sonra bakıldıgını ve ucretının250 tl oldugunu soyledı.20,hafta szıce gec degılmı? ayrıca devlet hastanesı bunu ucretszmı yapıyor .ve ayrıca devlet hastanes ayrıntılı ultrasonu 2lı test zamanı yapmıyormuu cok soru sordum ama bılen arkadaslarım acıl cevap yazarsa..sevınırım..

12 cm değildir. 12 mm olabilir :) 12 cm 9 hafta için çok büyük.

demek doktor ölcmedi bebegi olabilir ama 12 cm yada mm olamaz o haftada bebek 20-24 mm arasi olabilir canim

gunaydın kızlar benım kan beynıme sıcramış durumda apartmana ısı yalıtım yapıyolar odamın onundeler demırlerı kesıyolar ses sankı beynımı delıyo
bizim de yanımızdaki inşaat sesi aylardır sabah 8 de iş başı yapıp kafamı şişiriyolar..

[QUherşey normalycorox, post: 40958922, member: 592820"]Guzel haberlerini yazmani bekliyoruz ne dedi doktor[/QUOTE]
Dr hersey normal dedi bebekte bir sorun yok kalp atislari var dedi
Kasik agrilari bu aylarda normal dedi ama ben 5 dk bir sanci girip cikiyor dedim ha dedi sonra ama herşey normal dedi anlayacaginiz oda emin değildi niçin agridiginin
Aman bebek iyimis ya içim rahatladi sanirim çok fazla olumsuz şeyler okuyunca etkileniyoruz

Merhaba güzel anneler
Kızlar diyetisyene giden var mıııı? tekrar sormustum ama belki giden vardır?
Çok merak ediyorum bir hamilenin diyet listesini??

annişler merhabalar herkese tünaydın ben bir şey sormak istiyorum ama nasıl anlatılır bu bilmiyorum anlatmaya çalışıcam ama rahim azında bir sızı acı gibi ama acı değil hani tanpon takarsınız da bi rahatsızlık hissedersiniz onun gibi bi durum bu durum normalmidir sizce...

kızlarr selam 2 gundur çok şükür iyiyim bişeyler iyiyorum
sabah 4-5 gibi kalkıp bulantı hapını içiyorum sonra rahat ettm hepiniz iyisiniz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…