kızlar ben 8+4 tum randevuma ıkı hafta vardı daha ama burda yazılan olumsuz seylerden sonra dayanamayıp ozle bır doktora gıttım. bebegım 9 haftalık cıktı sureklı hareket edıyordu masallah kalp atısı hersey normaldı.yalnız boyunu sormaya unuttum ama fotografında 12 cm yazıyor sızce boyu bumudur
demek doktor ölcmedi bebegi olabilir ama 12 cm yada mm olamaz o haftada bebek 20-24 mm arasi olabilir canimkızlar ben 8+4 tum randevuma ıkı hafta vardı daha ama burda yazılan olumsuz seylerden sonra dayanamayıp ozle bır doktora gıttım. bebegım 9 haftalık cıktı sureklı hareket edıyordu masallah kalp atısı hersey normaldı.yalnız boyunu sormaya unuttum ama fotografında 12 cm yazıyor sızce boyu bumudur
buna şükür o zaman cnm, neyse ki diğeri seninle.. allah sana bağışlasın..yok canım alınmıyormuş çok küçük olduğu için kendiliğinden kayboluyormuş bu hafta gittim kontrole zaten kesenin şekli bozulmaya başlamıştı bile
bizim de yanımızdaki inşaat sesi aylardır sabah 8 de iş başı yapıp kafamı şişiriyolar..gunaydın kızlar benım kan beynıme sıcramış durumda apartmana ısı yalıtım yapıyolar odamın onundeler demırlerı kesıyolar ses sankı beynımı delıyo
kızlar ben hiç kilo almadım1 kilo bile
bende aynıyım ve çok mutsuzumm
AMİN CANIM CÜMLEMİZİN EVLADINI BAĞIŞLASIN RABBİM...buna şükür o zaman cnm, neyse ki diğeri seninle.. allah sana bağışlasın..
VALLA FOTOGRAFLARINDA HIC MM YOK HEPSINDE 12 CM YAZIYOR CANIM12 cm değildir. 12 mm olabilir :) 12 cm 9 hafta için çok büyük.
ENINI BOYUNU OLCUYORUM DEDII BANA HATTA FOTOSUNDA OLCUM ISARETLERI BILE VARdemek doktor ölcmedi bebegi olabilir ama 12 cm yada mm olamaz o haftada bebek 20-24 mm arasi olabilir canim
Guzel haberlerini yazmani bekliyoruz ne dedi doktorGünaydın kizlar
Bende doktora geldim sira bekliyorum iki gündür kasik agrisi cekiyorum daha önce yazmistim zaten. inşallah bebeğim iyidir merak ediyorum,duramadim kalktim geldim
altta crl yazar oraya bakENINI BOYUNU OLCUYORUM DEDII BANA HATTA FOTOSUNDA OLCUM ISARETLERI BILE VAR
TMAM CANIM FOTOLARI EVDE SIMDI ISTEYIM AKSAM DETAYLI BAKAR OLMASSA BURDAN FOTOYU ATARIM BERABER BAKARIZ :)altta crl yazar oraya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?