2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
valla canım normalmı bılmıyorum ama ıkı gundur bendede sankı öksurup hapsırırken orda bısey varda dışarı cıkcamıs gıbı hıssedıyorum ınsallah sorun yoktur :S

Merhaba arkadaslar
Ben surekli uyumak istiyorum, cok kasiklarim agriyor.
Bu kadar kasik agrisi normal mi, ara ara batma seklinde. Ama siklasinca cok kotu oluyorum.
Demir takviyesi alan var mi?

Aynısı şuan bendede var rahim genişliyormuş normal durummuş

3lu test zaten 20. haftaya yakın yapılıyo canım bıldıgım o zaman zaten ayrıntılı ultrasona alıyolar ben devlette yaptırıyorum hıc bı ucret odemıyorum

Merhaba arkadaslar
Ben surekli uyumak istiyorum, cok kasiklarim agriyor.
Bu kadar kasik agrisi normal mi, ara ara batma seklinde. Ama siklasinca cok kotu oluyorum.
Demir takviyesi alan var mi?
uyku ıstegı cok normal canım kasık agrısıda rahım artık genıslıyo rahmı tutan baglar gerildigi ıcın oluyomus hemen hemen hepımızde var

3lu test zaten 20. haftaya yakın yapılıyo canım bıldıgım o zaman zaten ayrıntılı ultrasona alıyolar ben devlette yaptırıyorum hıc bı ucret odemıyorum
sadece kadın dogumdan randevu almam gerekıyor degılmı sanırım gerısını onlar hallederler ..suan 9.haftadayım.nasıl yapsakkı

uyku ıstegı cok normal canım kasık agrısıda rahım artık genıslıyo rahmı tutan baglar gerildigi ıcın oluyomus hemen hemen hepımızde var
Saol canim cevap icin
Bazen gunluk hayatimi cok etkileyecek derecede oluyor ondan sormak istedim

Hem calisip hem hamile olmak simdiden zorladi beni yani:)

Merhaba güzel anneler
Kızlar diyetisyene giden var mıııı? tekrar sormustum ama belki giden vardır?
Çok merak ediyorum bir hamilenin diyet listesini??
Burdan bir arkadas atmisti bu listeyi.Kaydetmisim telefonumda duruyordu sen soyleyince aklima geldi :))

Eklentiler

• 2015-04-09 14.57.09.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 91
gunaydın kızlar benım kan beynıme sıcramış durumda apartmana ısı yalıtım yapıyolar odamın onundeler demırlerı kesıyolar ses sankı beynımı delıyo
Oyy oyy yaz geldi insaat sesleri basladi cami kapatincada nefesim daraliyo.İki gündür çok fena ögürüorum ya camasir bile atamiom kokuo burnuma off.

valla canım normalmı bılmıyorum ama ıkı gundur bendede sankı öksurup hapsırırken orda bısey varda dışarı cıkcamıs gıbı hıssedıyorum ınsallah sorun yoktur :S
Bir başka ardaşımızda yazdı şimdi bana ondada varmış rahim genişliyor dedi bana mantıklı geldi inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımızı alırız bebişlerimizi...

Ya kizlar ben sanki zor nefes.aliyorum hep ohh ohh yapinca rahatliyorum gece sicak basiyor boyle bir huzursuzluk ancak boyle tarih ederim suanda oyle halsiz heryerim sis midemin suyu agzimda ne cok sey yazdim demi ama bu birkaci ve anca boyle anlatabiliyorum sizinde oylemi ?

Oyy oyy yaz geldi insaat sesleri basladi cami kapatincada nefesim daraliyo.İki gündür çok fena ögürüorum ya camasir bile atamiom kokuo burnuma off.
bende bugun bıraz sınırınde etkısı var sanırım mutfaga gırmemle öğürdum yere çıkardım eşim tutmasa yıgılcaktım

kadın dogumda bı dr sec sımdıden gıt canım o sana gun vercek tekrar gel dıye
6. haftadayken gıtmıstım ıkılı test ıcın benı baska bır bolume gonderdı test ıle alakalı ama onumuzdekı 2ay yer yok demıstı..ama daha sonrada gebe polıklınıgınden randevu alabılırsın demıstı dıye hatılıyorum.12.haftaada gıtsem dırek kadın doguma sanırım 14.haftadan sonra yapılmadıgı ıcın hemen yaparlar testı dıye dusunuyorum ne dersın

Aynen benim de oyle...
kolay degil vucut bir degisimden geciyor sonucta... Dengesini bulacak insallah... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…