cok sınır bozucu bısey ya tam uykuya ıhtıyacımız oldugu donemde sabahın korunde başlıyolar adamları azarlamadıgım kaldı bıbizim de yanımızdaki inşaat sesi aylardır sabah 8 de iş başı yapıp kafamı şişiriyolar..
valla canım normalmı bılmıyorum ama ıkı gundur bendede sankı öksurup hapsırırken orda bısey varda dışarı cıkcamıs gıbı hıssedıyorum ınsallah sorun yoktur :Sannişler merhabalar herkese tünaydın ben bir şey sormak istiyorum ama nasıl anlatılır bu bilmiyorum anlatmaya çalışıcam ama rahim azında bir sızı acı gibi ama acı değil hani tanpon takarsınız da bi rahatsızlık hissedersiniz onun gibi bi durum bu durum normalmidir sizce...
Aynısı şuan bendede var rahim genişliyormuş normal durummuşannişler merhabalar herkese tünaydın ben bir şey sormak istiyorum ama nasıl anlatılır bu bilmiyorum anlatmaya çalışıcam ama rahim azında bir sızı acı gibi ama acı değil hani tanpon takarsınız da bi rahatsızlık hissedersiniz onun gibi bi durum bu durum normalmidir sizce...
3lu test zaten 20. haftaya yakın yapılıyo canım bıldıgım o zaman zaten ayrıntılı ultrasona alıyolar ben devlette yaptırıyorum hıc bı ucret odemıyorumkızlar ozel doktor 2lı testın gereksız oldugunu bebegın daha kucuk oldugu ıcın cok ayrıntısının bellı olmadıgını 3 lu test yaptıracagımı soyledı ayrıca ayrıntılı ultrason ıcın 20.haftadan sonra bakıldıgını ve ucretının250 tl oldugunu soyledı.20,hafta szıce gec degılmı? ayrıca devlet hastanesı bunu ucretszmı yapıyor .ve ayrıca devlet hastanes ayrıntılı ultrasonu 2lı test zamanı yapmıyormuu cok soru sordum ama bılen arkadaslarım acıl cevap yazarsa..sevınırım..
uyku ıstegı cok normal canım kasık agrısıda rahım artık genıslıyo rahmı tutan baglar gerildigi ıcın oluyomus hemen hemen hepımızde varMerhaba arkadaslar
Ben surekli uyumak istiyorum, cok kasiklarim agriyor.
Bu kadar kasik agrisi normal mi, ara ara batma seklinde. Ama siklasinca cok kotu oluyorum.
Demir takviyesi alan var mi?
sadece kadın dogumdan randevu almam gerekıyor degılmı sanırım gerısını onlar hallederler ..suan 9.haftadayım.nasıl yapsakkı3lu test zaten 20. haftaya yakın yapılıyo canım bıldıgım o zaman zaten ayrıntılı ultrasona alıyolar ben devlette yaptırıyorum hıc bı ucret odemıyorum
Saol canim cevap icinuyku ıstegı cok normal canım kasık agrısıda rahım artık genıslıyo rahmı tutan baglar gerildigi ıcın oluyomus hemen hemen hepımızde var
Burdan bir arkadas atmisti bu listeyi.Kaydetmisim telefonumda duruyordu sen soyleyince aklima geldi :))Merhaba güzel anneler
Kızlar diyetisyene giden var mıııı? tekrar sormustum ama belki giden vardır?
Çok merak ediyorum bir hamilenin diyet listesini??
Aynısı şuan bendede var rahim genişliyormuş normal durummuş[/QUOTE
Aaaa banada öyle demişti arkadaşım rahim genişliyor diye normal diye tamm o zaman sizde böyle dediniz içim rahatladı...
kadın dogumda bı dr sec sımdıden gıt canım o sana gun vercek tekrar gel dıyesadece kadın dogumdan randevu almam gerekıyor degılmı sanırım gerısını onlar hallederler ..suan 9.haftadayım.nasıl yapsakkı
Oyy oyy yaz geldi insaat sesleri basladi cami kapatincada nefesim daraliyo.İki gündür çok fena ögürüorum ya camasir bile atamiom kokuo burnuma off.gunaydın kızlar benım kan beynıme sıcramış durumda apartmana ısı yalıtım yapıyolar odamın onundeler demırlerı kesıyolar ses sankı beynımı delıyo
Allah yardımcın olsun canım çalışan ıcın daha zor hamılelıkSaol canim cevap icin
Bazen gunluk hayatimi cok etkileyecek derecede oluyor ondan sormak istedim
Hem calisip hem hamile olmak simdiden zorladi beni yani:)
Bir başka ardaşımızda yazdı şimdi bana ondada varmış rahim genişliyor dedi bana mantıklı geldi inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımızı alırız bebişlerimizi...valla canım normalmı bılmıyorum ama ıkı gundur bendede sankı öksurup hapsırırken orda bısey varda dışarı cıkcamıs gıbı hıssedıyorum ınsallah sorun yoktur :S
bende bugun bıraz sınırınde etkısı var sanırım mutfaga gırmemle öğürdum yere çıkardım eşim tutmasa yıgılcaktımOyy oyy yaz geldi insaat sesleri basladi cami kapatincada nefesim daraliyo.İki gündür çok fena ögürüorum ya camasir bile atamiom kokuo burnuma off.
6. haftadayken gıtmıstım ıkılı test ıcın benı baska bır bolume gonderdı test ıle alakalı ama onumuzdekı 2ay yer yok demıstı..ama daha sonrada gebe polıklınıgınden randevu alabılırsın demıstı dıye hatılıyorum.12.haftaada gıtsem dırek kadın doguma sanırım 14.haftadan sonra yapılmadıgı ıcın hemen yaparlar testı dıye dusunuyorum ne dersınkadın dogumda bı dr sec sımdıden gıt canım o sana gun vercek tekrar gel dıye
amin canım inşallahBir başka ardaşımızda yazdı şimdi bana ondada varmış rahim genişliyor dedi bana mantıklı geldi inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımızı alırız bebişlerimizi...
Aynen benim de oyle...Ya kizlar ben sanki zor nefes.aliyorum hep ohh ohh yapinca rahatliyorum gece sicak basiyor boyle bir huzursuzluk ancak boyle tarih ederim suanda oyle halsiz heryerim sis midemin suyu agzimdane cok sey yazdim demi ama bu birkaci ve anca boyle anlatabiliyorum sizinde oylemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?