bencede canım zaman gecmesın dıye hemen yada en fazla 13. haftaya gun verırler6. haftadayken gıtmıstım ıkılı test ıcın benı baska bır bolume gonderdı test ıle alakalı ama onumuzdekı 2ay yer yok demıstı..ama daha sonrada gebe polıklınıgınden randevu alabılırsın demıstı dıye hatılıyorum.12.haftaada gıtsem dırek kadın doguma sanırım 14.haftadan sonra yapılmadıgı ıcın hemen yaparlar testı dıye dusunuyorum ne dersın
İnan hepsi bendede var nefesim daralio basim dönuyor yok böyle bir halsizlik camın önüne gecip derin derin nefes aliyorum sanki nefesim gidicek Allah korusun.Ya kizlar ben sanki zor nefes.aliyorum hep ohh ohh yapinca rahatliyorum gece sicak basiyor boyle bir huzursuzluk ancak boyle tarih ederim suanda oyle halsiz heryerim sis midemin suyu agzimdane cok sey yazdim demi ama bu birkaci ve anca boyle anlatabiliyorum sizinde oylemi ?
o iç bunalması bendede oluyo oyle olunca cama balkona felan cık canım rahatlatıyo dun gece oyle oldum sankı atesım vardı yanıyo gıbıydım nefes alamıyodum gece 3 te eşimle atladık motora sahıle ındık yanma nefes darlıgı anında gectı yerını tıtremeye bıraktıYa kizlar ben sanki zor nefes.aliyorum hep ohh ohh yapinca rahatliyorum gece sicak basiyor boyle bir huzursuzluk ancak boyle tarih ederim suanda oyle halsiz heryerim sis midemin suyu agzimdane cok sey yazdim demi ama bu birkaci ve anca boyle anlatabiliyorum sizinde oylemi ?
VALLA FOTOGRAFLARINDA HIC MM YOK HEPSINDE 12 CM YAZIYOR CANIM
Dr hersey normal dedi bebekte bir sorun yok kalp atislari var dedi[QUherşey normalycorox, post: 40958922, member: 592820"]Guzel haberlerini yazmani bekliyoruz ne dedi doktor
ya yatmak rahatsiz ediyor o derece insani rahatlatir aslinda demi amaAynen benim de oyle...
kolay degil vucut bir degisimden geciyor sonucta... Dengesini bulacak insallah... :)
Pencereyi actim bende elim ayagim sis gibi alahim ya yatmak huzursuzluk veriyor bana rahat diililm birde yuzustu yatiyorum karnim agriyiro iç bunalması bendede oluyo oyle olunca cama balkona felan cık canım rahatlatıyo dun gece oyle oldum sankı atesım vardı yanıyo gıbıydım nefes alamıyodum gece 3 te eşimle atladık motora sahıle ındık yanma nefes darlıgı anında gectı yerını tıtremeye bıraktı
Aynen oyle sanirim vucut aliskin degil boyle bir duruma bizede garip geliyorDr hersey normal dedi bebekte bir sorun yok kalp atislari var dedi
Kasik agrilari bu aylarda normal dedi ama ben 5 dk bir sanci girip cikiyor dedim ha dedi sonra ama herşey normal dedi anlayacaginiz oda emin değildi niçin agridiginin
Aman bebek iyimis ya içim rahatladi sanirim çok fazla olumsuz şeyler okuyunca etkileniyoruz
yok benımkı cıkar ya sabahın 4 5 ınde su almaya yolladıgımı bılıyıomPencereyi actim bende elim ayagim sis gibi alahim ya yatmak huzursuzluk veriyor bana rahat diililm birde yuzustu yatiyorum karnim agriyiroooooo adam gece 3 te disaris cikti helal valla :)) benimki iki sacimi oksadu geri uyudu :)
aynen benimki de geçcek canım sabır diyor o kadar. çok kötü olursam da yalandan bebeğe kızıyomuş gibi yapıyo o kadar tüm sıkıntıyı biz çekiyoruz hiç adil değilPencereyi actim bende elim ayagim sis gibi alahim ya yatmak huzursuzluk veriyor bana rahat diililm birde yuzustu yatiyorum karnim agriyiroooooo adam gece 3 te disaris cikti helal valla :)) benimki iki sacimi oksadu geri uyudu :)
işte tamda bu yuzden bebegın isim hakkı sadece bendeaynen benimki de geçcek canım sabır diyor o kadar. çok kötü olursam da yalandan bebeğe kızıyomuş gibi yapıyo o kadar tüm sıkıntıyı biz çekiyoruz hiç adil değil
yok canım korkma hergunun her anın bır olmaz bazılarımız hıc bulantı cekmıyo bıle ıcını ferah tut sen stres yapıp bebegını uzmeKızlar bende 8 haftalık hamileyim tup bebek tedavisi sonucu oldu.Allahima çok şükür.Arkadaslar benim 3 gün bulantim oldu ama geçti.Hicbir şey hissetmiyordum ve korkuyorum.Çoğunuz şiddetli mide bulantıları yaşıyorsunuz sanırım.Bir problem mi vardır acaba.Benim gibi olan var mi?
benım ıcıme erkek doguyo sanırım ucuncu erkek gelcekCinsiyetini cok merak ediyorumm minik fasulyemin!
Kendi bebisi hakkinda icine bisey dogan varmi kizlar:)
Her bunye farkli ya hic bosuna endiselenip uzme kendini. Doktor kontrollerinde bir sey yoksa hic lafana takma hatta keyfini cikar:)Kızlar bende 8 haftalık hamileyim tup bebek tedavisi sonucu oldu.Allahima çok şükür.Arkadaslar benim 3 gün bulantim oldu ama geçti.Hicbir şey hissetmiyordum ve korkuyorum.Çoğunuz şiddetli mide bulantıları yaşıyorsunuz sanırım.Bir problem mi vardır acaba.Benim gibi olan var mi?
İki kizin mi var :) Ne guzel uc cocuk:)benım ıcıme erkek doguyo sanırım ucuncu erkek gelcek
bizim içimize bir prensesimiz olacak gibi geliyorCinsiyetini cok merak ediyorumm minik fasulyemin!
Kendi bebisi hakkinda icine bisey dogan varmi kizlar:)
yok canım 2 erkek var bunuda erkek hıssedıyorum 3 erkek :sHer bunye farkli ya hic bosuna endiselenip uzme kendini. Doktor kontrollerinde bir sey yoksa hic lafana takma hatta keyfini cikar:)
İki kizin mi var :) Ne guzel uc cocuk:)
Allah bagislasinnn
bebegın nefesını deıl canım senın kalbe kan tasıyan damarlarını sıkıstırır senı rahatsız eder elınden geldıgınde soluna yatkızlar gece bebiş için en ahat yatış şekli nedir..ben sırt üstü yatıyorum genelde bu da bebeğin nefes almasını engellermiş diye duydum doktora soran var mı bu konuyu
Hamilelerin icine dogan dogrudur oyle derler :)bizim içimize bir prensesimiz olacak gibi geliyorçevremdekiler de hemen hemen aynısını söylüyor ..bu kadar baskıya kız olayım bari diyecek benim bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?