2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bencede canım zaman gecmesın dıye hemen yada en fazla 13. haftaya gun verırler

İnan hepsi bendede var nefesim daralio basim dönuyor yok böyle bir halsizlik camın önüne gecip derin derin nefes aliyorum sanki nefesim gidicek Allah korusun.

o iç bunalması bendede oluyo oyle olunca cama balkona felan cık canım rahatlatıyo dun gece oyle oldum sankı atesım vardı yanıyo gıbıydım nefes alamıyodum gece 3 te eşimle atladık motora sahıle ındık yanma nefes darlıgı anında gectı yerını tıtremeye bıraktı

[QUherşey normalycorox, post: 40958922, member: 592820"]Guzel haberlerini yazmani bekliyoruz ne dedi doktor
Dr hersey normal dedi bebekte bir sorun yok kalp atislari var dedi
Kasik agrilari bu aylarda normal dedi ama ben 5 dk bir sanci girip cikiyor dedim ha dedi sonra ama herşey normal dedi anlayacaginiz oda emin değildi niçin agridiginin
Aman bebek iyimis ya içim rahatladi sanirim çok fazla olumsuz şeyler okuyunca etkileniyoruz[/QUOTE]
Aynen oyle sanirim vucut aliskin degil boyle bir duruma bizede garip geliyor
Aynen benim de oyle...
kolay degil vucut bir degisimden geciyor sonucta... Dengesini bulacak insallah... :)
ya yatmak rahatsiz ediyor o derece insani rahatlatir aslinda demi ama

Pencereyi actim bende elim ayagim sis gibi alahim ya yatmak huzursuzluk veriyor bana rahat diililm birde yuzustu yatiyorum karnim agriyir oooooo adam gece 3 te disaris cikti helal valla :)) benimki iki sacimi oksadu geri uyudu :)

Aynen oyle sanirim vucut aliskin degil boyle bir duruma bizede garip geliyor
ya yatmak rahatsiz ediyor o derece insani rahatlatir aslinda demi ama [/QUOTE]

Bnmde oyle dinlenicem derken kasik agrim artiyo
Mide bulantim pek yok suan allahtan

Pencereyi actim bende elim ayagim sis gibi alahim ya yatmak huzursuzluk veriyor bana rahat diililm birde yuzustu yatiyorum karnim agriyir oooooo adam gece 3 te disaris cikti helal valla :)) benimki iki sacimi oksadu geri uyudu :)
yok benımkı cıkar ya sabahın 4 5 ınde su almaya yolladıgımı bılıyıom kız karnının ustune yattıgında karnın agrıyosa bebegın rahatsız oluyo buyumus demektır yerım onun göbüşünü ben

aynen benimki de geçcek canım sabır diyor o kadar. çok kötü olursam da yalandan bebeğe kızıyomuş gibi yapıyo o kadar tüm sıkıntıyı biz çekiyoruz hiç adil değil

Kızlar bende 8 haftalık hamileyim tup bebek tedavisi sonucu oldu.Allahima çok şükür.Arkadaslar benim 3 gün bulantim oldu ama geçti.Hicbir şey hissetmiyordum ve korkuyorum.Çoğunuz şiddetli mide bulantıları yaşıyorsunuz sanırım.Bir problem mi vardır acaba.Benim gibi olan var mi?

yok canım korkma hergunun her anın bır olmaz bazılarımız hıc bulantı cekmıyo bıle ıcını ferah tut sen stres yapıp bebegını uzme

Her bunye farkli ya hic bosuna endiselenip uzme kendini. Doktor kontrollerinde bir sey yoksa hic lafana takma hatta keyfini cikar:)
benım ıcıme erkek doguyo sanırım ucuncu erkek gelcek
İki kizin mi var :) Ne guzel uc cocuk:)
Allah bagislasinnn

Cinsiyetini cok merak ediyorumm minik fasulyemin!
Kendi bebisi hakkinda icine bisey dogan varmi kizlar:)
bizim içimize bir prensesimiz olacak gibi geliyor çevremdekiler de hemen hemen aynısını söylüyor ..bu kadar baskıya kız olayım bari diyecek benim bebiş

Her bunye farkli ya hic bosuna endiselenip uzme kendini. Doktor kontrollerinde bir sey yoksa hic lafana takma hatta keyfini cikar:)

İki kizin mi var :) Ne guzel uc cocuk:)
Allah bagislasinnn
yok canım 2 erkek var bunuda erkek hıssedıyorum 3 erkek :s sen ne hıssedıyosun

kızlar gece bebiş için en ahat yatış şekli nedir..ben sırt üstü yatıyorum genelde bu da bebeğin nefes almasını engellermiş diye duydum doktora soran var mı bu konuyu

kızlar gece bebiş için en ahat yatış şekli nedir..ben sırt üstü yatıyorum genelde bu da bebeğin nefes almasını engellermiş diye duydum doktora soran var mı bu konuyu
bebegın nefesını deıl canım senın kalbe kan tasıyan damarlarını sıkıstırır senı rahatsız eder elınden geldıgınde soluna yat

bizim içimize bir prensesimiz olacak gibi geliyor çevremdekiler de hemen hemen aynısını söylüyor ..bu kadar baskıya kız olayım bari diyecek benim bebiş
Hamilelerin icine dogan dogrudur oyle derler :)
Allah gonlunuze gore versiinnn :)

Ben de hep oglan gibi hissediyorum ama annem ruyasnda kiz torun gormus :) bakalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…