2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İnan hepsi bendede var nefesim daralio basim dönuyor yok böyle bir halsizlik camın önüne gecip derin derin nefes aliyorum sanki nefesim gidicek Allah korusun.
Ayni ya poffff hayattan zevk alamaz oldum yahuu

ay evet gobegimin masallahi var ya dun yani paltolon aldim hamileler icin anca onla rahat ettim sikinca rahatsiz ediyor

aynen benimki de geçcek canım sabır diyor o kadar. çok kötü olursam da yalandan bebeğe kızıyomuş gibi yapıyo o kadar tüm sıkıntıyı biz çekiyoruz hiç adil değil
oyleeeee sadece saglikli olsun diyip kendimi avutuyorum ama kulaklarim bile ugultuyor ya

DAYANAMADIM BENDE ŞİMDİ BİDAHA GİİTİM DR AMA KENDİ DR DEĞİL BULUNDUĞUM YERDEKİ Bİ TIP MERKEZİNE YAKIN DİYE ALETLERİ ESKİYDİ SANIRIM KALP ATIŞINI DİNLEYEMEDİ AMA HAREKET ETTİĞİNİ GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR ULTRASON ALETİNİ ÇOK BASTIRDI KARNIMA ŞİMDİ BİRAZ AĞRIM OLDU NORMALMİ ACABA BU KADAR BASTIRDI DİYE Bİ SIKINTI OLMAZ DİMİ KIZLAR

oo sımdıden keyıflerıne duskun bu veletler hele bı cıksın sag saglım ben yapcamı bılıyom ona

yok canım 2 erkek var bunuda erkek hıssedıyorum 3 erkek :s sen ne hıssedıyosun
Kac yasindalar cnm :) Zor ama cok guzel olacak senin icin aile ne kadar buyurse sevgi de o kadar artiyo
Biz 5 kardesiz ordan biliorum :)

Ben erkek hissedyorum ama annem ruyasnda gormus gecen hafta aradi beni anlatti, bakalim ya tek istedigim sagligi

yok canım korkma bişey olmaz bebeklerımız okadar savunmasız deıl karnımızda amnıon sıvısı onları darbelere karşı koruyo

Kac yasindalar cnm :) Zor ama cok guzel olacak senin icin aile ne kadar buyurse sevgi de o kadar artiyo
Biz 5 kardesiz ordan biliorum :)

Ben erkek hissedyorum ama annem ruyasnda gormus gecen hafta aradi beni anlatti, bakalim ya tek istedigim sagligi
benım bırı 9 bırı 11 yasında canım oburlerı Allahtan buyudu cok zorlanmam dıye dusunuyorum bakalım hıslerımız cıkcakmı dogru cok merak edıyorum bende

bebegın nefesını deıl canım senın kalbe kan tasıyan damarlarını sıkıstırır senı rahatsız eder elınden geldıgınde soluna yat
öyle miii ben de bebişim için zararı oluyor diye çok tedirgin yatıyordumçok sevindim buna şu an için bi rahatsızlık yok çok şükür ileryen günler ne gösteriri bakalım ..

öyle miii ben de bebişim için zararı oluyor diye çok tedirgin yatıyordumçok sevindim buna şu an için bi rahatsızlık yok çok şükür ileryen günler ne gösteriri bakalım ..
yok kız korkma ben yuz ustu yatıyorum bebek buyuyene kadar yatımde zaten onumuzdekı ay daha yatamıcaz sımdıden keyıfını cıkar rahat yatmanın

oo sımdıden keyıflerıne duskun bu veletler hele bı cıksın sag saglım ben yapcamı bılıyom ona

yok kız korkma ben yuz ustu yatıyorum bebek buyuyene kadar yatımde zaten onumuzdekı ay daha yatamıcaz sımdıden keyıfını cıkar rahat yatmanın
beni 3 gun uykusuz birak sonra deki yuzustu degil istedigin sekilde uyuyabilirisn.de asla.ama asla uyuyamam illaki donmem lazim ama yuzustu sanki nefesim kesiliyor gibi oluyorum karnimaagri giriyor kizz bebekmi yapio simcik bu agriyi diyon soluma yatincada uyuyamiyomkineee napcazz ya

aynen canım bebek agrı yapıo maşşallah gelişmiş demekkı o zaman sagınada yatsan bacagının arasına yastık al en rahat ettıgın seklı bulup oyle yat canım

ıyı gelıormu cnm ben hıc kullanmadm ama bır arkdsm nasıl almamassn dıe hayıflandı bana e doktorumda yazmadı ben kendımde nefret ederım balıktan bılmıorm naapacam
banada doktorum vermedı hıc bı gebelıgımdede vermedı doktorun vermedıyse kullanma canım

canım benimde aynı cok sıkıstırıyo doktora anlattım mıdedeki gaz cok fazla demekk ki dedi artık bol bol yürü aksamları dedi yorulmadan birde talcid verdi rahatlatır o dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…