Ayni ya poffff hayattan zevk alamaz oldum yahuuİnan hepsi bendede var nefesim daralio basim dönuyor yok böyle bir halsizlik camın önüne gecip derin derin nefes aliyorum sanki nefesim gidicek Allah korusun.
o iç bunalması bendede oluyo oyle olunca cama balkona felan cık canım rahatlatıyo dun gece oyle oldum sankı atesım vardı yanıyo gıbıydım nefes alamıyodum gece 3 te eşimle atladık motora sahıle ındık yanma nefes darlıgı anında gectı yerını tıtremeye bıraktı
ay evet gobegimin masallahi var ya dun yani paltolon aldim hamileler icin anca onla rahat ettim sikinca rahatsiz ediyoryok benımkı cıkar ya sabahın 4 5 ınde su almaya yolladıgımı bılıyıomkız karnının ustune yattıgında karnın agrıyosa bebegın rahatsız oluyo buyumus demektır yerım onun göbüşünü ben
oyleeeee sadece saglikli olsun diyip kendimi avutuyorum ama kulaklarim bile ugultuyor yaaynen benimki de geçcek canım sabır diyor o kadar. çok kötü olursam da yalandan bebeğe kızıyomuş gibi yapıyo o kadar tüm sıkıntıyı biz çekiyoruz hiç adil değil
oo sımdıden keyıflerıne duskun bu veletler hele bı cıksın sag saglım ben yapcamı bılıyom onaAyni ya poffff hayattan zevk alamaz oldum yahuu
ay evet gobegimin masallahi var ya dun yani paltolon aldim hamileler icin anca onla rahat ettim sikinca rahatsiz ediyor
oyleeeee sadece saglikli olsun diyip kendimi avutuyorum ama kulaklarim bile ugultuyor ya
Kac yasindalar cnm :) Zor ama cok guzel olacak senin icin aile ne kadar buyurse sevgi de o kadar artiyoyok canım 2 erkek var bunuda erkek hıssedıyorum 3 erkek :ssen ne hıssedıyosun
yok canım korkma bişey olmaz bebeklerımız okadar savunmasız deıl karnımızda amnıon sıvısı onları darbelere karşı koruyoDAYANAMADIM BENDE ŞİMDİ BİDAHA GİİTİM DR AMA KENDİ DR DEĞİL BULUNDUĞUM YERDEKİ Bİ TIP MERKEZİNE YAKIN DİYE ALETLERİ ESKİYDİ SANIRIM KALP ATIŞINI DİNLEYEMEDİ AMA HAREKET ETTİĞİNİ GÖRDÜK ÇOK ŞÜKÜR ULTRASON ALETİNİ ÇOK BASTIRDI KARNIMA ŞİMDİ BİRAZ AĞRIM OLDU NORMALMİ ACABA BU KADAR BASTIRDI DİYE Bİ SIKINTI OLMAZ DİMİ KIZLAR
benım bırı 9 bırı 11 yasında canım oburlerı Allahtan buyudu cok zorlanmam dıye dusunuyorum bakalım hıslerımız cıkcakmı dogru cok merak edıyorum bendeKac yasindalar cnm :) Zor ama cok guzel olacak senin icin aile ne kadar buyurse sevgi de o kadar artiyo
Biz 5 kardesiz ordan biliorum :)
Ben erkek hissedyorum ama annem ruyasnda gormus gecen hafta aradi beni anlatti, bakalim ya tek istedigim sagligi
öyle miii ben de bebişim için zararı oluyor diye çok tedirgin yatıyordumbebegın nefesını deıl canım senın kalbe kan tasıyan damarlarını sıkıstırır senı rahatsız eder elınden geldıgınde soluna yat
yok kız korkma ben yuz ustu yatıyorum bebek buyuyene kadar yatımde zaten onumuzdekı ay daha yatamıcazöyle miii ben de bebişim için zararı oluyor diye çok tedirgin yatıyordumçok sevindim buna şu an için bi rahatsızlık yok çok şükür ileryen günler ne gösteriri bakalım ..
ben eskiden yumuşatıcı kokusuna bayılırdım şimdi sade deterjan ile kokuyor.. yumuşatıcıyı ise bi süredir hayatımızdan çıkardık.Oyy oyy yaz geldi insaat sesleri basladi cami kapatincada nefesim daraliyo.İki gündür çok fena ögürüorum ya camasir bile atamiom kokuo burnuma off.
oo sımdıden keyıflerıne duskun bu veletler hele bı cıksın sag saglım ben yapcamı bılıyom ona
beni 3 gun uykusuz birak sonra deki yuzustu degil istedigin sekilde uyuyabilirisn.de asla.ama asla uyuyamam illaki donmem lazim ama yuzustu sanki nefesim kesiliyor gibi oluyorum karnimaagri giriyor kizz bebekmi yapio simcik bu agriyi diyon soluma yatincada uyuyamiyomkineeeyok kız korkma ben yuz ustu yatıyorum bebek buyuyene kadar yatımde zaten onumuzdekı ay daha yatamıcazsımdıden keyıfını cıkar rahat yatmanın
Imom omega hapi aliyorum ben.arkadaslar aranızda balık yagı kullanan varmı
ıyı gelıormu cnm ben hıc kullanmadm ama bır arkdsm nasıl almamassn dıe hayıflandı bana e doktorumda yazmadı ben kendımde nefret ederım balıktan bılmıorm naapacamImom omega hapi aliyorum ben.
aynen canım bebek agrı yapıo maşşallah gelişmiş demekkı o zaman sagınada yatsan bacagının arasına yastık al en rahat ettıgın seklı bulup oyle yat canımbeni 3 gun uykusuz birak sonra deki yuzustu degil istedigin sekilde uyuyabilirisn.de asla.ama asla uyuyamam illaki donmem lazim ama yuzustu sanki nefesim kesiliyor gibi oluyorum karnimaagri giriyor kizz bebekmi yapio simcik bu agriyi diyon soluma yatincada uyuyamiyomkineeenapcazz ya
banada doktorum vermedı hıc bı gebelıgımdede vermedı doktorun vermedıyse kullanma canımıyı gelıormu cnm ben hıc kullanmadm ama bır arkdsm nasıl almamassn dıe hayıflandı bana e doktorumda yazmadı ben kendımde nefret ederım balıktan bılmıorm naapacam
3. aydan sonra kendılıgınden gıtcekler hıc bıse yapma sımdılıkbenim yüzümde sivilceler çoğaldı ne yapayım bunlar için çok kötü görünüyorlar
haklısında genede suphe oluor ıcımde hanı balıkta sevmıorum omega 3 yerıne gececek baska yıyecekler yokmu acaba onları yıyeyım barıbanada doktorum vermedı hıc bı gebelıgımdede vermedı doktorun vermedıyse kullanma canım
canım benimde aynı cok sıkıstırıyo doktora anlattım mıdedeki gaz cok fazla demekk ki dedi artık bol bol yürü aksamları dedi yorulmadan birde talcid verdi rahatlatır o dediYa kizlar ben sanki zor nefes.aliyorum hep ohh ohh yapinca rahatliyorum gece sicak basiyor boyle bir huzursuzluk ancak boyle tarih ederim suanda oyle halsiz heryerim sis midemin suyu agzimdane cok sey yazdim demi ama bu birkaci ve anca boyle anlatabiliyorum sizinde oylemi ?
Bütün enerjimi aldin ruh gibisin diyo bana eşim3. aydan sonra kendılıgınden gıtcekler hıc bıse yapma sımdılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?