2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
işte tamda bu yuzden bebegın isim hakkı sadece bende
ilahi allahtan bizimkinin isim konusunda öyle takıntıları yok ortak bi karar vericez inş şu ana kadar daha hiç ilerleyemedik ama cinsiyet belli olunca daha netleşir heralde ayy çok merak ediyorum kız mı erkek mi acaba

ıyı gelıormu cnm ben hıc kullanmadm ama bır arkdsm nasıl almamassn dıe hayıflandı bana e doktorumda yazmadı ben kendımde nefret ederım balıktan bılmıorm naapacam
Dört beş haftalikken başladim kullanmaya canm baliktan tiksindim bilmiyorum bana direk verdi ondan kullaniyorum tahlil sonucuna gorede vermis olabilir cunku genelde degerleri eksik cikan biriyim kendime hayrim olmadigi için :)))

aynen canım bebek agrı yapıo maşşallah gelişmiş demekkı o zaman sagınada yatsan bacagının arasına yastık al en rahat ettıgın seklı bulup oyle yat canım
yastik denemwliim evet

canım benimde aynı cok sıkıstırıyo doktora anlattım mıdedeki gaz cok fazla demekk ki dedi artık bol bol yürü aksamları dedi yorulmadan birde talcid verdi rahatlatır o dedi
gaz sikintisi gecti saniryordum ama yok denemek lazim evet

Kizlar su kusu ben sudan nefret eder oldum ...... vucudum resmen susuz kaliyir ama ictimmide midem.agzima geliyor !sutten.tiksindimmm yumurta ve tavuk kokuyorrrr ..... ceviz ne tatsiz tuzsuz bir atistirmalik oylee ... bana dondurma verin buz parmak verin slah verin dunyanin tum soguk iceceklerini verin baska bisi vermeyinnn

ilahi allahtan bizimkinin isim konusunda öyle takıntıları yok ortak bi karar vericez inş şu ana kadar daha hiç ilerleyemedik ama cinsiyet belli olunca daha netleşir heralde ayy çok merak ediyorum kız mı erkek mi acaba
valla bende cok merak edıyorum hayırlısyla onuda ogrenseydık bı

canım benimde aynı cok sıkıstırıyo doktora anlattım mıdedeki gaz cok fazla demekk ki dedi artık bol bol yürü aksamları dedi yorulmadan birde talcid verdi rahatlatır o dedi
Talcid iyi dgeip dediler bana kullanmyiorum oyuzden yoksa hep kullanirdim hamilelikten once

Talcid iyi dgeip dediler bana kullanmyiorum oyuzden yoksa hep kullanirdim hamilelikten once
bende burada okumustum doktora sordum ikisinide diadermine ve talcid yok hiç bir zararı dedi böyle yaoarak kendine edersin sen bilirsin ama bosuna ızdırap cekme dedi ben vitamin istemiştim cok kilo kaybetiğim için inan bu vitaminler daha zararlı dedi valla ben tatmin oldum zira ölmek üzereyim artık mide bulantısı biraz azaldı ama mide gazı ve yanması cogaldı yemek borum artık yanıyo bogazımda bişey kalmıs gibi sürekli nefes darlıgı cekiyorum. ama tabi dayanabilecek olanlar içmesin sonucta ilaç muhakkak vardır bi yan etkisi

kızlar benım tahlıllerım temız cktı sukur lakın gebelıkten kaynaklanan troıd tam sınrdaymıs dedı doktor yanı 5 olması gerekırken benımkı 4,59 cıkmıs.25 mg dusuk dozda bır ılac verdı .eskıden vermıyorduk ama saglık bakanlıgından bılgısı geldı dedı bende henuz almadım bılmıyorum napsam

Canım bence ihmal etme kullan troid yükselmesi çok önemli bi konu bebekte zeka geriliğine ve düşüğe neden oluyor ben önceki gebeliğimi bu nedenden dolayı kaybettim ÇOĞU insanda gebelikte yükseliyor bu değer doktor gerek gördüyse dinle canım doktorunu

benim de TSH hormonum yüksek çıktı. Üst değer 4.2 iken bende 5.34 çıktı Bana da 50 mg ilaç verdi. Bebeğe zarar vermez mi dedim. Bunu ilaç gibi düşüme dedi, bu zaten senn vücudunun üretmesi gereken ama üretmediği bi hormon, biz bunu dışarıdan veriyoruz dedi. Yani yabancı ya da kimyasal bişey değil dedi. İlaç almak benim de hoşuma gitmiyo ama, asıl almazsan bebeğe zararlı dediği için günde bi tane sabah aç karnına alıyorum

evetv bende arastırdım baya..bır zararı yoktur dıyor gebelıge ..alayım barı napıyım

cok gecmıs olsun bıze haklısın nettende arastırdım zararı olmaz gebelıkte tedavı olabılrsınız dıyor napalım alayım bende baslayayım..

cok gecmıs olsun bıze haklısın nettende arastırdım zararı olmaz gebelıkte tedavı olabılrsınız dıyor napalım alayım bende baslayayım..

Benim kendi kadın doğum doktorum zaten endokrinoloji doktoruna yollarken düşük dozda bi ilaç verebilir demişti. Ondan pek netten araştırmadım walla zararı var mı diye. Sen de araştırmışsın madem, rahatlıkla alabilirim ilacı :) Konu bebek olunca insan çok düşünüyo, Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın, sağlıkla kucaklarımıza alalım :)

amın amınnnn baska ne ısterım yeterkı saglıklı ve hayırlı bır evlat olsun ınsan cınsıyetını bıle merak etmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…