hayır zorunlu bir test değil ult ve kanda bakılan değerlerle downsendromu hakkında size risk oranı çıkartıyorlar allah korusun ama sonuç riskli çıkarsa kesinlik için aminyosentez yapılıyor. yaptırıp yaptırmamak ailenin kararıdır.Kızlar ikili test yaptırmak zorunlu mu?
Al bence bende troid var seninki yine az benim 50ml günde 2.5 tablet iciyorumkızlar benım tahlıllerım temız cktı sukur lakın gebelıkten kaynaklanan troıd tam sınrdaymıs dedı doktor yanı 5 olması gerekırken benımkı 4,59 cıkmıs.25 mg dusuk dozda bır ılac verdı .eskıden vermıyorduk ama saglık bakanlıgından bılgısı geldı dedı bende henuz almadım bılmıyorum napsam
bende troıd yoktu.gebelıge baglı olarak suanda sınırdaymıs 25mg gunde bır tane ıc dedı bende sıze sorayım dedım suanda sadece folıtasıt kullanıyorum.Al bence bende troid var seninki yine az benim 50ml günde 2.5 tablet iciyorum
İlk hamileligimde de yaptırmadım simdi de yaptırmamhayır zorunlu bir test değil ult ve kanda bakılan değerlerle downsendromu hakkında size risk oranı çıkartıyorlar allah korusun ama sonuç riskli çıkarsa kesinlik için aminyosentez yapılıyor. yaptırıp yaptırmamak ailenin kararıdır.
sonuç sizin için birşeyi değiştirmeyecekse yaptırmanıza gerek yok tabi tercih meselesiİlk hamileligimde de yaptırmadım simdi de yaptırmam
Tamam canım tesekkur ederimmsonuç sizin için birşeyi değiştirmeyecekse yaptırmanıza gerek yok tabi tercih meselesi
benim de tsh hormonum hızlı çalışıyor. ilaç alınabiliyor ve bebeğe zerre zararı yok. aslında vücudunun üretmesi gereken hormonu vücut üretmiyor ve dışarıdan veriliyor hepsi bu. folik asit gibi gör. geçmiş olsunBenim kendi kadın doğum doktorum zaten endokrinoloji doktoruna yollarken düşük dozda bi ilaç verebilir demişti. Ondan pek netten araştırmadım walla zararı var mı diye. Sen de araştırmışsın madem, rahatlıkla alabilirim ilacı :) Konu bebek olunca insan çok düşünüyo, Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın, sağlıkla kucaklarımıza alalım :)
Ne guzel iki kuzen ayni yasta olacaklar :))))hala oluyorummm çok mutluyum kızlar :) abimin 2. çocuğu geliyor
Hemen acile git. Lütfen ihmal etme aklıma kötü birşey getirme ama tedbirli ol. Benim bundan önceki gebeliğimde başıma geldi. Bazı kişilerde 9 ay kanama görülebiliyor ama dediğim gibiKimse yok muaceba rahmë yerleşme kanaması falan mı telaş oldum
gıt gorun canım canım kadın dogum olan bı hastaneye gıdersen bakarlarMerhaba hanımlar acil cevap tuvalete gittim ve cok az kan geldi çok korktum bu ne demek şimdi acil falan gitsem bakarlar mi var mıdır ultrason falan ilk gebeligim acemiliği çok zor
yok canım ama gıttıgın yerın ultrasonu eskıyse o zaman sıkısık olmanda fayda olabılır daha net gorunmesı acısındankızlar bu arada birşey soracam bu ikile test için sıkışık gitmeye gerek varmı?
Var canım internette oyle okudum ama bilmiyorumkızlar bu arada birşey soracam bu ikile test için sıkışık gitmeye gerek varmı?
siz ikili taramaya girdinizmiVar canım
yaa neyse artık sıkışık giderim yapcak birşey yokyok canım ama gıttıgın yerın ultrasonu eskıyse o zaman sıkısık olmanda fayda olabılır daha net gorunmesı acısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?