2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ayyy kızlar cok sukur bugun hiç midem bulanmadı yemegımı suyumu cok rahat bi şekilde bulantısız yedim içtim

Kızlar ikili test yaptırmak zorunlu mu?
hayır zorunlu bir test değil ult ve kanda bakılan değerlerle downsendromu hakkında size risk oranı çıkartıyorlar allah korusun ama sonuç riskli çıkarsa kesinlik için aminyosentez yapılıyor. yaptırıp yaptırmamak ailenin kararıdır.

Al bence bende troid var seninki yine az benim 50ml günde 2.5 tablet iciyorum

İlk hamileligimde de yaptırmadım simdi de yaptırmam

benim de tsh hormonum hızlı çalışıyor. ilaç alınabiliyor ve bebeğe zerre zararı yok. aslında vücudunun üretmesi gereken hormonu vücut üretmiyor ve dışarıdan veriliyor hepsi bu. folik asit gibi gör. geçmiş olsun

Merhaba hanımlar acil cevap tuvalete gittim ve cok az kan geldi çok korktum bu ne demek şimdi acil falan gitsem bakarlar mi var mıdır ultrason falan ilk gebeligim acemiliği çok zor

Kimse yok muaceba rahmë yerleşme kanaması falan mı telaş oldum
Hemen acile git. Lütfen ihmal etme aklıma kötü birşey getirme ama tedbirli ol. Benim bundan önceki gebeliğimde başıma geldi. Bazı kişilerde 9 ay kanama görülebiliyor ama dediğim gibi

Merhaba hanımlar acil cevap tuvalete gittim ve cok az kan geldi çok korktum bu ne demek şimdi acil falan gitsem bakarlar mi var mıdır ultrason falan ilk gebeligim acemiliği çok zor
gıt gorun canım canım kadın dogum olan bı hastaneye gıdersen bakarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…