2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Soğuk şeyler aşeriyorsun sen canim ama fazla tüketme valla karnında çocuğu hasta edersin sonra

gıt gorun canım canım kadın dogum olan bı hastaneye gıdersen bakarlar
Gittim ve aktif bir kanama yok suan o yüzden isterseniz yatış verip yaptırabilirim sabah bakılır dedi bende yatmak istemedim kanama devam etmiyor bir kaç damlaydı sadece yarın gidicem en azından ultrason la bakar doktor bunlar hiç birşey yapmıyorlar sadece aktif kanama varsa yaparız dedi ancak aktif bir kanama dışarda yok içeriyi bilemem

Selam kizlar. Bugun ikili teste girdik. Ense kalinligi ve burun kemigine bakildi. Ikisi de iyi cikti cok sukur. Bilginiz olsun ense kalinligi 3 mm alti olmasi iyi kabul ediliyor. Bizimki 1 mm cikti. Ayrica kan aldilar o sonuclar da 3 gun sonra cikacakmis. Bebek resmen zipliyodu cok komik :) bir sonraki kontrol 1 ay sonraymis. Iste boyle guzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin.

o nasıl doktormus ya aktıf pasıf sonucta kan gelmıs içerıye bakması lazımdı doktoruz dıye gecınıyolar boylelerı

hadı gozun aydın canım bızde hayırlısıyla gırseydık testlere

o nasıl doktormus ya aktıf pasıf sonucta kan gelmıs içerıye bakması lazımdı doktoruz dıye gecınıyolar boylelerı
Valla bakmadı doğuda bir ilçe deyim ve özele de gittim her ikisinde de ultrason yok bakılmiyor yarın deniyor bende sinir oldum çaresizlik kötü malesef ne diyeyim bebeklerimiz Allah emanet

Valla bakmadı doğuda bir ilçe deyim ve özele de gittim her ikisinde de ultrason yok bakılmiyor yarın deniyor bende sinir oldum çaresizlik kötü malesef ne diyeyim bebeklerimiz Allah emanet
progestan varsa progestan ıc canım kanama tekrarlamasın yoksada al eczaneden

İlk hamileligim olunca evde yok malesef hiç birşey yapıcam şimdi uyumak istiyorum hemen inşallah yarın sıkıntısız görürüm bebegimi duaları nız benle olsun iyi geceler
ıyı uykular canım Allah yardımcın olsun bebegını sana bagıslasın

Soğuk şeyler aşeriyorsun sen canim ama fazla tüketme valla karnında çocuğu hasta edersin sonra
vallami bunu ilk defa duydum

hay masallah bebisine gozun aydin darisi bize ins

Kızlar size birşey sormak istiyorum daha deneyimlisiniz benden bugun ultrasona girdim şukur bebegımın kalp atışları var ama içinde farklı birşey daha var resmi yukluyorum sağda yuvarlak doktor ne olduğunu anlayamadı daha yeni sakinlestiim çok kotuydum butun gun

Eklentiler

• WP_20150514_001.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 141
10 hafta yaşındayım ve kendimi bir portakal kadar büyük hissedeceğimi söylemişlerdi ama portakalın ne olduğunu bilmiyorum ki…doktorun dediğine göre anne hamile olduğu için kolay sinirlenebilir, keyifsiz olabilirmiş. Anne sağlıklı beslenmesine rağmen çok kilo alıyorsa endişelenmesine gerek yokmuş, doğumdan sonra bu kiloları kolayca verebilirmiş, asla diyet yapmaması gerekiyormuş hatta o normal kilolu bir anne adayı olduğu için 12,5 –17,5 kilo alabilirmiş. Düşük kilolu anneler 15-20, kilolu anneler ise 7,5-12,5 kilo alırlarmış. Bu arada ressamlar hızla çalışıyorlar, eklemlerimin çoğu oluştu, bilek, dirsek, diz, ayak bileği, omuz, eller, parmaklar ve tırnaklar tamammış artık sadece benim beslenmeme bağlı olarak büyüyeceklermiş. Küçük ressam bana gözümün ne renk olmasını istediğimi sordu, çünkü iris tabakam ortaya çıkıyormuş, ben “renk” ne dedim, boş ver anneninki gibi yeşil olacak zaten dedi. O zaman neden bana soruyor

12 hafta yaşındayım ve artık iç kulağım, burnum, dilim bile var. hatta göz kapaklarımı çok seviyorum, onları sürekli açıp kapatıyorum, parmaklarımın ucunda tırnaklar çıktı, ve daha rahat hareket edebiliyorum. Boyum 6,5 cm, ağırlığım 18 gr. olmalı , üfffffffffff ne kadar büyüğüm, inanamıyorum. Bir de eskisi kadar kusmaya gitmiyoruz, ama bu seferde annenin başı ağrıyormuş.hani içinde yüzdüğüm sıvı var ya amniyos sıvısı, ara sıra onu yutuyorum, sonra da ressamların öğrettiği gibi çıkarıyorum, yani çiş yapıyorum.

Bende de kahverengi bir lekenme olmuştu,doktorumu aradım pruloton depot adında bir iğne yaptırdım ertesi gün gittim progestan adlı hapı 12.haftaya kadar fitil gibi kullan dedi,fitil gibi kullanınca daha etkili oluyomuş..ayruca doktor pedleri dolduracak sekilde olan bir cay bardagını gececek kadar yogun kanamalardan kork dedi,rahim genişledikce,ya da adet tarihine denk bir tarihse bugün vucüt o tarihlerde adet kanaması gibi kanama yapıyormuş rutinini devam ettirmek için,umarım içini rahatlatabildim,iki damladan asla korkma..sevgiler

Anladim canim, ozaman icmen daha iyidir heralde. bunyen sonucta guclu kalmali.. insallah uzun surmek bulamtilarin

merhaba arkadaşlar yarın randevum var ama çok korkuyorum özellikle sol kasığımda çok ağrı var bir kaç gündür.sanki kötü bir şey duyacam gibi geliyor yaa offf bu hamilelik psikolojimi alt üst etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…