2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba arkadaşlar yarın randevum var ama çok korkuyorum özellikle sol kasığımda çok ağrı var bir kaç gündür.sanki kötü bir şey duyacam gibi geliyor yaa offf bu hamilelik psikolojimi alt üst etti.
kötu dusunme canım kotu dusunursen kotuyu cagırırmıssın ıns hersey yolunda dıycek doktorun

kötu dusunme canım kotu dusunursen kotuyu cagırırmıssın ıns hersey yolunda dıycek doktorun
inşallah.doğru söylüyorsun ya sanırım progestanın etkisiyle sinir,stres ve evham hepsi bir arya geldi.umarım bebeğinin hareketlerini gören arkadaşlar gibi bende bebişimin hareketlerini görürüm

sendemı basladın kız bunu paylasmaya ama dıkkarımı cektı 11 hafta yok

arkadaşlar bir şey sorucam imza alanımızı düzenlerken muhtemel doğum tarihi yazıyoruz ya şimdi ben 9+3 günlük ona göre tarih 13 aralık oluyor ama 10 hafta görünüyo imzamda normal mi? yoksa saçmamı oldu sorum

Normal canim 9. Haftan doldu 10. Haftadan gun aliyorsun yani 10. Haftanin icindesin

estağfurullah cnm 9+3 günlük demek 9 hafta bitti 10. haftadan 3 gün aldın demek. yani 10. haftanın içindesin. bu yüzden de orada 10 görünüyor.

sendemı basladın kız bunu paylasmaya ama dıkkarımı cektı 11 hafta yok
He yok hosuma gutti okuyunca kizma be abla bidaha yapmam falla :))) suan yatmaya calisiyorum soluma yatim dedim yastik aldim ama agri var sol kasigimda sola yatinca baya baya hisettiriyir yuzustu hic yatamiyorum nefes darligi ve agri sagima yatayim dedim kolum agriyor (( yaw ben bu gece nasil uyuycam alasen

kız ne guldum dik uyu sen şaka bı yana yastıkgı ıyıce yukarı cek hafıf yastıga donersen kasıgın havada kalır canım bıde oyle dene

kız ne guldum dik uyu sen şaka bı yana yastıkgı ıyıce yukarı cek hafıf yastıga donersen kasıgın havada kalır canım bıde oyle dene
Yaw sol tarafa yat yat diye millet bagiriyor ben sola donunce karnim masallahi var zaten (bugun komsu gordu aaa sen hamilemisin dedi yuha dedim ) hemen dusuyor agri oluyor sirt ustu olsem uyuyamam zaten sagda pofff ya hakkeyten halim icler acisiiii ben 5 sene ince bel fitigi amelyati oldum 2 gun beni cevirin dikislerim patlarsa patlasin yuzustu yatmam lazim dedim ki uyuyum o dereceyim

oda kotu canım sol taraf muhabbetı sımdı deıl az daha karnın buyuyunce sımdı rahat ettıgın seklı bulup yatman lazım sen hepten yandın o zaman karnın buyuyunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…