kötu dusunme canım kotu dusunursen kotuyu cagırırmıssın ıns hersey yolunda dıycek doktorunmerhaba arkadaşlar yarın randevum var ama çok korkuyorum özellikle sol kasığımda çok ağrı var bir kaç gündür.sanki kötü bir şey duyacam gibi geliyor yaa offf bu hamilelik psikolojimi alt üst etti.
inşallah.doğru söylüyorsun ya sanırım progestanın etkisiyle sinir,stres ve evham hepsi bir arya geldi.umarım bebeğinin hareketlerini gören arkadaşlar gibi bende bebişimin hareketlerini görürümkötu dusunme canım kotu dusunursen kotuyu cagırırmıssın ıns hersey yolunda dıycek doktorun
ınsallah canım endıselenmeinşallah.doğru söylüyorsun ya sanırım progestanın etkisiyle sinir,stres ve evham hepsi bir arya geldi.umarım bebeğinin hareketlerini gören arkadaşlar gibi bende bebişimin hareketlerini görürüm
sendemı basladın kız bunu paylasmaya10 hafta yaşındayım ve kendimi bir portakal kadar büyük hissedeceğimi söylemişlerdi ama portakalın ne olduğunu bilmiyorum ki…doktorun dediğine göre anne hamile olduğu için kolay sinirlenebilir, keyifsiz olabilirmiş. Anne sağlıklı beslenmesine rağmen çok kilo alıyorsa endişelenmesine gerek yokmuş, doğumdan sonra bu kiloları kolayca verebilirmiş, asla diyet yapmaması gerekiyormuş hatta o normal kilolu bir anne adayı olduğu için 12,5 –17,5 kilo alabilirmiş. Düşük kilolu anneler 15-20, kilolu anneler ise 7,5-12,5 kilo alırlarmış. Bu arada ressamlar hızla çalışıyorlar, eklemlerimin çoğu oluştu, bilek, dirsek, diz, ayak bileği, omuz, eller, parmaklar ve tırnaklar tamammış artık sadece benim beslenmeme bağlı olarak büyüyeceklermiş. Küçük ressam bana gözümün ne renk olmasını istediğimi sordu, çünkü iris tabakam ortaya çıkıyormuş, ben “renk” ne dedim, boş ver anneninki gibi yeşil olacak zaten dedi. O zaman neden bana soruyor
12 hafta yaşındayım ve artık iç kulağım, burnum, dilim bile var. hatta göz kapaklarımı çok seviyorum, onları sürekli açıp kapatıyorum, parmaklarımın ucunda tırnaklar çıktı, ve daha rahat hareket edebiliyorum. Boyum 6,5 cm, ağırlığım 18 gr. olmalı , üfffffffffff ne kadar büyüğüm, inanamıyorum. Bir de eskisi kadar kusmaya gitmiyoruz, ama bu seferde annenin başı ağrıyormuş.hani içinde yüzdüğüm sıvı var ya amniyos sıvısı, ara sıra onu yutuyorum, sonra da ressamların öğrettiği gibi çıkarıyorum, yani çiş yapıyorum.
Normal canim 9. Haftan doldu 10. Haftadan gun aliyorsun yani 10. Haftanin icindesinarkadaşlar bir şey sorucam imza alanımızı düzenlerken muhtemel doğum tarihi yazıyoruz ya şimdi ben 9+3 günlük ona göre tarih 13 aralık oluyor ama 10 hafta görünüyo imzamda normal mi? yoksa saçmamı oldu sorum
estağfurullah cnm 9+3 günlük demek 9 hafta bitti 10. haftadan 3 gün aldın demek. yani 10. haftanın içindesin. bu yüzden de orada 10 görünüyor.arkadaşlar bir şey sorucam imza alanımızı düzenlerken muhtemel doğum tarihi yazıyoruz ya şimdi ben 9+3 günlük ona göre tarih 13 aralık oluyor ama 10 hafta görünüyo imzamda normal mi? yoksa saçmamı oldu sorum
anladım teşekkür ederim:)estağfurullah cnm 9+3 günlük demek 9 hafta bitti 10. haftadan 3 gün aldın demek. yani 10. haftanın içindesin. bu yüzden de orada 10 görünüyor.
teşekkürler:)estağfurullah cnm 9+3 günlük demek 9 hafta bitti 10. haftadan 3 gün aldın demek. yani 10. haftanın içindesin. bu yüzden de orada 10 görünüyor.
yaaa ne güzel büyümüş yarın randevum var inşallah hareklerini görürüm:)Normal canim 9. Haftan doldu 10. Haftadan gun aliyorsun yani 10. Haftanin icindesin
He yok hosuma gutti okuyunca kizma be abla bidaha yapmam falla :))) suan yatmaya calisiyorum soluma yatim dedim yastik aldim ama agri var sol kasigimda sola yatinca baya baya hisettiriyir yuzustu hic yatamiyorum nefes darligi ve agri sagima yatayim dedim kolum agriyorsendemı basladın kız bunu paylasmayaama dıkkarımı cektı 11 hafta yok
kız ne guldumHe yok hosuma gutti okuyunca kizma be abla bidaha yapmam falla :))) suan yatmaya calisiyorum soluma yatim dedim yastik aldim ama agri var sol kasigimda sola yatinca baya baya hisettiriyir yuzustu hic yatamiyorum nefes darligi ve agri sagima yatayim dedim kolum agriyor(( yaw ben bu gece nasil uyuycam alasen
aminnnn cumlemızın ınsallahslm lar bende kısmetse aralıkta dogum yapacagım rabbım hepımızın bebeklerını saglıkla kucagına almayı nasıp eder ınsallah
Yaw sol tarafa yat yat diye millet bagiriyor ben sola donunce karnim masallahi var zaten (bugun komsu gordu aaa sen hamilemisin dedi yuha dedim ) hemen dusuyor agri oluyorkız ne guldumdik uyu sen şaka bı yana yastıkgı ıyıce yukarı cek hafıf yastıga donersen kasıgın havada kalır canım bıde oyle dene
Amin Hayirli olsun cnmslm lar bende kısmetse aralıkta dogum yapacagım rabbım hepımızın bebeklerını saglıkla kucagına almayı nasıp eder ınsallah
oda kotu canım sol taraf muhabbetı sımdı deıl az daha karnın buyuyunce sımdı rahat ettıgın seklı bulup yatman lazım sen hepten yandın o zaman karnın buyuyunceYaw sol tarafa yat yat diye millet bagiriyor ben sola donunce karnim masallahi var zaten (bugun komsu gordu aaa sen hamilemisin dedi yuha dedim ) hemen dusuyor agri oluyorsirt ustu olsem uyuyamam zaten sagda pofff ya hakkeyten halim icler acisiiii ben 5 sene ince bel fitigi amelyati oldum 2 gun beni cevirin dikislerim patlarsa patlasin yuzustu yatmam lazim dedim ki uyuyum o dereceyim
tsk ederımAmin Hayirli olsun cnm
acır acır... Benim 30.günden beri fena hassas :) acı derken hassasiyet gibi düşündüm de...kızlar hıc acımazken goguslerım acımaya basladı hemde fena :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?