:) gece uyuyamıyan bir ben varım sanıyordumAyrıca telefonuma güzelll güzel bebek fotoları indirdimkayınvalideciğimin isteğiyle de evdeki maymun biblolarını kaldırdım hurafelere inanmam güya
Lina ne demekmis?bu arada çocuk ismi düşünmeye başladım hoş kendimi bildim bileli düşünürümHep de değişir, bu ara kararım; Kız olursa LİNA, erkek olursa HENÜZ İSİM YOK
Ben de uyuyamiyorum:) gece uyuyamıyan bir ben varım sanıyordum
lina guzelmış değişik bende kız olursa ömür eva erkek olursa ömür ege dusunuyorumbu arada çocuk ismi düşünmeye başladım hoş kendimi bildim bileli düşünürümHep de değişir, bu ara kararım; Kız olursa LİNA, erkek olursa HENÜZ İSİM YOK
aramiza hos geldin ogrendigim gunden beri mini minnacik olan seyler kafam kadarvolup aci vermekte ..! Saat 5 ve brn sag don sol donkızlar hıc acımazken goguslerım acımaya basladı hemde fena :S
Çok teşekkür ederim gerçekten adet tarihim dediginiz gibi yakın inşallah o yüzdendir suan zaten göğüs ağrım bulantım her şey tam gaz devam ama yinede tedirgin im bugün 10 da randevu yazacağım sonucu sizlere inşallah güzel haberler gerçekten burda herkes birbirine çok yardımcı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumBende de kahverengi bir lekenme olmuştu,doktorumu aradım pruloton depot adında bir iğne yaptırdım ertesi gün gittim progestan adlı hapı 12.haftaya kadar fitil gibi kullan dedi,fitil gibi kullanınca daha etkili oluyomuş..ayruca doktor pedleri dolduracak sekilde olan bir cay bardagını gececek kadar yogun kanamalardan kork dedi,rahim genişledikce,ya da adet tarihine denk bir tarihse bugün vucüt o tarihlerde adet kanaması gibi kanama yapıyormuş rutinini devam ettirmek için,umarım içini rahatlatabildim,iki damladan asla korkma..sevgiler
bende farklı deılım canım 1 2 saat kadar uyumusum sımdı yıne uyandım belım agrıyo benım goguslerden yandım ben normalde 95 beden dogum yapınca 110 bedene cıkıoaramiza hos geldin ogrendigim gunden beri mini minnacik olan seyler kafam kadarvolup aci vermekte ..! Saat 5 ve brn sag don sol donagridan ve yuzustu yatamamaktan uyuyamadim yine afaganlar geliyo bana vallaa
Ozaman bu sarki bize gelsinnnn. Uykusuzbh her gece yorgun olesiyeeeebende farklı deılım canım 1 2 saat kadar uyumusum sımdı yıne uyandım belım agrıyo benım goguslerden yandım ben normalde 95 beden dogum yapınca 110 bedene cıkıo
siz yine iyiymissiniz galiba 12 gibi uyumusum gece 2.30 da wc ye kalktim. kalkis o kalkis hala uyuyamadimOzaman bu sarki bize gelsinnnn. Uykusuzbh her gece yorgun olesiyeeee
hahaha ıyımıs :dOzaman bu sarki bize gelsinnnn. Uykusuzbh her gece yorgun olesiyeeee
bı ara uykudan gozumuzu acamıyoduk sımdıde aksıne uyanınca daha uyuyamıyoruzsiz yine iyiymissiniz galiba 12 gibi uyumusum gece 2.30 da wc ye kalktim. kalkis o kalkis hala uyuyamadim
evet ya gercekten ben cok kötüyüm sürekli uyaniyorum rahat bi uykum yok 4.30 ta basliyorum sürekli saat kac olmus 5 tekrar uyan 5.30 sanki zaman hic gecmiyor gibi geliyor bana cünkü cok sik araliklarla uyaniyorum ve sanki son kalkmamin üstünden saatler gecmis gibiyim ama bi kalkmisim en fazla yarim saat gecmisbı ara uykudan gozumuzu acamıyoduk sımdıde aksıne uyanınca daha uyuyamıyoruz
aynı durumdayız canım bıtek aksam ustu guzel uyuyorum aksam ustu 5 6 gıbı yatıyorum 8 9 gıbı uyanıyorumevet ya gercekten ben cok kötüyüm sürekli uyaniyorum rahat bi uykum yok 4.30 ta basliyorum sürekli saat kac olmus 5 tekrar uyan 5.30 sanki zaman hic gecmiyor gibi geliyor bana cünkü cok sik araliklarla uyaniyorum ve sanki son kalkmamin üstünden saatler gecmis gibiyim ama bi kalkmisim en fazla yarim saat gecmis
gunaydın canım kandılın mubarek olsun amin rabbım butun dualarımızı kabul etsın ınsallahGünaydın hayırlı cumalar. Hayırlı kandiller. Tüm dualariniz kabul olsun inşgüzel anneler.
bana da imom verdi folic asit yetine bunu kullan dediGünaydın güzel anne adayları nasılsınız? Ben şimdi doktordan geldim fındığım 7 haftalık tahminimden 2 gün önce gidiyor maşallah. Kendisini ve kalp atışını gördük,boyu 10.1 mmşuan için her şey sağlıklı gidiyor. Ekstra bir vitamin verdi imom omega diye sipariş verdim eczaneye gelecek ama içeriği çok iyi tüm vitaminler mevcut bakalım faydalı olur inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tekrar yaşamak gerçekten çok güzel
Ya canım ben de aynı durumdayım bu ara işler yoğun mesaiye de kalıyorum ama esnemekten ağzım yırtılıyoSaol canim cevap icin
Bazen gunluk hayatimi cok etkileyecek derecede oluyor ondan sormak istedim
Hem calisip hem hamile olmak simdiden zorladi beni yani:)
benımde goguslerım acımaya basladı bulantı deılde mıde kaazınması var cok ac hıssedıyorumBugün Nasılsıniz bakalım bayanlar mide bulantısı var mı artık rahat misiniz ? Benim göğüsler çok hassaslasti Karnım da çok sis. Ama mide bulantısı kalmadı sıfır diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?