2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bu arada çocuk ismi düşünmeye başladım hoş kendimi bildim bileli düşünürüm Hep de değişir, bu ara kararım; Kız olursa LİNA, erkek olursa HENÜZ İSİM YOK

Ayrıca telefonuma güzelll güzel bebek fotoları indirdim kayınvalideciğimin isteğiyle de evdeki maymun biblolarını kaldırdım hurafelere inanmam güya

bu arada çocuk ismi düşünmeye başladım hoş kendimi bildim bileli düşünürüm Hep de değişir, bu ara kararım; Kız olursa LİNA, erkek olursa HENÜZ İSİM YOK
Lina ne demekmis?
Ben de dusunuyorum bazen :) Sonra daha erken diyip kendimi durdurmay calisiyorum

:) gece uyuyamıyan bir ben varım sanıyordum
Ben de uyuyamiyorum
Sabah da erkenden kalkicam. Kasiklarim kotu agriyor :/

lina guzelmış değişik bende kız olursa ömür eva erkek olursa ömür ege dusunuyorum

kızlar hıc acımazken goguslerım acımaya basladı hemde fena :S
aramiza hos geldin ogrendigim gunden beri mini minnacik olan seyler kafam kadarvolup aci vermekte ..! Saat 5 ve brn sag don sol don agridan ve yuzustu yatamamaktan uyuyamadim yine afaganlar geliyo bana vallaa

Çok teşekkür ederim gerçekten adet tarihim dediginiz gibi yakın inşallah o yüzdendir suan zaten göğüs ağrım bulantım her şey tam gaz devam ama yinede tedirgin im bugün 10 da randevu yazacağım sonucu sizlere inşallah güzel haberler gerçekten burda herkes birbirine çok yardımcı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

aramiza hos geldin ogrendigim gunden beri mini minnacik olan seyler kafam kadarvolup aci vermekte ..! Saat 5 ve brn sag don sol don agridan ve yuzustu yatamamaktan uyuyamadim yine afaganlar geliyo bana vallaa
bende farklı deılım canım 1 2 saat kadar uyumusum sımdı yıne uyandım belım agrıyo benım goguslerden yandım ben normalde 95 beden dogum yapınca 110 bedene cıkıo

bı ara uykudan gozumuzu acamıyoduk sımdıde aksıne uyanınca daha uyuyamıyoruz
evet ya gercekten ben cok kötüyüm sürekli uyaniyorum rahat bi uykum yok 4.30 ta basliyorum sürekli saat kac olmus 5 tekrar uyan 5.30 sanki zaman hic gecmiyor gibi geliyor bana cünkü cok sik araliklarla uyaniyorum ve sanki son kalkmamin üstünden saatler gecmis gibiyim ama bi kalkmisim en fazla yarim saat gecmis

aynı durumdayız canım bıtek aksam ustu guzel uyuyorum aksam ustu 5 6 gıbı yatıyorum 8 9 gıbı uyanıyorum

Bugün Nasılsıniz bakalım bayanlar mide bulantısı var mı artık rahat misiniz ? Benim göğüsler çok hassaslasti Karnım da çok sis. Ama mide bulantısı kalmadı sıfır diyebilirim.

bana da imom verdi folic asit yetine bunu kullan dedi

Saol canim cevap icin
Bazen gunluk hayatimi cok etkileyecek derecede oluyor ondan sormak istedim

Hem calisip hem hamile olmak simdiden zorladi beni yani:)
Ya canım ben de aynı durumdayım bu ara işler yoğun mesaiye de kalıyorum ama esnemekten ağzım yırtılıyo

Bugün Nasılsıniz bakalım bayanlar mide bulantısı var mı artık rahat misiniz ? Benim göğüsler çok hassaslasti Karnım da çok sis. Ama mide bulantısı kalmadı sıfır diyebilirim.
benımde goguslerım acımaya basladı bulantı deılde mıde kaazınması var cok ac hıssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…