- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
benim de tsh hormonum hızlı çalışıyor. ilaç alınabiliyor ve bebeğe zerre zararı yok. aslında vücudunun üretmesi gereken hormonu vücut üretmiyor ve dışarıdan veriliyor hepsi bu. folik asit gibi gör. geçmiş olsun
Selam kizlar. Bugun ikili teste girdik. Ense kalinligi ve burun kemigine bakildi. Ikisi de iyi cikti cok sukur. Bilginiz olsun ense kalinligi 3 mm alti olmasi iyi kabul ediliyor. Bizimki 1 mm cikti. Ayrica kan aldilar o sonuclar da 3 gun sonra cikacakmis. Bebek resmen zipliyodu cok komik :) bir sonraki kontrol 1 ay sonraymis. Iste boyle guzel haberlerinizi bekliyorum hepinizin.
Doktor bana imom verdi omegalı folic asitmişarkadaslar aranızda balık yagı kullanan varmı
Bugün Nasılsıniz bakalım bayanlar mide bulantısı var mı artık rahat misiniz ? Benim göğüsler çok hassaslasti Karnım da çok sis. Ama mide bulantısı kalmadı sıfır diyebilirim.
aiyyy harikasın çok teşekkürlerBurdan bir arkadas atmisti bu listeyi.Kaydetmisim telefonumda duruyordu sen soyleyince aklima geldi :))
günaydın hanımlar öncelikle herkese hayırlı kandiller. benim bulantım bianda yok oldu umarım bi sıkıntı yoktur ama kendimi daha iyi ve enerjik hissediyorum :)
Bende ve dun artik o kadar siddetliydi ki sadece aksam 6 kere cikarttim . Yemek yemek istemiyorum midem aciyor artik canim
kızlarr selam 2 gundur çok şükür iyiyim bişeyler iyiyorum
sabah 4-5 gibi kalkıp bulantı hapını içiyorum sonra rahat ettm hepiniz iyisiniz umarım
Sanki cogumuzun azalmaya başladı gibi mide bulantıları. Doktora soylesen bi canım gerçi hamilelikte oluyormuş o mide yanmalari inş geçecekMide bulantim sanki benimde azalmaya basladi gecen hafta kabus gibi gecmisti.ama midem fena yaniyo napicam bu yanmayi bilmiyorum
Vc ye zaten aboneyiz sabaha kadar 2 saatte birsiz yine iyiymissiniz galiba 12 gibi uyumusum gece 2.30 da wc ye kalktim. kalkis o kalkis hala uyuyamadim
yasarken pek iyi degil uykusuz asabi igrenc tiksinc biriyim suan sabahtan beri kocama carliyorumha
hahaha ıyımıs :d
kız senle bızım huyumuz aynı haVc ye zaten aboneyiz sabaha kadar 2 saatte bir
yasarken pek iyi degil uykusuz asabi igrenc tiksinc biriyim suan sabahtan beri kocama carliyorum
asitli bol yaglı salçalı yıyceklerden uzak durmaya calıs canım mercımek felanda mıdede yanma yapıyoMide bulantim sanki benimde azalmaya basladi gecen hafta kabus gibi gecmisti.ama midem fena yaniyo napicam bu yanmayi bilmiyorum
asitli bol yaglı salçalı yıyceklerden uzak durmaya calıs canım mercımek felanda mıdede yanma yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?