2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

teşekkürler canım :)

ne güzel :) darısı bizim bebeklerimizin başına...

gunaydinnm guzel annelerr hayirlii kandiller insallah...bu aksam hepimiz birbirimize dua edelim hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalimm..

günaydın hanımlar öncelikle herkese hayırlı kandiller. benim bulantım bianda yok oldu umarım bi sıkıntı yoktur ama kendimi daha iyi ve enerjik hissediyorum :)

Bugün Nasılsıniz bakalım bayanlar mide bulantısı var mı artık rahat misiniz ? Benim göğüsler çok hassaslasti Karnım da çok sis. Ama mide bulantısı kalmadı sıfır diyebilirim.

Mide bulantim sanki benimde azalmaya basladi gecen hafta kabus gibi gecmisti.ama midem fena yaniyo napicam bu yanmayi bilmiyorum

Günaydın bayanlar, hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller...

Benim normalde adet zamanımda göğüslerim acımazdı ama hamile kaldığımdan beri dokunamaz oldum o derece acıyor ve şiş gibiler. Mide bulantım şükür çok hafif henüz istifra etmedim ama kokulardan çok etkileniyorum.Bir de yurtta çalıştığım için her gün yemek pişiyor Rabbim hepimize dayanma gücü versin sağ sağlim alalım kucaklarımıza

günaydın hanımlar öncelikle herkese hayırlı kandiller. benim bulantım bianda yok oldu umarım bi sıkıntı yoktur ama kendimi daha iyi ve enerjik hissediyorum :)

Bende gecen hafta cok fenaydimm bulantidan..dunden beri biraz hafifledi istahsizlik var gibi hala ama insan olmayinca da endiseleniyo dimi:) insallah bebislerimiz iyidir.bulantilarimiz geciyodur..

Günaydın kızlar. Dün doktor bana artık folik asiti bırakıp demir hapına başlayacağımızı söyledi. Omega 3 desteği 4. aydan sonra alınıyomuş. İkisini de yazdı bana bugün alıcam. Omegaya da şimdi de başlasan bir zararı yok başla dedi. Bu arada ben balık yemiyorum, balık yemeyenler her gün ceviz haftada 2 gün de ıspanak yemeliymiş bilginiz olsun.

kızlar mide bulantısı geçenler varmıııı
ben çok halsizim sürekli kafam yastık da olsun istiyorum
yatarken midem bulanıyor ama kusmuyorum ama ayaktayken çıkıo herşey
birde çalışmak zorundayım çalışmak çok zoruma gidiyor

Mide bulantim sanki benimde azalmaya basladi gecen hafta kabus gibi gecmisti.ama midem fena yaniyo napicam bu yanmayi bilmiyorum
Sanki cogumuzun azalmaya başladı gibi mide bulantıları. Doktora soylesen bi canım gerçi hamilelikte oluyormuş o mide yanmalari inş geçecek

Vc ye zaten aboneyiz sabaha kadar 2 saatte bir
yasarken pek iyi degil uykusuz asabi igrenc tiksinc biriyim suan sabahtan beri kocama carliyorum
kız senle bızım huyumuz aynı ha bende ben uyuyamıyorum o uyuyo dıye yapmadıgım kalmadı yuzunde ip gezdırıp sinek gıbı gıdıklıyorum oda uyumasın

Kandiliniz mübarek olsun kızlar nasılsınız ben gece çok kötü oldum sağ kasığıma ağrı girdi yatırmadı acayip tedirgin oldum bugün saat birde randevum var bi gidicem çok tedirgin oldum inşallah bir sorun çıkmaz ben çok belirti yaşamadım sadece göğüslerim acıyor hakkımızda hayırlısı bakalım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…