2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kız senle bızım huyumuz aynı ha bende ben uyuyamıyorum o uyuyo dıye yapmadıgım kalmadı yuzunde ip gezdırıp sinek gıbı gıdıklıyorum oda uyumasın
Uyandirmadim ama uyaninca cikardim acisini ota pusure carliyom adam evden nasil cikcagini sasirdi
benimde sol tarafinda var sor bakim.bebekmi otarafta acaba ?

Bende gecen hafta cok fenaydimm bulantidan..dunden beri biraz hafifledi istahsizlik var gibi hala ama insan olmayinca da endiseleniyo dimi:) insallah bebislerimiz iyidir.bulantilarimiz geciyodur..
aynen ama bulantım gecince cok endişelenmıyorum aslında cunku kızıma hamileyken hiiiç bulantım yoktu ben biraz bulantımı folik asite de baglamaya basladım

Gunaydin kizlar
BEnim midem genel arak cok bulanmadi biraz goguslerim sismisti. Burda okuduklarimdan sonra biraz endiselendim. En son 15 nisanda gittim doktora. 25 inde bi sonraki randevu. Ultrasinda yurdisi.da cok az yapılıyormuş o yuzden surekli girmek istemiyorum. Cok merak ediyorum bebek iiyi mi ? Benim gibi hic belirti yasamayan var mi

Ben de hiç belirti yaşamadım. Bulantım hiç olmadı bugüne kadar. Kasıklarımda ve göğüslerimde çok hafif ağrı oldu. Benim ablamda da olmamaıştı, doktorum da şüphe etmemem gerektiğini söyleyince rahatladım Yani belirti olmayabilir, kontrollerde bebek sağlıklıysa rahat ol :))

Günaydin iyi kandiller hanimlar
Bende pek bulanti yok kasik agrisida geçti biraz halsizlik var
Uyku konusu bendede var çok sık uyaniyorum uyaninca uyuyamiyorum
Ha birde şu aralar burnuma olur olmaz yiyecekler kokuyor ve canim cekiyor

Günaydın taze anneler

Benim de bulantılarım azalmaya başladı çok şükür ama şimdiye kadar hiç yaşamadığım bir durum olan kabızlık hafiften ortaya çıkmaya başladı. İleri haftalarda olan arkadaşlar gözümü korkutuyor daha bunlar ne ki neler yaşayacaksın diye Bebişler de bizler de sağlıklı olalım da, gerisi bir şekilde atlatılıyor.
Bugün kontrolümüz var özledik bi minişimizi görelim

Cok sağol insan biraz rahatliyor bi ornek bulunca :)

Telaşlanma canım benimde hiçbir belirti yok çok şükür bir sorunda çıkmadı bugün gidicem Dr korkma herkeste belirti olacak diye birşey yok bazı bünyeler çok çabuk kabullendiği için miğde bulantısı kusma olmuyomuş

hiç endişelenme canım. Benim ne bir midem bulandı ne bişey. Sadece göğüslerim acıyo o kadar. Kilo da almadım hamile olduğuma dair hiçbir belirti yok ama bebğim iyi çok şükür hem de 1 hafta önden gidiyo. Belirti olacak diye bir şart yok. Bu işler biraz genetik açıkçası. Benim annem 2 hamileliğini de toplam 6 kilo alarak ve hiçbir belirti olmadan geçirmiş. Kardeşim de ben de sağlıklıyız çok şükür.

aynen ama bulantım gecince cok endişelenmıyorum aslında cunku kızıma hamileyken hiiiç bulantım yoktu ben biraz bulantımı folik asite de baglamaya basladım

Benim bulantim gecen hafta hep vardi bu hafta gelip gidiyo canim. Bebislerimiz iyi saglikli olsun da her seye raziyim. Benim ilk bebegim o yuzden tam bilmiyorum ilk defa yasiyorum:)

günaydın hayırlı kandiller , tahlil sonuçlarım geldi arkadaşlar d vitamin 4,2 çok düşük sanırm sizin nasıld

Günaydın Kızlar, kaç gündür yazamıyorum, bol bol okudum geçmişi, benim de randevum mayısın sonunda ama dayanamadım pazartesi ye bi randevu aldım. karnım şiş halsislik var bulantılar şükür geçti benimde çok hafif bazen oluyor. ama insan randevuyu beklerken süre uzun olunca dayanamıyor sanki. bilmiyorum benim gibi olanınız varmı. birde çok gerginim çabuk sinirleniyorum. farkındayım hormonel ama zor oluyor işte. ciddi bişey olmuşçasına bi canım sıkılıyor. rabbimin izniyle hepimiz bi sağlıkla alsak kucağımıza:) ben mi evhamlıyım anlamadım bişey olucak diye korkuyorum sonra korkunun ecele faydası yok diyip dua ediyorum bol bol allah dualarımı kabul etsin. Kandiliniz mübarek olsun.

yolk kesesi değil mi o dr nasıl bilmez yaaa

Günaydın kizlar:) kandiliniz mübarek olsun ben dün kötüydüm pek giremedim Allah herkese sağlık sıhhat versinn. Nasıl gidiyor hamislikkkk:))

yolk kesesi değil mi o dr nasıl bilmez yaaa
Yok cnm resme bak kesenin içinde sağda cikinti gibi doktor ilk defa görüyorum böyle birşey dedi ben birçok kişinin ultrason görüntüsüne baktım kimsede böyle yok çok uzgunum

günaydın hanımlar öncelikle herkese hayırlı kandiller. benim bulantım bianda yok oldu umarım bi sıkıntı yoktur ama kendimi daha iyi ve enerjik hissediyorum :)
darısı başıma inşallah sabah çok kötüydüm gerçi şimdi biraz hafifledi ben buna rağzıyım zaten çok bulanmasında

Yok cnm resme bak kesenin içinde sağda cikinti gibi doktor ilk defa görüyorum böyle birşey dedi ben birçok kişinin ultrason görüntüsüne baktım kimsede böyle yok çok uzgunum
Üzülme canım insallah kötü bişey yoktur sen gönlünü ferah tut üzülüPte bebeğini de huzursuz etme. Kalp atislarini duymussun hatırladığım kadariyla demekki minnosunun keyfi yerinde.. Allah en hayirlisini nasip etsin bak bu kandil gününde bol bol dua et içini ferah tut.

Sağol cnm inş hep iyi olur bebislerimiz sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…