Uyandirmadim ama uyaninca cikardim acisini ota pusure carliyom adam evden nasil cikcagini sasirdikız senle bızım huyumuz aynı habende ben uyuyamıyorum o uyuyo dıye yapmadıgım kalmadı yuzunde ip gezdırıp sinek gıbı gıdıklıyorum oda uyumasın
benimde sol tarafinda var sor bakim.bebekmi otarafta acaba ?Kandiliniz mübarek olsun kızlar nasılsınız ben gece çok kötü oldum sağ kasığıma ağrı girdi yatırmadı acayip tedirgin oldum bugün saat birde randevum var bi gidicem çok tedirgin oldum inşallah bir sorun çıkmaz ben çok belirti yaşamadım sadece göğüslerim acıyor hakkımızda hayırlısı bakalım,
aynen ama bulantım gecince cok endişelenmıyorum aslında cunku kızıma hamileyken hiiiç bulantım yoktu ben biraz bulantımı folik asite de baglamaya basladımBende gecen hafta cok fenaydimm bulantidan..dunden beri biraz hafifledi istahsizlik var gibi hala ama insan olmayinca da endiseleniyo dimi:) insallah bebislerimiz iyidir.bulantilarimiz geciyodur..
Gunaydin kizlar
BEnim midem genel arak cok bulanmadi biraz goguslerim sismisti. Burda okuduklarimdan sonra biraz endiselendim. En son 15 nisanda gittim doktora. 25 inde bi sonraki randevu. Ultrasinda yurdisi.da cok az yapılıyormuş o yuzden surekli girmek istemiyorum. Cok merak ediyorum bebek iiyi mi ? Benim gibi hic belirti yasamayan var mi
Ben de hiç belirti yaşamadım. Bulantım hiç olmadı bugüne kadar. Kasıklarımda ve göğüslerimde çok hafif ağrı oldu. Benim ablamda da olmamaıştı, doktorum da şüphe etmemem gerektiğini söyleyince rahatladım Yani belirti olmayabilir, kontrollerde bebek sağlıklıysa rahat ol :))
Telaşlanma canım benimde hiçbir belirti yok çok şükür bir sorunda çıkmadı bugün gidicem Dr korkma herkeste belirti olacak diye birşey yok bazı bünyeler çok çabuk kabullendiği için miğde bulantısı kusma olmuyomuşGunaydin kizlar
BEnim midem genel arak cok bulanmadi biraz goguslerim sismisti. Burda okuduklarimdan sonra biraz endiselendim. En son 15 nisanda gittim doktora. 25 inde bi sonraki randevu. Ultrasinda yurdisi.da cok az yapılıyormuş o yuzden surekli girmek istemiyorum. Cok merak ediyorum bebek iiyi mi ? Benim gibi hic belirti yasamayan var mi
Gunaydin kizlar
aynen ama bulantım gecince cok endişelenmıyorum aslında cunku kızıma hamileyken hiiiç bulantım yoktu ben biraz bulantımı folik asite de baglamaya basladım
yolk kesesi değil mi o dr nasıl bilmez yaaaKızlar size birşey sormak istiyorum daha deneyimlisiniz benden bugun ultrasona girdim şukur bebegımın kalp atışları var ama içinde farklı birşey daha var resmi yukluyorum sağda yuvarlak doktor ne olduğunu anlayamadı daha yeni sakinlestiim çok kotuydum butun gun
Yok cnm resme bak kesenin içinde sağda cikinti gibi doktor ilk defa görüyorum böyle birşey dedi ben birçok kişinin ultrason görüntüsüne baktım kimsede böyle yok çok uzgunumyolk kesesi değil mi o dr nasıl bilmez yaaa
darısı başıma inşallah sabah çok kötüydüm gerçi şimdi biraz hafifledi ben buna rağzıyım zaten çok bulanmasındagünaydın hanımlar öncelikle herkese hayırlı kandiller. benim bulantım bianda yok oldu umarım bi sıkıntı yoktur ama kendimi daha iyi ve enerjik hissediyorum :)
Üzülme canım insallah kötü bişey yoktur sen gönlünü ferah tut üzülüPte bebeğini de huzursuz etme. Kalp atislarini duymussun hatırladığım kadariyla demekki minnosunun keyfi yerinde.. Allah en hayirlisini nasip etsin bak bu kandil gününde bol bol dua et içini ferah tut.Yok cnm resme bak kesenin içinde sağda cikinti gibi doktor ilk defa görüyorum böyle birşey dedi ben birçok kişinin ultrason görüntüsüne baktım kimsede böyle yok çok uzgunum
Sağol cnm inş hep iyi olur bebislerimiz sağlıklı olurÜzülme canım insallah kötü bişey yoktur sen gönlünü ferah tut üzülüPte bebeğini de huzursuz etme. Kalp atislarini duymussun hatırladığım kadariyla demekki minnosunun keyfi yerinde.. Allah en hayirlisini nasip etsin bak bu kandil gününde bol bol dua et içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?