2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ayyy maşallah annene çok özendim şimdi

canım bende senin gibiyim normalde randevum 2li için ayın 27 sinde ama biz bebişimizi çok özledik diye pazartesiye bi randevu aldık sırf meraktan bi görelim napıyo diye. sinir olayına gelince bende sinir değilde daha çok duygusallık var biri yan baksa ağlıyorum. bulantılarımda devam ediyor malesef. kusup kusup sonra ağlıyorum ama baya böyle hıçkıra hıçkıra
hepinizin kandili mübarek olsun bu arada tüm dualarımız kabul olsun inşallah

Yok cnm resme bak kesenin içinde sağda cikinti gibi doktor ilk defa görüyorum böyle birşey dedi ben birçok kişinin ultrason görüntüsüne baktım kimsede böyle yok çok uzgunum
bir baska doktora gitmistim bile senin yerinde olsa idim nasil bilmez ve bana nasil cvp vermez o doktor belkide basta onlem alinmasi gerekn birsey bence bugun baska birdoktora gitm hemwn

canım senınde kandılın mubarek olsun.benımde kontrolume ıkı hafta kala dun gıttım ıcım ıcıme sıgmıyordu aynı senın gıbı aklıma hep kotu seyler gelıyordu allahın ıznıyle hıctte oyle olmadı ıcın rahat edecekse gıt gor bebegını benımkı okadar hareketlıydıkı masallah ınş.sende hayırlı haberlerını alırsın..

Yok cnm resme bak kesenin içinde sağda cikinti gibi doktor ilk defa görüyorum böyle birşey dedi ben birçok kişinin ultrason görüntüsüne baktım kimsede böyle yok çok uzgunum
Canim bende de varid oyle bisey 8. Haftamda gormustu doktor. Kan toplamis gibi bisey dedi. Ama kese onu kendiliginden yok etti. Insallah bsiey olmaz merak etme

bir baska doktora gitmistim bile senin yerinde olsa idim nasil bilmez ve bana nasil cvp vermez o doktor belkide basta onlem alinmasi gerekn birsey bence bugun baska birdoktora gitm hemwn
Hemen gittim cnm hemen ama şuan oda tam birşey söylemedi enaz 1 hafta beklemem lazım bakalım degısıklık olucakmı olmayacakmı

mide bulantısı bilekliklerinden aldım hastaneden cıktıktan sonra,akupunktur noktalarına basınç yapıyor ve bulanma hissini önlüyor,tavsiye ederim kızlar,ben su içince bile kusuyordum ,benim bebiş çok yaramaz olcak snki

Canim bende de varid oyle bisey 8. Haftamda gormustu doktor. Kan toplamis gibi bisey dedi. Ama kese onu kendiliginden yok etti. Insallah bsiey olmaz merak etme
Ciddimisinn ay inş benimde kaybolur nekadar zamanda kayboldu peki hatırlıyormusun

bence ne senin ne benim ailemden olacak demek en iyisi, hangisini koysan ömür boyu diğer taraf kıl olcak çocuğun ismine
Ben
Bende ayniyim hic bulantim olmadi,sadece arada gaz ve istahsizlik var.nerdeyse 1 ay olacak gitmedim doktora.kontrolum 10 gun
sonra.hic aklima kotu seyler gelmiyor benim.Allaha emanet kontrol gunumu bekliyorum.Allah korusum kalbi durmus olsa ben ne yapabilirim doktor ne yapabilir

cimcim16 canim bak boyle hemde bebegimin yanindaydi ama yok oldu cok sukur

Eklentiler

• 1431683787644744338406.webp
    18 KB · Görüntüleme: 97
Selam malum 15 aylik kizim var o yuzden sık gelemiyorum buraya. Bugun fasulyemi gordum gec dollenmeymis bebegim 7+4 gunluk kalbinide duydum. 10 haftalik degilmisiz yani son adetim 9 mart ama doktor 24 olarak kabul edicez dedi kizim 38+4 te dogdugu icin buda o gunlerde alinmaliymis tahlil verdi onlari gostricem simdi kizimda tiroit sorunum vardi onada bakildi hayirlisi bakalim ilac duzenlicez simdi. Kendimi surekli uykulu halsiz hissediyorum. Sezeryan yerimdede sizlama oluyo bazen cizzz diye onuda sorucam simdi sisince nolur allah bilir korkuyorum (

Herkezin cumasi ve kandili mubarek olsun :)

Hayırlı kandiller güzel anne adayları.
Ben mutluyum. Doktorum bir dizi tahlil istemişti. 240 tl bayılıp yaptırdım. Demir, Folik asit, D vitamini, b12, tsh,serbest t4 Folik asit biraz yüksek çıktı. Onun dışında diğerleri referans değer içinde. Benim 7 aylık bir oğlum var şuan onu emziriyorum. Ondan dolayı türlü türlü tahliller yapıyorlar tam kan sayımı değerlerim ise doktorumun tabiriyle inandırıcı olmayacak kadar iyiymiş. İlk hamileliğimde hiç yaşamadığım mide bulantısından yaşadım.yaşadım günlerce. Bir kez kustum. Ama şimdi sizdeki gibi bende de bulantı azaldı. Göğüs ucuz hassas ve acı çeke çeke emzirmeye devam ediyorum. Gerçi sızım azaldı çok şükür. Yarın kontrolüm var ve ilk kalp atışını dinlemek için heyecan yapıyorum.

Kızlar böbreğim de taş varmış bunun için doktora gittim ultrason da baktılar doktor bi de bebeğe bakayım dedi. Sonra da cinsiyetini söyledi güvenelim mi bilemedik:)
Aa neymis cok erken soylemis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…