Bak bende yatıyorum surekli. Bazen sıkılıp soylensem de geri hemen sukrediyorum bebeğim benimle bana tutunuyor bırakmayacak beni diye. Allah büyük bebislerimiz sağlıkla doğacak ben eminimmmSağol cnm inş hep iyi olur bebislerimiz sağlıklı olur
ayyy maşallah annene çok özendim şimdihiç endişelenme canım. Benim ne bir midem bulandı ne bişey. Sadece göğüslerim acıyo o kadar. Kilo da almadım hamile olduğuma dair hiçbir belirti yok ama bebğim iyi çok şükür hem de 1 hafta önden gidiyo. Belirti olacak diye bir şart yok. Bu işler biraz genetik açıkçası. Benim annem 2 hamileliğini de toplam 6 kilo alarak ve hiçbir belirti olmadan geçirmiş. Kardeşim de ben de sağlıklıyız çok şükür.
canım bende senin gibiyim normalde randevum 2li için ayın 27 sinde ama biz bebişimizi çok özledik diye pazartesiye bi randevu aldık sırf meraktan bi görelim napıyo diye. sinir olayına gelince bende sinir değilde daha çok duygusallık var biri yan baksa ağlıyorum. bulantılarımda devam ediyor malesef. kusup kusup sonra ağlıyorum ama baya böyle hıçkıra hıçkıraGünaydın Kızlar, kaç gündür yazamıyorum, bol bol okudum geçmişi, benim de randevum mayısın sonunda ama dayanamadım pazartesi ye bi randevu aldım. karnım şiş halsislik var bulantılar şükür geçti benimde çok hafif bazen oluyor. ama insan randevuyu beklerken süre uzun olunca dayanamıyor sanki. bilmiyorum benim gibi olanınız varmı. birde çok gerginim çabuk sinirleniyorum. farkındayım hormonel ama zor oluyor işte. ciddi bişey olmuşçasına bi canım sıkılıyor. rabbimin izniyle hepimiz bi sağlıkla alsak kucağımıza:) ben mi evhamlıyım anlamadım bişey olucak diye korkuyorum sonra korkunun ecele faydası yok diyip dua ediyorum bol bol allah dualarımı kabul etsin. Kandiliniz mübarek olsun.
üzülme canım inş kötü bişey değildir.Yok cnm resme bak kesenin içinde sağda cikinti gibi doktor ilk defa görüyorum böyle birşey dedi ben birçok kişinin ultrason görüntüsüne baktım kimsede böyle yok çok uzgunum
bir baska doktora gitmistim bile senin yerinde olsa idim nasil bilmez ve bana nasil cvp vermez o doktor belkide basta onlem alinmasi gerekn birsey bence bugun baska birdoktora gitm hemwnYok cnm resme bak kesenin içinde sağda cikinti gibi doktor ilk defa görüyorum böyle birşey dedi ben birçok kişinin ultrason görüntüsüne baktım kimsede böyle yok çok uzgunum
canım senınde kandılın mubarek olsun.benımde kontrolume ıkı hafta kala dun gıttım ıcım ıcıme sıgmıyordu aynı senın gıbı aklıma hep kotu seyler gelıyordu allahın ıznıyle hıctte oyle olmadı ıcın rahat edecekse gıt gor bebegını benımkı okadar hareketlıydıkı masallah ınş.sende hayırlı haberlerını alırsın..Günaydın Kızlar, kaç gündür yazamıyorum, bol bol okudum geçmişi, benim de randevum mayısın sonunda ama dayanamadım pazartesi ye bi randevu aldım. karnım şiş halsislik var bulantılar şükür geçti benimde çok hafif bazen oluyor. ama insan randevuyu beklerken süre uzun olunca dayanamıyor sanki. bilmiyorum benim gibi olanınız varmı. birde çok gerginim çabuk sinirleniyorum. farkındayım hormonel ama zor oluyor işte. ciddi bişey olmuşçasına bi canım sıkılıyor. rabbimin izniyle hepimiz bi sağlıkla alsak kucağımıza:) ben mi evhamlıyım anlamadım bişey olucak diye korkuyorum sonra korkunun ecele faydası yok diyip dua ediyorum bol bol allah dualarımı kabul etsin. Kandiliniz mübarek olsun.
hayırlı olsun ozaman ilk bebişin :)Benim bulantim gecen hafta hep vardi bu hafta gelip gidiyo canim. Bebislerimiz iyi saglikli olsun da her seye raziyim. Benim ilk bebegim o yuzden tam bilmiyorum ilk defa yasiyorum:)
aynen canım benım d vitamını düşün ama 12 . haftadan sonra bakarız ilaç gerekir mi dedi doktorgünaydın hayırlı kandiller , tahlil sonuçlarım geldi arkadaşlar d vitamin 4,2 çok düşük sanırm sizin nasıld
Canim bende de varid oyle bisey 8. Haftamda gormustu doktor. Kan toplamis gibi bisey dedi. Ama kese onu kendiliginden yok etti. Insallah bsiey olmaz merak etmeYok cnm resme bak kesenin içinde sağda cikinti gibi doktor ilk defa görüyorum böyle birşey dedi ben birçok kişinin ultrason görüntüsüne baktım kimsede böyle yok çok uzgunum
Hemen gittim cnm hemen ama şuan oda tam birşey söylemedi enaz 1 hafta beklemem lazım bakalım degısıklık olucakmı olmayacakmıbir baska doktora gitmistim bile senin yerinde olsa idim nasil bilmez ve bana nasil cvp vermez o doktor belkide basta onlem alinmasi gerekn birsey bence bugun baska birdoktora gitm hemwn
Ciddimisinn ay inş benimde kaybolur nekadar zamanda kayboldu peki hatırlıyormusunCanim bende de varid oyle bisey 8. Haftamda gormustu doktor. Kan toplamis gibi bisey dedi. Ama kese onu kendiliginden yok etti. Insallah bsiey olmaz merak etme
Benbence ne senin ne benim ailemden olacak demek en iyisi, hangisini koysan ömür boyu diğer taraf kıl olcak çocuğun ismine
Bende ayniyim hic bulantim olmadi,sadece arada gaz ve istahsizlik var.nerdeyse 1 ay olacak gitmedim doktora.kontrolum 10 gunGunaydin kizlar
BEnim midem genel arak cok bulanmadi biraz goguslerim sismisti. Burda okuduklarimdan sonra biraz endiselendim. En son 15 nisanda gittim doktora. 25 inde bi sonraki randevu.
Ultrasinda yurdisi.da cok az yapılıyormuş o yuzden surekli girmek istemiyorum. Cok merak ediyorum bebek iiyi mi ? Benim gibi hic belirti yasamayan var mi
Bi iko hafta surdu.Ciddimisinn ay inş benimde kaybolur nekadar zamanda kayboldu peki hatırlıyormusun
Aa neymis cok erken soylemis :)Kızlar böbreğim de taş varmış bunun için doktora gittim ultrason da baktılar doktor bi de bebeğe bakayım dedi. Sonra da cinsiyetini söyledi güvenelim mi bilemedik:)
Valla erkek dedi de ne biliyim bu kadar erken belli olur mu ki :)Aa neymis cok erken soylemis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?