Ay seninki cok kucukmus benimde kizim 15 aylik kara kara dusunuyorum :) pesinde kosmak cok yorucu :))Hayırlı kandiller güzel anne adayları.
Ben mutluyum. Doktorum bir dizi tahlil istemişti. 240 tl bayılıp yaptırdım. Demir, Folik asit, D vitamini, b12, tsh,serbest t4 Folik asit biraz yüksek çıktı. Onun dışında diğerleri referans değer içinde. Benim 7 aylık bir oğlum var şuan onu emziriyorum. Ondan dolayı türlü türlü tahliller yapıyorlar tam kan sayımı değerlerim ise doktorumun tabiriyle inandırıcı olmayacak kadar iyiymiş. İlk hamileliğimde hiç yaşamadığım mide bulantısından yaşadım.yaşadım günlerce. Bir kez kustum. Ama şimdi sizdeki gibi bende de bulantı azaldı. Göğüs ucuz hassas ve acı çeke çeke emzirmeye devam ediyorum. Gerçi sızım azaldı çok şükür. Yarın kontrolüm var ve ilk kalp atışını dinlemek için heyecan yapıyorum.
Ay ne guzel ama cok erken daha.. kiz mi dedi erkek mi.. bu arada gecmis olsunKızlar böbreğim de taş varmış bunun için doktora gittim ultrason da baktılar doktor bi de bebeğe bakayım dedi. Sonra da cinsiyetini söyledi güvenelim mi bilemedik:)
Günaydın Kızlar, kaç gündür yazamıyorum, bol bol okudum geçmişi, benim de randevum mayısın sonunda ama dayanamadım pazartesi ye bi randevu aldım. karnım şiş halsislik var bulantılar şükür geçti benimde çok hafif bazen oluyor. ama insan randevuyu beklerken süre uzun olunca dayanamıyor sanki. bilmiyorum benim gibi olanınız varmı. birde çok gerginim çabuk sinirleniyorum. farkındayım hormonel ama zor oluyor işte. ciddi bişey olmuşçasına bi canım sıkılıyor. rabbimin izniyle hepimiz bi sağlıkla alsak kucağımıza:) ben mi evhamlıyım anlamadım bişey olucak diye korkuyorum sonra korkunun ecele faydası yok diyip dua ediyorum bol bol allah dualarımı kabul etsin. Kandiliniz mübarek olsun
aynen bende her hafta kontrole gitmek istiyorum mide bulantılarım iyice azalmaya başladı hiç bişey hissedemediğim içinde aklım hep ona iyimi acaba diye benim randevum 25 inde hemde ikili test yapıcak ama 10 gün nasıl dayanıcam bilmiyorum salı tatilim acaba gitsemmi diyorum off beklemesi ne zor imiş bu mübarek günde rabbim sabrımızı artırsın
Ben kizimi 12. Haftada ogrebdim utrasyon kalitesine gore degisiyo benimki renkliydi resmen gorduk bizde :)))Valla erkek dedi de ne biliyim bu kadar erken belli olur mu ki :)
Insallah duzelir kuzumHemen gittim cnm hemen ama şuan oda tam birşey söylemedi enaz 1 hafta beklemem lazım bakalım degısıklık olucakmı olmayacakmı
Allah korusun bebisini ole kotu sey dusunmeBen
Bende ayniyim hic bulantim olmadi,sadece arada gaz ve istahsizlik var.nerdeyse 1 ay olacak gitmedim doktora.kontrolum 10 gun
sonra.hic aklima kotu seyler gelmiyor benim.Allaha emanet kontrol gunumu bekliyorum.Allah korusum kalbi durmus olsa ben ne yapabilirim doktor ne yapabilir
ay hayirli olsun ne dedi cinsiyeti icin :)Kızlar böbreğim de taş varmış bunun için doktora gittim ultrason da baktılar doktor bi de bebeğe bakayım dedi. Sonra da cinsiyetini söyledi güvenelim mi bilemedik:)
Canım teşekkür ederim de dalga mi geçti anlamadım :))) büyük ihtimalle erkek dedi bakalım hayırlısı hiç bu kadar erken belli olduğunu duymamistim daAy ne guzel ama cok erken daha.. kiz mi dedi erkek mi.. bu arada gecmis olsun
Ha iyi guvenebilirm o zaman :))))Ben kizimi 12. Haftada ogrebdim utrasyon kalitesine gore degisiyo benimki renkliydi resmen gorduk bizde :)))
Hayirli olsun canim pipiniz :) ins kordon degildir erkeklerdede sorun oluyo bu kordonla pipi karisiyo :))Ha iyi guvenebilirm o zaman :))))
Canım ya beni nasıl ferahlattın anlatamam inş benimde senin gibi yok olacakcimcim16 canim bak boyle hemde bebegimin yanindaydi ama yok oldu cok sukur
Insallah canim. Doktor bana bol bol su ic dedi bir de istirahat et demisti.Canım ya beni nasıl ferahlattın anlatamam inş benimde senin gibi yok olacak
Hayirlisi olsun insallah. Belki gobek kordonu filandir :)Canım teşekkür ederim de dalga mi geçti anlamadım :))) büyük ihtimalle erkek dedi bakalım hayırlısı hiç bu kadar erken belli olduğunu duymamistim da
canım bende senin gibiyim normalde randevum 2li için ayın 27 sinde ama biz bebişimizi çok özledik diye pazartesiye bi randevu aldık sırf meraktan bi görelim napıyo diye. sinir olayına gelince bende sinir değilde daha çok duygusallık var biri yan baksa ağlıyorum. bulantılarımda devam ediyor malesef. kusup kusup sonra ağlıyorum ama baya böyle hıçkıra hıçkıra
hepinizin kandili mübarek olsun bu arada tüm dualarımız kabul olsun inşallah
canım senınde kandılın mubarek olsun.benımde kontrolume ıkı hafta kala dun gıttım ıcım ıcıme sıgmıyordu aynı senın gıbı aklıma hep kotu seyler gelıyordu allahın ıznıyle hıctte oyle olmadı ıcın rahat edecekse gıt gor bebegını benımkı okadar hareketlıydıkı masallah ınş.sende hayırlı haberlerını alırsın..
Canım 7 haftalıkken doktora sol yanım çok geriliyor bebek orda mı dedim güldü kim uyduruyor bunları sol da ya da sağ da olmaz bebek ortada dedi bilemiyorum ama paylaşım dedimUyandirmadim ama uyaninca cikardim acisini ota pusure carliyom adam evden nasil cikcagini sasirdi
benimde sol tarafinda var sor bakim.bebekmi otarafta acaba ?
Burda oyle istedigin zaman gidip goremiorsun ya.. randevuyu bile gec veriyorlar.. ben de bir aydir sabirsizlikla bekliyorum insallah pazrtesi gorecegimB bukletdilek gerçekten beklemesi zor, amin rabbim sabrımızı arttırsın hem bebeklerimize hem bize güç ve sağlık versin. sağlıklı olsunlar da biz bu heyecanı yaşayalım
aaaa gerçekten mi sordunuz mu peki eminmisiniz diye neymiş cinsiyeti bende çok istiyorum öğrenmeyiKızlar böbreğim de taş varmış bunun için doktora gittim ultrason da baktılar doktor bi de bebeğe bakayım dedi. Sonra da cinsiyetini söyledi güvenelim mi bilemedik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?