2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ay seninki cok kucukmus benimde kizim 15 aylik kara kara dusunuyorum :) pesinde kosmak cok yorucu :))

Bende emzirmek istedim ama rahimde kadilma yapiyomus dusuk olabilir dedi hafif lekelenmem ve kasiklarimda agri vardi cunku... biraktik mecburen bu kadar emdiya onada sukur sen ikisini birden emzirebilirsin bebek bakim onarim sitesini oneririm orda bu konuyla ilgili cok yureklendirici yazanlar var saglikla al bebegini kucana

Kızlar böbreğim de taş varmış bunun için doktora gittim ultrason da baktılar doktor bi de bebeğe bakayım dedi. Sonra da cinsiyetini söyledi güvenelim mi bilemedik:)
Ay ne guzel ama cok erken daha.. kiz mi dedi erkek mi.. bu arada gecmis olsun

Hemen gittim cnm hemen ama şuan oda tam birşey söylemedi enaz 1 hafta beklemem lazım bakalım degısıklık olucakmı olmayacakmı
Insallah duzelir kuzum
Allah korusun bebisini ole kotu sey dusunme
Kızlar böbreğim de taş varmış bunun için doktora gittim ultrason da baktılar doktor bi de bebeğe bakayım dedi. Sonra da cinsiyetini söyledi güvenelim mi bilemedik:)
ay hayirli olsun ne dedi cinsiyeti icin :)

Ilk bebegimde bende her hafta gidiyodum doktora hatta eve utrasyon alsak daha karli diyoduk esimle :))))

Bu arada kesenin yaninda gorunen sey kist olabilir benimde kstim vardi ole her beraber dogum yaptik buyumedikce sorun olmuyo :) zaten buyumesini durduruyolar igne ilacla

Canım ya beni nasıl ferahlattın anlatamam inş benimde senin gibi yok olacak
Insallah canim. Doktor bana bol bol su ic dedi bir de istirahat et demisti.
benim hemsire aradas var jinekoloji bolumunde. Olabiliyor oyle seyler dedi. Mesela bacagini vurunca morariyor ya onun gibi bisey dedi. Umarim sendeki de oyledir ve kendiliginden gecer. Bugun kandil dua et insallah :)

kıslaar cinsiyetleri ilk nezaman tahmin edebilir?
ben 11 haftadayım ve yarın doktora gideceğim :)

amin canım benim, benim de 27 si ikili için, işte bende dayanamadım pazartesi ye randevu aldım. demekki normal mişim cevap yazdığın için teşekkür ederim. hepimiz ve bütün bebekler Allaha emanet olalım.

canım arkadaşım çok sevindim bebişinin hareketlerine önceki gitmelerimde küçüktü hareketlerini göremedim.amin inşallah, bende pazartesi iyi haberler alırım. cevap yazdığın teşekkür ederim. ilk işim pazartesi burdan yazmak olacak:)

Uyandirmadim ama uyaninca cikardim acisini ota pusure carliyom adam evden nasil cikcagini sasirdi
benimde sol tarafinda var sor bakim.bebekmi otarafta acaba ?
Canım 7 haftalıkken doktora sol yanım çok geriliyor bebek orda mı dedim güldü kim uyduruyor bunları sol da ya da sağ da olmaz bebek ortada dedi bilemiyorum ama paylaşım dedim

B bukletdilek gerçekten beklemesi zor, amin rabbim sabrımızı arttırsın hem bebeklerimize hem bize güç ve sağlık versin. sağlıklı olsunlar da biz bu heyecanı yaşayalım
Burda oyle istedigin zaman gidip goremiorsun ya.. randevuyu bile gec veriyorlar.. ben de bir aydir sabirsizlikla bekliyorum insallah pazrtesi gorecegim

aaaa gerçekten mi sordunuz mu peki eminmisiniz diye neymiş cinsiyeti bende çok istiyorum öğrenmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…