kıslaar cinsiyetleri ilk nezaman tahmin edebilir?
ben 11 haftadayım ve yarın doktora gideceğim :)
Burda oyle istedigin zaman gidip goremiorsun ya.. randevuyu bile gec veriyorlar.. ben de bir aydir sabirsizlikla bekliyorum insallah pazrtesi gorecegim[/QU
almanya damısın canım
Erkek olunca daha erken söylüyorlarmış diye duydum canımValla erkek dedi de ne biliyim bu kadar erken belli olur mu ki :)
normalde 12. haftadan itibaren belli olur cnm.neden kimse cevap vermiyor
Bende yarın gidicem inş bişiler söyler ya çok merak ediyorumkıslaar cinsiyetleri ilk nezaman tahmin edebilir?
ben 11 haftadayım ve yarın doktora gideceğim :)
canım bizede dün söyledi cıkıntı görüyorum erkek dedi ama sonra kesin değil tabi değişiyor bunlar sonucta 3 haftaya kesinleşir dedi hayırlısı bakalım bekliyoruz saglıklı olsunlarda önemli değilCanım teşekkür ederim de dalga mi geçti anlamadım :))) büyük ihtimalle erkek dedi bakalım hayırlısı hiç bu kadar erken belli olduğunu duymamistim da
Geçmiş olsun canım erken olmuş tatlım erkekler erken olgunlaşırlarmış diye duymuştum tatlım bir dahaki gidişinde kesin sonuç alırsın diye düşünüyorum...Kızlar böbreğim de taş varmış bunun için doktora gittim ultrason da baktılar doktor bi de bebeğe bakayım dedi. Sonra da cinsiyetini söyledi güvenelim mi bilemedik:)
Canım 11 haftadayım bende önümüzdeki hafta ikili test için gidecem dr. 12 hafta +5 gün olucak bilmiyorum bende merak ediyorum acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim diye... İnşallah öğreniriz ultrason cihazına ve dr. çok önemli genelde 14. haftadan önce örenilmiyor diye biliyorum...neden kimse cevap vermiyor
ben uyumusum sonradan canım hemde cok guzel uyumusumda uyanınca böğ oldum :SUyandirmadim ama uyaninca cikardim acisini ota pusure carliyom adam evden nasil cikcagini sasirdi
benimde sol tarafinda var sor bakim.bebekmi otarafta acaba ?
bence kızının gonlundekı olur onların temız yuregı dileğini Allah daha cabuk goruyo ben daha demedım ogullarıma hamıle oldugumu hemende demeyı dusunmuyorumYA TABİKİ SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ AMA ÇOOK HEYECANLIYIM 1 KIZIM VAR 6 YAŞINDA EŞİM ÇOOK ERKEK İSTİYO KIZIM DA KIZ İSTİYO ACABA KİMİN GÖNLÜNDEKİ OLCAK BENİM İÇİN FARK YOK :)
saol canım senınde amiiiiiinn cumlemız ınsallahGünaydın hamişler miraç kandiliniz kutlu olsun rabbim sağlıkla aldırsın bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Lina ne demekmis?
Ben de dusunuyorum bazen :) Sonra daha erken diyip kendimi durdurmay calisiyorum
Ben de uyuyamiyorum
Sabah da erkenden kalkicam. Kasiklarim kotu agriyor :/
ben ...Kizlar benim gibi adet bittikten hemen sonra hamile kalan var mi :)
:) gece uyuyamıyan bir ben varım sanıyordum
lina guzelmış değişik bende kız olursa ömür eva erkek olursa ömür ege dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?