2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım teşekkür ederim de dalga mi geçti anlamadım :))) büyük ihtimalle erkek dedi bakalım hayırlısı hiç bu kadar erken belli olduğunu duymamistim da
canım bizede dün söyledi cıkıntı görüyorum erkek dedi ama sonra kesin değil tabi değişiyor bunlar sonucta 3 haftaya kesinleşir dedi hayırlısı bakalım bekliyoruz saglıklı olsunlarda önemli değil

Kızlar böbreğim de taş varmış bunun için doktora gittim ultrason da baktılar doktor bi de bebeğe bakayım dedi. Sonra da cinsiyetini söyledi güvenelim mi bilemedik:)
Geçmiş olsun canım erken olmuş tatlım erkekler erken olgunlaşırlarmış diye duymuştum tatlım bir dahaki gidişinde kesin sonuç alırsın diye düşünüyorum...

YA TABİKİ SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ AMA ÇOOK HEYECANLIYIM 1 KIZIM VAR 6 YAŞINDA EŞİM ÇOOK ERKEK İSTİYO KIZIM DA KIZ İSTİYO ACABA KİMİN GÖNLÜNDEKİ OLCAK BENİM İÇİN FARK YOK :)

neden kimse cevap vermiyor
Canım 11 haftadayım bende önümüzdeki hafta ikili test için gidecem dr. 12 hafta +5 gün olucak bilmiyorum bende merak ediyorum acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim diye... İnşallah öğreniriz ultrason cihazına ve dr. çok önemli genelde 14. haftadan önce örenilmiyor diye biliyorum...

YA TABİKİ SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ AMA ÇOOK HEYECANLIYIM 1 KIZIM VAR 6 YAŞINDA EŞİM ÇOOK ERKEK İSTİYO KIZIM DA KIZ İSTİYO ACABA KİMİN GÖNLÜNDEKİ OLCAK BENİM İÇİN FARK YOK :)
bence kızının gonlundekı olur onların temız yuregı dileğini Allah daha cabuk goruyo ben daha demedım ogullarıma hamıle oldugumu hemende demeyı dusunmuyorum

Lina ne demekmis?
Ben de dusunuyorum bazen :) Sonra daha erken diyip kendimi durdurmay calisiyorum

Ben de uyuyamiyorum
Sabah da erkenden kalkicam. Kasiklarim kotu agriyor :/

LİNA: KURAN da hurma fidesi olarak geçiyor, cennette bir meyve olarak ifade ediliyor...

lina guzelmış değişik bende kız olursa ömür eva erkek olursa ömür ege dusunuyorum

ömür de çok güzel :) eva mı evra mı orayı pek şey edemedim :) evra ise yengem de Evra düşünüo :) BU ARADA KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUUNNN ... birbirimiz için de dua edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…