senınde kandılın mubarek olsun canım rabbım bebeklerımıze saglık uzun omur versın bu mubarek gunde dualarımızı kabul etsın ınsallah. eva canım yaratılan ilk kadın anlamındaömür de çok güzel :) eva mı evra mı orayı pek şey edemedim :) evra ise yengem de Evra düşünüo :) BU ARADA KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUUNNN ... birbirimiz için de dua edelim...
dogru demıs hamılelıgın ne kadar rahat gecerse dogumdan sonrakı 40 gunde oyle gecıyo. bide eger bebegın 40 gun boyunca gece uykusu guzelse 40 ı cıkınca kotu oluyo 40 gun rahatsız gecerse 40tan sonra duzelıyo o yuzden ben 40 gun uykusuz kalmaya razıyımhıı bi de ben de sabaha kadar 2 kez mutlaka uyanıyorum... 3 de oluyor bazen... bi arkadasım dedikii ilerde bebek olunca da aynıı bu saatlerde uyancakmışız. bebiş o saatlerde uyandrcakmış
dogru demıs hamılelıgın ne kadar rahat gecerse dogumdan sonrakı 40 gunde oyle gecıyo. bide eger bebegın 40 gun boyunca gece uykusu guzelse 40 ı cıkınca kotu oluyo 40 gun rahatsız gecerse 40tan sonra duzelıyo o yuzden ben 40 gun uykusuz kalmaya razıyım
hadi inşallah Allah kalbıne gore versın canımahahaha ben de razı olurum o durumaneyse ben biraz kapesese çalışayım... belkim bebişin kısmetine bu snee atanırım
AĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ AMA ÇOOK HEYECANLIYIM 1 KIZIM VAR 6 YAŞINDA EŞİM ÇOOK ERKEK
bence kızının gonlundekı olur onların temız yuregı dileğini Allah daha cabuk goruyo ben daha demedım ogullarıma hamıle oldugumu hemende demeyı dusunmuyorum
sonradan yer degisiyormus diye duydum bende boyle sola yatinca tepik falan atanlari duyunca ne bilim ya iste agri olsa bir turlu olmasa bir turlu yuz allahim korusun yavrularimiziCanım 7 haftalıkken doktora sol yanım çok geriliyor bebek orda mı dedim güldü kim uyduruyor bunları sol da ya da sağ da olmaz bebek ortada dedi bilemiyorum ama paylaşım dedim
bende adami gonderdim uyudum satt 12 30 da uayndim gece uyumayinca boyle oluyorben uyumusum sonradan canım hemde cok guzel uyumusumda uyanınca böğ oldum :S
ben dhaa oncekı gebelıgımdede dememıstım ıyıkı dememısım cunku o kızımı 5 aylıkken kaybettım hıc bılmıyolar hamıle oldugumu kardeşlerının öldugunu sımdı demek ıstıyorum ama korkularım oldugu ıcın dıyemıyorum sanırım 7 8 aylık olunca soylıcemben öğrenir öğrenmez söledim çook istiyodu bu sevinci hemen yaşasın istedim :)
aynen ama bu daha kotu canım ya sersem gıbı oluyorum bıde gunduz uyuyunca gece uyuyamıyoruzsonradan yer degisiyormus diye duydum bende boyle sola yatinca tepik falan atanlari duyunca ne bilim ya iste agri olsa bir turlu olmasa bir turlu yuz allahim korusun yavrularimizi
bende adami gonderdim uyudum satt 12 30 da uayndim gece uyumayinca boyle oluyor
mide bulantısı bilekliği nasıl bişey canım?nerde satılıyor? yaramaz değildir annesi bu bizim hassaslığımızdan kaynaklanıyor.mide bulantısı bilekliklerinden aldım hastaneden cıktıktan sonra,akupunktur noktalarına basınç yapıyor ve bulanma hissini önlüyor,tavsiye ederim kızlar,ben su içince bile kusuyordum ,benim bebiş çok yaramaz olcak snki
YA HIC SORMA GIDERKEN AKLIMDAY DI BENDE OYLE YAPACAKTIM.LAKIN BEBEGI GORUNCE DUNYAYI UNUTTTUMKIzlar her doktora gittiğimde ultrason videosu çekiyorum birdahaki gidişime kadar hasret gideriyorum siZde yapmalısınız
koca cocuklar anlamazlat mi 7 8 aylikben dhaa oncekı gebelıgımdede dememıstım ıyıkı dememısım cunku o kızımı 5 aylıkken kaybettım hıc bılmıyolar hamıle oldugumu kardeşlerının öldugunu sımdı demek ıstıyorum ama korkularım oldugu ıcın dıyemıyorum sanırım 7 8 aylık olunca soylıcem
ben dhaa oncekı gebelıgımdede dememıstım ıyıkı dememısım cunku o kızımı 5 aylıkken kaybettım hıc bılmıyolar hamıle oldugumu kardeşlerının öldugunu sımdı demek ıstıyorum ama korkularım oldugu ıcın dıyemıyorum sanırım 7 8 aylık olunca soylıcem
bende yurtdisindayim ilk 3 hafta her hafta gittim ama sonra doktor ayda bir geliniyor normalde ama istemezsiniz dedi esimde istemedi sonra iki sefer iki haftada gittik en sonda ben istedim 3 hafta sonra gelicem dedim doktorum zaten biz be zaman gitmek istesek kabul ediyor cok seviyorum doktorumuGunaydin kizlar
BEnim midem genel arak cok bulanmadi biraz goguslerim sismisti. Burda okuduklarimdan sonra biraz endiselendim. En son 15 nisanda gittim doktora. 25 inde bi sonraki randevu. Ultrasinda yurdisi.da cok az yapılıyormuş o yuzden surekli girmek istemiyorum. Cok merak ediyorum bebek iiyi mi ? Benim gibi hic belirti yasamayan var mi
gobeklı oldugum ıcın anlıcaklarını sanmıyorum belkı 7 8 ı anlarda yıne 5 6 anlamazlar sanırım oburunu anlamamıslardı 5 aykoca cocuklar anlamazlat mi 7 8 aylik
teşekkürler msj attım en kısa zamnda bizde gözüküces inşallahKonuyu açan arkadaşa bilgilerini msj atiyorsun eger 1.sayfadaki çizelgeyi soruyorsan
benımde kucuk oglandan sonra 9 sene bı yandan ıstıyorum bı yandan korkuyorum bı cocugu sıfırdan buyutmeyeayy canım çok zor
amaaa 6 sene sonra bu duyguyu yaşamak harikaa :)
Seninki güzel emmiş zaten. Çok şükür bende henüz bir sorun yok emzirmeme mini olan. Rahim kasılması için bu gittiğim doktor düşük riski olanlar için ancak risk teşkil edebilir sorun yok dedi. Benim de bebeğim doğduğunda inş. 15-16 aylık olacak oğlum Allah güç versin endişelerim var ama inş.üstesinden gelicem. Nasıl peşinde koşucam hiç bilmiyorum.Ay seninki cok kucukmus benimde kizim 15 aylik kara kara dusunuyorum :) pesinde kosmak cok yorucu :))
Bende emzirmek istedim ama rahimde kadilma yapiyomus dusuk olabilir dedi hafif lekelenmem ve kasiklarimda agri vardi cunku... biraktik mecburen bu kadar emdiya onada sukur sen ikisini birden emzirebilirsin bebek bakim onarim sitesini oneririm orda bu konuyla ilgili cok yureklendirici yazanlar var saglikla al bebegini kucana
Arapca lina bizim icin demek oluyorLİNA: KURAN da hurma fidesi olarak geçiyor, cennette bir meyve olarak ifade ediliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?