2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
KIZLAR BEN NORMALDE AKINTISI OLAN BIR KADINIM SUANDA 9 HAFTALIGIM IKI GUNE KADAR VARDI LAKIN IKI GUNDR AKINTIM DURDU.UZULMELIMIIYM YOKSA SEVINMELIMI?

benimde ilk doğum sezeryan canim aradan 6.5 yil geçti benim bile arada sizliyor korkma allahin izniyle hiçbirşey olmaz

Geçmiş olsun canım erken olmuş tatlım erkekler erken olgunlaşırlarmış diye duymuştum tatlım bir dahaki gidişinde kesin sonuç alırsın diye düşünüyorum...
Bakalim bu perşembe kendi doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek :) hayırlısı olsun İnşallah hepimiz için :)

Hangi ulkedesiniz, netten arastirdim biraz avrupada bicok ulkede yapilmiyormus cok sinirli tutuyorlarmis yaziyordu mesaji daha once okusam bugun kesin giderdim :))

bugun mıdem durmuyo benım cok kotuyum sankı butun vucudum uyusuo esofmanı cıkardım iç çamasırıyla yataga gırdım sankı yatak benı dıbıne cekıo yat uyu der gıbı
ben kedimle kavgaliyim suan essek gitti gene yataga cis yapti cami acmadim diye simdide gelmis beni yaliyor yalaka

Eklentiler

• IMG_20150415_152427.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 144
selam kızlar okuldan yeni geldim çok şükür bir ay kaldı kapanmasına gerçi seminer var ama bu kadar yorucu olmaz bittim çok zor gidiyorum okula bugün de sabahtan bu yana sağ kasığımda çok şiddetli ağrı oldu nedir acaba bu?normal mi

Gittim doktora kızlar dün birkaç damlalık kanama dan korkmuştum çok şükür bebeğim iyi kalbi atıyor 7 haftalık
cnm bnm de 8. haftada kanamam oldu korkm iyi düşün bol istrahat et. bebeğin kalp atışını duymuşsun hem. çok yavaş hareket et. wc dışında kalkma. ben halen yatıyorum onlem amaçlı. progestan kullanıyor musun. doktor bana 12 haftaya kadr kullan dedi

agrilar ara ara hepimizde oluyor cnm

Allah sabır versin canm diğerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…