benim randevum 1 haziranda 13+3 olmam gerekiyor cok merak ediyorum heyecanliyimda insallah bende ögrenebilirimErkek olunca daha erken söylüyorlarmış diye duydum canımAyh ne güzel bizimki de belli olsa keşke bir an önce hayırlı olsun
ayni benben uyumusum sonradan canım hemde cok guzel uyumusumda uyanınca böğ oldum :S
aynen.oyle valla tum gun sarlak marlak oluyozaynen ama bu daha kotu canım ya sersem gıbı oluyorum bıde gunduz uyuyunca gece uyuyamıyoruz
bugun mıdem durmuyo benım cok kotuyum sankı butun vucudum uyusuo esofmanı cıkardım iç çamasırıyla yataga gırdım sankı yatak benı dıbıne cekıo yat uyu der gıbıaynen.oyle valla tum gun sarlak marlak oluyoz
valla canım sormadım kesin mi diye :) büyük ihtimalle erkek dedi o kadar:)aaaa gerçekten mi sordunuz mu peki eminmisiniz diye neymiş cinsiyeti bende çok istiyorum öğrenmeyi
benimde ilk doğum sezeryan canim aradan 6.5 yil geçti benim bile arada sizliyor korkma allahin izniyle hiçbirşey olmazSelam malum 15 aylik kizim var o yuzden sık gelemiyorum buraya. Bugun fasulyemi gordum gec dollenmeymis bebegim 7+4 gunluk kalbinide duydum. 10 haftalik degilmisiz yani son adetim 9 mart ama doktor 24 olarak kabul edicez dedi kizim 38+4 te dogdugu icin buda o gunlerde alinmaliymis tahlil verdi onlari gostricem simdi kizimda tiroit sorunum vardi onada bakildi hayirlisi bakalim ilac duzenlicez simdi. Kendimi surekli uykulu halsiz hissediyorum. Sezeryan yerimdede sizlama oluyo bazen cizzz diye onuda sorucam simdi sisince nolur allah bilir korkuyorum(
Herkezin cumasi ve kandili mubarek olsun :)
Bakalim bu perşembe kendi doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek :) hayırlısı olsun İnşallah hepimiz için :)Geçmiş olsun canım erken olmuş tatlım erkekler erken olgunlaşırlarmış diye duymuştum tatlım bir dahaki gidişinde kesin sonuç alırsın diye düşünüyorum...
Ben canim çokta eminim eşim şehir dışına çıktı sonraKizlar benim gibi adet bittikten hemen sonra hamile kalan var mi :)
Hangi ulkedesiniz, netten arastirdim biraz avrupada bicok ulkede yapilmiyormus cok sinirli tutuyorlarmis yaziyordu mesaji daha once okusam bugun kesin giderdim :))bende yurtdisindayim ilk 3 hafta her hafta gittim ama sonra doktor ayda bir geliniyor normalde ama istemezsiniz dedi esimde istemedi sonra iki sefer iki haftada gittik en sonda ben istedim 3 hafta sonra gelicem dedim doktorum zaten biz be zaman gitmek istesek kabul ediyor cok seviyorum doktorumu
almanya dayim ben canimHangi ulkedesiniz, netten arastirdim biraz avrupada bicok ulkede yapilmiyormus cok sinirli tutuyorlarmis yaziyordu mesaji daha once okusam bugun kesin giderdim :))
ben kedimle kavgaliyim suan essek gitti gene yataga cis yapti cami acmadim diye simdide gelmis beni yaliyor yalakabugun mıdem durmuyo benım cok kotuyum sankı butun vucudum uyusuo esofmanı cıkardım iç çamasırıyla yataga gırdım sankı yatak benı dıbıne cekıo yat uyu der gıbı
HADI GOZUN AYDIN RABBIM BEBEGINI SANA BAGISLASIN SAGLIKLA KUCAGINA ALDIGIN GUNLERIDE GORURSUN INŞ..Gittim doktora kızlar dün birkaç damlalık kanama dan korkmuştum çok şükür bebeğim iyi kalbi atıyor 7 haftalık
cnm bnm de 8. haftada kanamam oldu korkm iyi düşün bol istrahat et. bebeğin kalp atışını duymuşsun hem. çok yavaş hareket et. wc dışında kalkma. ben halen yatıyorum onlem amaçlı. progestan kullanıyor musun. doktor bana 12 haftaya kadr kullan dediGittim doktora kızlar dün birkaç damlalık kanama dan korkmuştum çok şükür bebeğim iyi kalbi atıyor 7 haftalık
aynen benimde öyle
ne zaman geçecek acaba
agrilar ara ara hepimizde oluyor cnmselam kızlar okuldan yeni geldim çok şükür bir ay kaldı kapanmasına gerçi seminer var ama bu kadar yorucu olmaz bittim çok zor gidiyorum okula bugün de sabahtan bu yana sağ kasığımda çok şiddetli ağrı oldu nedir acaba bu?normal mi
Allah sabır versin canm diğerini sağlıkla kucağına alırsın inşallahbenimde 8 ile 9 hafta arası gibi durmuş.Şuan 9+1 günlük kendiliğinden kayboluyormuş doğrumu senin nasıl oldu.İlk duyduğumda çok üzüldüm.. sağlıklı olan haraketli kalp atışlarıda süper maşallah inşallah kucağımıza alırız...Uzun ömürler versin inşallah..
Allah sabır versin canm diğerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?