Dua et inşallah birşey olmaz canminşallah canım ama çok korkuyorum Kalbi atanada birşey olucak diye.
ne verdi canım bulantı içinKızlar bugün dr a gittim ikiside sağlıklı çok şükür üç gündür deli gibi başım dönüyor çok acikiyorum ama kilo vermişim bir buçuk kadar bulantı için bi hap verdi bakalimm inşallah geçer
Canim bana da 2 gun once yani 11+1 de soyledi doktor. Erkek gibi duruyo ama yanilma payi olabilir dedi. Bakalim ne cikcak :)Ha iyi guvenebilirm o zaman :))))
bakalım cinsiyetleri ne olacakBen canim çokta eminim eşim şehir dışına çıktı sonra
ayy canım senin zor geçer 2 bebek bulantıları fazla olur. allah kolaylık versinKızlar bugün dr a gittim ikiside sağlıklı çok şükür üç gündür deli gibi başım dönüyor çok acikiyorum ama kilo vermişim bir buçuk kadar bulantı için bi hap verdi bakalimm inşallah geçer
yahu ben de 10+3 te gittim hiç yorum yapmadı görünmüyor küçük dediCanim bana da 2 gun once yani 11+1 de soyledi doktor. Erkek gibi duruyo ama yanilma payi olabilir dedi. Bakalim ne cikcak :)
S a canlar ben sessiz takipçilerdenkandiliniz mübarek olsun.rabbim gönlümüZde Olanları hakkımız da hayırlı eylesin inş.bugun bizimde kontrolümüz vardı 10+4 düm 11+4 çıktık acayip hareketli doktor boks yapıyo sanki içerde falan dedi bu resmimiz.
Hepiniz Allah'a emanet olun
bakalım cinsiyetleri ne olacak :)ben ...
Bişe olmaz canım ya inş ben de yaptım o çılgınlıklardankızlar bugun asırı derece şalgam ve cıps yedım pısmanım sımdı sızce bı zararı olmusmudur yardım edın lutfen
ıns cnm ya sıkıntı oldu bana bıde ben cok asırı tuzlu yıyecekler yıyıorumm kendımı tutamıorum napacam blmıorm yengem bnde senın gıbıydkım hep tursu yedkım salgam ıctımm tuz cok tukenttım dedı ama smdı saglıklı bı kızı var hersey allahtan tabı ama genede kendımı tutmalıyım:)Bişe olmaz canım ya inş ben de yaptım o çılgınlıklardan
2hafta sonra cok daha net gosterir kendini dedi. Artık cok hizli buyuceklermis. Seninde en gec 2haftaya kadar gosterir diye tahmin ediyorum canim :)yahu ben de 10+3 te gittim hiç yorum yapmadı görünmüyor küçük dedioğlumda 12 haftada söylemişlerdi.. erkekler çabuk belli ediyor
allah razı olsun. kandilimiz cümleten mübarek olsunbol bol dua edelim..
ozel hastaneye gıdeceksen acık olur cnm ama her hastanede yapmıor bıldgım kadrıyla bende carsambaa gtmeyı dusunuorum ama bı bılgım yok nasıl yapılacagı ve benı nelerın bekledıgınden haberım yok:)Kızlar ikili teste gidicem yarın gitsem olur mu cumartesi gunu bazı yerlerde yapmıyolar
canım senın bebegının cınsıyetı bellı oldumu e erken degılmı nasıl anladılar hemen2hafta sonra cok daha net gosterir kendini dedi. Artık cok hizli buyuceklermis. Seninde en gec 2haftaya kadar gosterir diye tahmin ediyorum canim :)
Ozel hastaneye gidicee benimde nasıl yapılcagından bir bilgim yok: )ozel hastaneye gıdeceksen acık olur cnm ama her hastanede yapmıor bıldgım kadrıyla bende carsambaa gtmeyı dusunuorum ama bı bılgım yok nasıl yapılacagı ve benı nelerın bekledıgınden haberım yok:)
hadı hayrlısı cnm ama bızede sonradan bılgı vermeyı unutma lutfen bızde ogrenelım tecrubenı:)Ozel hastaneye gidicee benimde nasıl yapılcagından bir bilgim yok: )
Tamam canım. :)hadı hayrlısı cnm ama bızede sonradan bılgı vermeyı unutma lutfen bızde ogrenelım tecrubenı:)
hahahaha o ne kadar tatlı bısey kız maşşallahben kedimle kavgaliyim suan essek gitti gene yataga cis yapti cami acmadim diye simdide gelmis beni yaliyor yalaka
Erkek gibi duruyo dedi doktorum. Ama kesin olmadigini da soyledi. Biz sorunca soyledi :)canım senın bebegının cınsıyetı bellı oldumu e erken degılmı nasıl anladılar hemen
var mı usg fotosu?Erkek gibi duruyo dedi doktorum. Ama kesin olmadigini da soyledi. Biz sorunca soyledi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?