yok kız ne zararı olcak bende yıyorum canım cektıkce oncekı gebelıklerımdede yıyodumkızlar bugun asırı derece şalgam ve cıps yedım pısmanım sımdı sızce bı zararı olmusmudur yardım edın lutfen
haha ıyımıs1.cocuk 300, 2.cocuk 400, 3.cocuk 600tl.15 mayis 2015den sonra dogum yapan herkes bebeginin tc numarasi ile sosyal hizmetlere basvurup alabilicekmis bez stogu yapariz artikelifeva sana 600 tl :))
Dinledim haberleri bizzat canm bugün dogan bebislerin aileleri koşa koşa gitmisler basvurmuslar bile :))) hesap numarasi veriyormuşuz oraya yatiriyorlarmis bakalim o gün gelsin görürüz insallah benmki gdip basvurmaya üşenirhaha ıyımısama vermezler zannetmem
valla baştakıler devletı dırek yıyo bız analık hakkı olarak sut parası olarak alırsak harama gırmez sanırım varsa oyle bısey ben basvururum sadece 2015ten sonra doganlaramı gecerlı yoksa cocuk sayısımıDinledim haberleri bizzat canm bugün dogan bebislerin aileleri koşa koşa gitmisler basvurmuslar bile :))) hesap numarasi veriyormuşuz oraya yatiriyorlarmis bakalim o gün gelsin görürüz insallah benmki gdip basvurmaya üşenir
Cancağızım neye göre tahminde bulunuyorsun bize de tiyo ver.herkez erkek diye tahmin ediyor ve bir kızım var 3 yasındabakalım cinsiyetleri ne olacakoğluma yumurtlama günü hamile kalmıştım
ayy canım senin zor geçer 2 bebek bulantıları fazla olur. allah kolaylık versin
yahu ben de 10+3 te gittim hiç yorum yapmadı görünmüyor küçük dedioğlumda 12 haftada söylemişlerdi.. erkekler çabuk belli ediyor
allah razı olsun. kandilimiz cümleten mübarek olsunbol bol dua edelim..
bu arada fotodan erkek diyorum bu bebeye.. allah hayırlısını versin inşallah
gozun aydın canımMrb kızlar Dr gittim bugün herşey yolunda çok şükür 10+4 çıktı iki gün önde gidiyor kasık ağrıları normalmiş aşırı Ağrılarda Dr başvur dedi kalp atışınıda duydum miniğimin
Allah razı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahgozun aydın canım
genital nub, skull ve vücut şekline göre :) genellikle yanılmıyorum ama..Cancağızım neye göre tahminde bulunuyorsun bize de tiyo ver.herkez erkek diye tahmin ediyor ve bir kızım var 3 yasında
maşallahh.. süper haberlerMrb kızlar Dr gittim bugün herşey yolunda çok şükür 10+4 çıktı iki gün önde gidiyor kasık ağrıları normalmiş aşırı Ağrılarda Dr başvur dedi kalp atışınıda duydum miniğimin
amin canım Allahtan tek dılegım o hepımız sag saglım alalım yavrularımızı kucagımıza ınsallah bu mubarek gunde dualarımızı kabul etsın ıns rabbımAllah razı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
genital nub, skull ve vücut şekline göre :) genellikle yanılmıyorum ama..inşallah sen de tutar. bir oğlan 1 kız ohh yeme de yanında yat. allah ömür versin
benımkı daha kucuk ama bı tahmının olurmu kız baksana bıgenital nub, skull ve vücut şekline göre :) genellikle yanılmıyorum ama..inşallah sen de tutar. bir oğlan 1 kız ohh yeme de yanında yat. allah ömür versin
15 mayis 2015 sonrasi doganlar icin gecerliymis canm önceki cocuk sayinin üzerinden hesaplaniyormus önce dogurdugun ikisi icin alamicaksin ama 3.cocuk oldugu icin 600 alacakmışsın.valla baştakıler devletı dırek yıyo bız analık hakkı olarak sut parası olarak alırsak harama gırmez sanırım varsa oyle bısey ben basvururum sadece 2015ten sonra doganlaramı gecerlı yoksa cocuk sayısımı
ıyımıs o zaman15 mayis 2015 sonrasi doganlar icin gecerliymis canm önceki cocuk sayinin üzerinden hesaplaniyormus önce dogurdugun ikisi icin alamicaksin ama 3.cocuk oldugu icin 600 alacakmışsın.
tatli tatlida simarik yaramaz ve kislanchahahaha o ne kadar tatlı bısey kız maşşallah
masallah bebisine cnm 2li testi ne.zaman yaptiracaksin ?Ay benimkine de bi baksaniza Eki Görüntüle 1528557 Eki Görüntüle 1528557
tatli tatlida simarik yaramaz ve kislanc
masallah bebisine cnm 2li testi ne.zaman yaptiracaksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?