2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
1.cocuk 300, 2.cocuk 400, 3.cocuk 600tl.15 mayis 2015den sonra dogum yapan herkes bebeginin tc numarasi ile sosyal hizmetlere basvurup alabilicekmis bez stogu yapariz artik elifeva sana 600 tl :))

valla baştakıler devletı dırek yıyo bız analık hakkı olarak sut parası olarak alırsak harama gırmez sanırım varsa oyle bısey ben basvururum sadece 2015ten sonra doganlaramı gecerlı yoksa cocuk sayısımı

Cancağızım neye göre tahminde bulunuyorsun bize de tiyo ver.herkez erkek diye tahmin ediyor ve bir kızım var 3 yasında

Cancağızım neye göre tahminde bulunuyorsun bize de tiyo ver.herkez erkek diye tahmin ediyor ve bir kızım var 3 yasında
genital nub, skull ve vücut şekline göre :) genellikle yanılmıyorum ama.. inşallah sen de tutar. bir oğlan 1 kız ohh yeme de yanında yat. allah ömür versin

genital nub, skull ve vücut şekline göre :) genellikle yanılmıyorum ama.. inşallah sen de tutar. bir oğlan 1 kız ohh yeme de yanında yat. allah ömür versin
benımkı daha kucuk ama bı tahmının olurmu kız baksana bı

Eklentiler

• 9+3.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 82
15 mayis 2015 sonrasi doganlar icin gecerliymis canm önceki cocuk sayinin üzerinden hesaplaniyormus önce dogurdugun ikisi icin alamicaksin ama 3.cocuk oldugu icin 600 alacakmışsın.

Selam kızlar hiç iştahım yok hiçbişey yiyemiyorum doktor ilaç verdi zofer Yada zofran al dedi. Ama kararsız kaldım içip içmemekte. Sizce ne yapmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…