2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Iyi aksamlar kizlarrr.bugun iyiyim iyiyim dedim dedim gunumu gordum cok fena oldum ogleden sonra ya ilk defa aksam cikardim. 11 12 haftalik arkadaslar gecmedi mi sizin bulantilariniz ne zaman bitcek acaba??

Bende ayniyim canim ya ama ilac almak istemiyorum.kimyasal sonucta iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum ama
Bende çıkarıyorum Sabh akşam ama az az yemeye çalışıyorum hatta bir buçuk kilo vermişim ama bebekler tam haftalarında gidiyorlar bnm banada bulahti için hap verdi bulaninca iç dedi mecbur icicem çünkü işyerinde mahfoluyom

Eve gidince bakicam telden gorunmuyor
ehehe 2 hafta var be.. baska gidicrk misin yakin zamanda. Yani aslinda 12 haftadan once cinsel organlarin ikiside ayni 12.hafta icinde organlar netlesiyor
yok gıtmıcem canım doktor 3 hafta sonra gel dedı

avcilardayim birkac yere sordum labaratuarbyani 80 ile 100 arasi ama ultrason ayri sende ikisimi ?

yapar valla emer emzigide
bendede var sımdı 4 tane 3 yavru bır anne sokak kedısıydı anne hasta olmus mahallenın veletlerıde bıraz yavrulara ezıyet etmısler sanırım gozlerını zorla acmaya calısmıslar ablamlar veterınere goturdu tedavılerı yapıldı bı daha cocukların elıne vermeyelım dıye bı odayı onlara açtık ama ben bakamam az buyuyunce havalar ıyıce ısınınca salcam hem yavrularda kendını kurtarmıs olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…