- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Bende ayniyim canim ya ama ilac almak istemiyorum.kimyasal sonucta iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum amaSelam kızlar hiç iştahım yok hiçbişey yiyemiyorum doktor ilaç verdi zofer Yada zofran al dedi. Ama kararsız kaldım içip içmemekte. Sizce ne yapmalıyım ?
ya bebek oldugu zaman kıskanırsa ben bılıyorum oyle bebegı kıskanıp cırmalayan kedı :Statli tatlida simarik yaramaz ve kislanc
masallah bebisine cnm 2li testi ne.zaman yaptiracaksin ?
Selam kızlar hiç iştahım yok hiçbişey yiyemiyorum doktor ilaç verdi zofer Yada zofran al dedi. Ama kararsız kaldım içip içmemekte. Sizce ne yapmalıyım ?
Dramamine bide gaviscon verdine verdi canım bulantı için
Cok kucuk canim ya. Benimki de aynen boyle anlayamadim. Ama 2 lide iyi bir yandan tam foto iste o zaman bilirim merak etmr :))benımkı daha kucuk ama bı tahmının olurmu kız baksana bı
Bende çıkarıyorum Sabh akşam ama az az yemeye çalışıyorum hatta bir buçuk kilo vermişim ama bebekler tam haftalarında gidiyorlar bnm banada bulahti için hap verdi bulaninca iç dedi mecbur icicem çünkü işyerinde mahfoluyomBende ayniyim canim ya ama ilac almak istemiyorum.kimyasal sonucta iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum ama
daha 3 hafta var ıkılıyeCok kucuk canim ya. Benimki de aynen boyle anlayamadim. Ama 2 lide iyi bir yandan tam foto iste o zaman bilirim merak etmr :))
Eve gidince bakicam telden gorunmuyorAy benimkine de bi baksaniza Eki Görüntüle 1528557 Eki Görüntüle 1528557
ehehe 2 hafta var be.. baska gidicrk misin yakin zamanda. Yani aslinda 12 haftadan once cinsel organlarin ikiside ayni 12.hafta icinde organlar netlesiyordaha 3 hafta var ıkılıye
yok gıtmıcem canım doktor 3 hafta sonra gel dedıEve gidince bakicam telden gorunmuyor
ehehe 2 hafta var be.. baska gidicrk misin yakin zamanda. Yani aslinda 12 haftadan once cinsel organlarin ikiside ayni 12.hafta icinde organlar netlesiyor
benimkinide tahmin eder misinnnnngenital nub, skull ve vücut şekline göre :) genellikle yanılmıyorum ama..inşallah sen de tutar. bir oğlan 1 kız ohh yeme de yanında yat. allah ömür versin
Hadi bakalim iyi sonuclarini almaya canim bende haftaya yaptiracagim ozeldemi yaptirdin 2 ne kadar ? Hangi sehirdesin ? (Ne cok sordum demi :)Dun yaptirdim iste. Kan sonucu pazartesi cikicak heralde.
benimki cocuk seviyor yapsa yapsa iser uzerine :~ya bebek oldugu zaman kıskanırsa ben bılıyorum oyle bebegı kıskanıp cırmalayan kedı :S
Hadi bakalim iyi sonuclarini almaya canim bende haftaya yaptiracagim ozeldemi yaptirdin 2 ne kadar ? Hangi sehirdesin ? (Ne cok sordum demi :)
hahahaha yada emzıgını alıp kacırırbenimki cocuk seviyor yapsa yapsa iser uzerine :~
avcilardayim birkac yere sordum labaratuarbyani 80 ile 100 arasi ama ultrason ayri sende ikisimi ?Benim doktorumun özel klinik, hastanede çalışmıyor. tüm testleri anlaşmalı labarotuvarla yaptırıyoruz. 130 TL idi test. İstanbuldayım.
yapar valla emer emzigidehahahaha yada emzıgını alıp kacırır
nub göremedimAy benimkine de bi baksaniza Eki Görüntüle 1528557 Eki Görüntüle 1528557
o halde aynı zamanda öğrenicez :) benim 28 mayıs 2 li testimyok gıtmıcem canım doktor 3 hafta sonra gel dedı
benimkinide tahmin eder misinnnnn
bendede var sımdı 4 tane 3 yavru bır anne sokak kedısıydı anne hasta olmus mahallenın veletlerıde bıraz yavrulara ezıyet etmısler sanırım gozlerını zorla acmaya calısmıslar ablamlar veterınere goturdu tedavılerı yapıldı bı daha cocukların elıne vermeyelım dıye bı odayı onlara açtık ama ben bakamam az buyuyunce havalar ıyıce ısınınca salcam hem yavrularda kendını kurtarmıs oluravcilardayim birkac yere sordum labaratuarbyani 80 ile 100 arasi ama ultrason ayri sende ikisimi ?
yapar valla emer emzigide
bende 2 hazıranda gıtcem devlete gıttıgım ıcın gun verırler sanırım ıns soyler o zaman cınsıyetınıdenub göremedim
o halde aynı zamanda öğrenicez :) benim 28 mayıs 2 li testim
nub belli değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?