2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
mesela benim oğlumun nub u işaretlediğim yer. kafa tipide erkekdi. zaten ben anlamıştım

Eklentiler

• 20150514_154414.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 116
Eve fazla alistirma derim sokgaa salacaksan yoksa yapamazlar birde internetten sahiplendirmeyi denesene yada bir veterinere ver onlar sahip buluyorlqr bir suru yer var boyle

Ya bana medikanada dedilerki ultroson ve kan tahlili 175tl burde doktorunuza gistermek isterseniz onun ucreti +60 yani neyse dun ben randevu icin aradim dedim ikili trst yaptiracam vezneden bana dedilerki doktorun seni yonlendirecek ! Ya benim randevum 3 haziranda si,di ultrosonu doktorum yapacaksa hem ultroson hem muayene ucretimi vercem ? Sacma.geldi acikcasi tam bir aciklamada yok doktoruma whatsaptan yazdim bana geleceksin dedi ! Ama.tek bir cumle yani kafamda deli sorular

Eve fazla alistirma derim sokgaa salacaksan yoksa yapamazlar birde internetten sahiplendirmeyi denesene yada bir veterinere ver onlar sahip buluyorlqr bir suru yer var boyle
bakcam ıste canım verebılırsem vercem yoksa bı yer var sokaga tencerelerle yemek koyuyolar hayvanlar ıcın oraya bırakırım olmazsa

anladığım kadarıyla 175 + 60 tl ödeyeceksin toplam. normalde muayne ücreti ne kadar?

tamam canım esım gelınce cekerım atarım sana sokak kedısı dıye ben ellemıyorum kedılerı
Kedilerin kakasi sakincali kendisi diil hanerin ilsun sana zarari olmaz yani ! Biz tuyleri bizi hasta eder diye buyuduk malesef !!! Yanlis kedi kakasi cigbet iyi yikanmamis meyve hepsi ayni !

canım ben muayene ücretini ödedim artı test ücretini ödedim. doktorum sonucu telefonda yorumlayacak zaten tabi ki ayrıca ücret almayacak sırf yorum için. bidahaki muayenem 1 ay sonra.
Muayene ucretin ne kadar ? Sen hangi semttesin ? Ultroson yorumu nasildi doktorunun ?

bu sene hamıle senesı sanırım kızlar bı arkadasımında hamıle oldugunu ogrendım az once test yaptı
Benim de uzun zamandır bekleyen bi arkadaşım ilk anneler günü olduğunu söyleyerek vermişti müjdeyi geçenlerde face'te. Ben ilan etmedim henüz edemedim Allah korusun nazar değer diye, ailelerimiz ve iş yerim dışında bilen yok.

Bugün gidecektim ben de doktora ama hiiiç iyi değildim ne yediysem çıkardım halsiz düştüm yattım bütün gün. Kısmetse yarın sabah şu test sonucunu göstericem hem de bi görelim kuzuyu dimi Sık sık ultrasonun iyi olmadığını düşünüyor musunuz siz de ?

ben oncekınde facede felan cok yazıyodum bebegıme aldıgım zıbınları felan paylasıyodum belkıde nazar degdı kızıma kaybettım sımdı teyzemlere bıle soylemedım sadece yakın cevrem bılıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…