bariz bellı pipisi onunmesela benim oğlumun nub u işaretlediğim yer. kafa tipide erkekdi. zaten ben anlamıştım
avcilardayim birkac yere sordum labaratuarbyani 80 ile 100 arasi ama ultrason ayri sende ikisimi ?
muayene ayrıydı. sadece kan testi bu.
Eve fazla alistirma derim sokgaa salacaksan yoksa yapamazlar birde internetten sahiplendirmeyi denesene yada bir veterinere ver onlar sahip buluyorlqr bir suru yer var boylebendede var sımdı 4 tane 3 yavru bır anne sokak kedısıydı anne hasta olmus mahallenın veletlerıde bıraz yavrulara ezıyet etmısler sanırım gozlerını zorla acmaya calısmıslar ablamlar veterınere goturdu tedavılerı yapıldı bı daha cocukların elıne vermeyelım dıye bı odayı onlara açtık ama ben bakamam az buyuyunce havalar ıyıce ısınınca salcam hem yavrularda kendını kurtarmıs olur
Sana cevabi yazdim cevapla olmuyorBenim doktorumun özel klinik, hastanede çalışmıyor. tüm testleri anlaşmalı labarotuvarla yaptırıyoruz. 130 TL idi test. İstanbuldayım.
bakcam ıste canım verebılırsem vercem yoksa bı yer var sokaga tencerelerle yemek koyuyolar hayvanlar ıcın oraya bırakırım olmazsaEve fazla alistirma derim sokgaa salacaksan yoksa yapamazlar birde internetten sahiplendirmeyi denesene yada bir veterinere ver onlar sahip buluyorlqr bir suru yer var boyle
Ya bana medikanada dedilerki ultroson ve kan tahlili 175tl burde doktorunuza gistermek isterseniz onun ucreti +60 yani neyse dun ben randevu icin aradim dedim ikili trst yaptiracam vezneden bana dedilerki doktorun seni yonlendirecek ! Ya benim randevum 3 haziranda si,di ultrosonu doktorum yapacaksa hem ultroson hem muayene ucretimi vercem ? Sacma.geldi acikcasi tam bir aciklamada yok doktoruma whatsaptan yazdim bana geleceksin dedi ! Ama.tek bir cumle yani kafamda deli sorular
Nette aile buluruz sen resim falan banada yolla okido simdiden cek ariyalimbakcam ıste canım verebılırsem vercem yoksa bı yer var sokaga tencerelerle yemek koyuyolar hayvanlar ıcın oraya bırakırım olmazsa
tamam canım esım gelınce cekerım atarım sana sokak kedısı dıye ben ellemıyorum kedılerıNette aile buluruz sen resim falan banada yolla okido simdiden cek ariyalim
60 tl muayene !! Ama zaten eger dojtorum yapacaksa neden iki ucret diyorlar ? Sen nasil.odedin ?anladığım kadarıyla 175 + 60 tl ödeyeceksin toplam. normalde muayne ücreti ne kadar?
Kedilerin kakasi sakincali kendisi diil hanerin ilsun sana zarari olmaz yani ! Biz tuyleri bizi hasta eder diye buyuduk malesef !!! Yanlis kedi kakasi cigbet iyi yikanmamis meyve hepsi ayni !tamam canım esım gelınce cekerım atarım sana sokak kedısı dıye ben ellemıyorum kedılerı
60 tl muayene !! Ama zaten eger dojtorum yapacaksa neden iki ucret diyorlar ? Sen nasil.odedin ?
Muayene ucretin ne kadar ? Sen hangi semttesin ? Ultroson yorumu nasildi doktorunun ?canım ben muayene ücretini ödedim artı test ücretini ödedim. doktorum sonucu telefonda yorumlayacak zaten tabi ki ayrıca ücret almayacak sırf yorum için. bidahaki muayenem 1 ay sonra.
Benim de uzun zamandır bekleyen bi arkadaşım ilk anneler günü olduğunu söyleyerek vermişti müjdeyi geçenlerde face'te. Ben ilan etmedim henüz edemedim Allah korusun nazar değer diye, ailelerimiz ve iş yerim dışında bilen yok.bu sene hamıle senesı sanırım kızlar bı arkadasımında hamıle oldugunu ogrendım az once test yaptı
Muayene ucretin ne kadar ? Sen hangi semttesin ? Ultroson yorumu nasildi doktorunun ?
Enee maşallah cnm darısı başımıza hayırlı uğurlu olsun vatana milletemesela benim oğlumun nub u işaretlediğim yer. kafa tipide erkekdi. zaten ben anlamıştım
ben oncekınde facede felan cok yazıyodum bebegıme aldıgım zıbınları felan paylasıyodum belkıde nazar degdı kızıma kaybettım sımdı teyzemlere bıle soylemedım sadece yakın cevrem bılıoBenim de uzun zamandır bekleyen bi arkadaşım ilk anneler günü olduğunu söyleyerek vermişti müjdeyi geçenlerde face'te. Ben ilan etmedim henüz edemedim Allah korusun nazar değer diye, ailelerimiz ve iş yerim dışında bilen yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?