yo bence zararı yok radyasyon yok cunku ben hemen hemen butun gebelıklerımde sureklı gırdım ultrasonaBugün gidecektim ben de doktora ama hiiiç iyi değildimne yediysem çıkardım halsiz düştüm yattım bütün gün. Kısmetse yarın sabah şu test sonucunu göstericem hem de bi görelim kuzuyu dimi Sık sık ultrasonun iyi olmadığını düşünüyor musunuz siz de ?
Allah korusun nazara inanıyorum ve bu yaşta zor buldum zaten korkuyorum . Eninde sonunda öğrenecek herkes, mümkün olduğu kadar erteleme taraftarıyım ben de. Cennette kavuşursunuz bir gün.. Allah diğerlerine ömür versin.ben oncekınde facede felan cok yazıyodum bebegıme aldıgım zıbınları felan paylasıyodum belkıde nazar degdı kızıma kaybettım sımdı teyzemlere bıle soylemedım sadece yakın cevrem bılıo
Nihayet benimle hemfikir bir yorum aldım. Herkes ezbere "iyi değil" diyor ama destekleyecek tatmin edici bir açıklama yok hiçbir yerde. Insanın içine kurt düşürmekte başarılıyız vesselam.yo bence zararı yok radyasyon yok cunku ben hemen hemen butun gebelıklerımde sureklı gırdım ultrasona
amin canım ınsallah. bende nazara ınanıyorum Allah kem gozlerden korusun bızıde evlatlarımızıdaAllah korusun nazara inanıyorum ve bu yaşta zor buldum zaten korkuyorum . Eninde sonunda öğrenecek herkes, mümkün olduğu kadar erteleme taraftarıyım ben de. Cennette kavuşursunuz bir gün.. Allah diğerlerine ömür versin.
yok canım ben sureklı gırıyorum hatta gecen saglık ocagına rutın testlerımı yaptırdıgımda ıdrarımda kanama cıktı doktor urolojıye bı gorun ultrasonla baksınlar taşmı var dedı artık rontgen olmazda ultrasonla bakılır dedı ultrason ses dalgasıyla goruntuyu alıyo hıc bı zararı yokNihayet benimle hemfikir bir yorum aldım. Herkes ezbere "iyi değil" diyor ama destekleyecek tatmin edici bir açıklama yok hiçbir yerde. Insanın içine kurt düşürmekte başarılıyız vesselam.
Ay inş canım yagenital nub, skull ve vücut şekline göre :) genellikle yanılmıyorum ama..inşallah sen de tutar. bir oğlan 1 kız ohh yeme de yanında yat. allah ömür versin
Hay masallahbkuzum sana darisi bize150 tl, ataşehir, ense kalınlığı burun kemiği falan çok iyi dedi maşallah.
Ahhahben bu saatte bardak mısırı nerden bulcam sımdı ya felaket canım cektıaglıcam ha
afıyet bal şeker olsun bkalım bende eşimi beklıyorum gelsınde bı arıcamAhhahgeçen gün benim de buğday çekti ki cnm sorma gitsin hemen haşladım düdüklüde. Biraz baharat ceviz falan oooh
Istanbuldasın dimi?afıyet bal şeker olsun bkalım bende eşimi beklıyorum gelsınde bı arıcam
yok canım samsundayım olabılcek heryere baktım bulamadımIstanbuldasın dimi?
Uuu burada olsan bi şekilde hallolurdu :/ hay Allah! Sabahı bekle cnm mecburyok canım samsundayım olabılcek heryere baktım bulamadım
beklıyorum mecbur bulamadım gece bakalım gunduz bulurum kesın bu arada bebegın kız oldugundan supelenmeye basladım tatlıdan tiksınmeye basladım cunkuUuu burada olsan bi şekilde hallolurdu :/ hay Allah! Sabahı bekle cnm mecbur
canım maalesef ben de geçen salıya kadar hiç çıkarmamıştım ilk kez o gün baya çıkardım..çok kötüydü..geceleri çoğalıyor benim bulantım hiç uyuyamıyorum yine bu gece de olduğu gibiIyi aksamlar kizlarrr.bugun iyiyim iyiyim dedim dedim gunumu gordumcok fena oldum ogleden sonra ya ilk defa aksam cikardim. 11 12 haftalik arkadaslar gecmedi mi sizin bulantilariniz ne zaman bitcek acaba??
canim doğum oncesi 8 dogum donrasi 8 hafta. istersen 32 de ayrilabilirsin. istersen 32 de çalışır raporuyla 37 de zorunlu ayrilip 5 haftayi eklersin. mesela 37 ye dek calistin 37 de ayrildin 38 de dogdu. 40 a dek olan iki hAaftayi da ekletiliyor. ben riskliyim iki haftadir heyet raporluyum. bir haftam kaldı üç hafta raporluydum yani. okula iyi olursam bu sezon gitcem ama yeni rylul doneminde gitmem risk almam.hamiş öğretmenler aralıkta doğum yapacağız inş rapor işleri hakkında ne düşünüyorsunuz ..doğum iznin önceden kullanacak mısınız ya da yaklaşınca kullanmamak için neler yapmalıyız ..yasal olan diğer 40 günlük hakkımızı ne zaman kullanmayı düşünüyorsunuz hani boşa gitmesin :) ben her şey normal giderse doğum iznimi doğumdan sonra kullanmak istiyorum ama öncesinde ağırlaşırım diyorum öyle olursa 40 günlükten kullanabilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?