2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Günaydın kizlar. Bende aralıkta dogum yapcm nasipse. Bende ogretmenim ama özel sektör oldugu icin zaten senelik sozlesmeyle calisiyorz o yuzden bebegim 3 yasina gelesiye kadar çalışmayı düşünmüyorum. Hakkımızda hayırlısı :)

Hepinize teşekkür ederim. Allahım kimseye yaşatmasın
Buraya baktıkça çokk üzülüyorum .
12.haftamda olacaktım oğlumla((((
canım çok üzüldüm allah sabır versin ama belkide hayırlısı böyle diye düşün çok zor biliyorum bende yaşamıştım bunu o yüzden çok iyi anlıyorum seni canım inşallah rabbim tez zamanda sağloklı bir bebiş nasip eder canım

Ben bu seneyi bitirip bir daha calısmak istemiyorum oyle bi hakkım var mı

Ben bu seneyi bitirip bir daha calısmak istemiyorum oyle bi hakkım var mı
canım öğrendiğim kadarıyla doğum iznini doğum sonrasına aktarmak istersen doğuma iki ay kala doktordan çalışabilir raporu alınıyormuş eğer bu dönemden sonra yine yıllık iznimden rapor alayım dersen o kullandığımız izinler doğum sonrası izninden düşüyormuş..o yüzden yıllık 40 günlük hakkımızı iyi kullanmak gerek öncesinde yani zaman zaman ekim gibi kullanmaya başlamak daha iyi gibi bu durumda ..yanlışım varsa düzeltin çünkü pek bilgim yok bu konuda...ben de doğum sonrasına kullanayım diyorum tüm doğum iznimi..doğuma son iki ay kala da yıllık iznimden kullanırım diye düşünmüştüm ama sonraki doğum izninden düşüyormuş bu izinler de..

Ay canim hadi ya hala azalmadimi senin.ama daha yeni baslamis heralde ben 10 gundur cikariyodum sabahlari bida cikarmiyodum.2 gundur yedigimide cikarmaya basladim.o daha kotu.bende aksamlari cok kotu oluyorum.su gunler gecse biran once keske.

kızlar canınızı sıkmak istemem ama içime bi kurt düştü uyandığımdan beri nolur bii fikir verin.. göğüslerim inanılmaz hassaslaşmıştı. dokunamıyodm bile .. ama bu sabah sıkıştırıp durduğum halde bana mısın demiyor.. kasıklarım şiş ve ağrılı iken bomboş sanki hani adetten sonra gelen rahatlama ve arınma gibi bomboş. gerçi akşam 8 -12 asrası gaz sancısından dünde kıvrandım ama .. neden bu belirtiler gidiverdi.. mide bulantılarımı ilaç kullandığım için tam anlayamıyorum.

Kızlar günaydın....10+2 günlük hamileyim Akıntım ve kaşıntımda var.Az önce lavaboya gittiğimde hafif pembe bir lekelenme olmuş...Endişelenmelimiyim bilemedim....????

Bazen bende de oluyor öyle, gönlünü ferah tut canım.
Kızlar günaydın....10+2 günlük hamileyim Akıntım ve kaşıntımda var.Az önce lavaboya gittiğimde hafif pembe bir lekelenme olmuş...Endişelenmelimiyim bilemedim....????
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım. İhmal etmeden dr a git hemen

E="zonox, post: 40980941, member: 115019"]bakalım cinsiyetleri ne olacak :)[/QUOTE]
Bilmiyorumki bende merak ediyorum açıkçası ama ben çok kayıp yaşadım o yüzden ilk önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inş.

[QUOTEa, post: 40984853, member: 637144"]ben oncekınde facede felan cok yazıyodum bebegıme aldıgım zıbınları felan paylasıyodum belkıde nazar degdı kızıma kaybettım sımdı teyzemlere bıle soylemedım sadece yakın cevrem bılıo[/QUOTE]
Bende söylemiyorum benimde sadece ailem biliyor ne teyze ler ne kuzenim (çok yakinizda kuzenimle)nede mmemlekette kiler anneme söyleme dedim 3 kere kaybettim bebek 3 kere açıklama 3 ay dolsun o zaman soylicem. Daha doğrusu görecekler düğün var yazın. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…