canım çok üzüldüm allah sabır versin ama belkide hayırlısı böyle diye düşün çok zor biliyorum bende yaşamıştım bunu o yüzden çok iyi anlıyorum seni canım inşallah rabbim tez zamanda sağloklı bir bebiş nasip eder canımHepinize teşekkür ederim. Allahım kimseye yaşatmasın
Buraya baktıkça çokk üzülüyorum .
12.haftamda olacaktım oğlumla((((
maşallah canım benim sanki minik bir erkek gibi geldi bana cinsiyetini ögrenince bana mesaj atarmısın canımKontrolden geldim 10+4 çiktik Allaha sukur herseyi normaldi bi guzel uzanmis yatiyodu
bimden konserve al suz tereyagda isityok canım samsundayım olabılcek heryere baktım bulamadım
Ben bu seneyi bitirip bir daha calısmak istemiyorum oyle bi hakkım var mıhamiş öğretmenler aralıkta doğum yapacağız inş rapor işleri hakkında ne düşünüyorsunuz ..doğum iznin önceden kullanacak mısınız ya da yaklaşınca kullanmamak için neler yapmalıyız ..yasal olan diğer 40 günlük hakkımızı ne zaman kullanmayı düşünüyorsunuz hani boşa gitmesin :) ben her şey normal giderse doğum iznimi doğumdan sonra kullanmak istiyorum ama öncesinde ağırlaşırım diyorum öyle olursa 40 günlükten kullanabilir miyiz
canım sabah aç karnına işlanmemiş hani kahverengi kuru kayısı oluyoya ondan bir iki tane ye o çok iyi geliyobenkarnım agrıyo cıkamıyorum wc ye ben zorlamaktan yana deılım cok tıkandıgımda lavman yapıyorum
cnm kuru erik yecanım sabah aç karnına işlanmemiş hani kahverengi kuru kayısı oluyoya ondan bir iki tane ye o çok iyi geliyo
normal konserve mısırına tereyağ yak pul biber falan dök ımm aynısı oluyoben bu saatte bardak mısırı nerden bulcam sımdı ya felaket canım cektıaglıcam ha
canım konservenin her türlüsü zararlı helede mısırlar genetiğiyle oynanmış oluyo konserve hazır yiyecek dondurulmuş gıda kesinlikle tüketmeyin asla..cnm kuru erik ye
normal konserve mısırına tereyağ yak pul biber falan dök ımm aynısı oluyo
canım öğrendiğim kadarıyla doğum iznini doğum sonrasına aktarmak istersen doğuma iki ay kala doktordan çalışabilir raporu alınıyormuş eğer bu dönemden sonra yine yıllık iznimden rapor alayım dersen o kullandığımız izinler doğum sonrası izninden düşüyormuş..o yüzden yıllık 40 günlük hakkımızı iyi kullanmak gerek öncesinde yani zaman zaman ekim gibi kullanmaya başlamak daha iyi gibi bu durumda ..yanlışım varsa düzeltin çünkü pek bilgim yok bu konuda...ben de doğum sonrasına kullanayım diyorum tüm doğum iznimi..doğuma son iki ay kala da yıllık iznimden kullanırım diye düşünmüştüm ama sonraki doğum izninden düşüyormuş bu izinler de..Ben bu seneyi bitirip bir daha calısmak istemiyorum oyle bi hakkım var mı
yok yok bu ilk oğlumEnee maşallah cnm darısı başımıza hayırlı uğurlu olsun vatana millete
2 li testte tam yandan fotosunu ekle bakayımAy inş canım yabenim çok girme fırsatım olmuyor sizin bilgi meslekle alakalı falan bi durum mu oğlan diyince heyecan yaptım şimdi
canım maalesef ben de geçen salıya kadar hiç çıkarmamıştım ilk kez o gün baya çıkardım..çok kötüydü..geceleri çoğalıyor benim bulantım hiç uyuyamıyorum yine bu gece de olduğu gibi
nerde oturuyorsun? ataşehir de nereye gittin150 tl, ataşehir, ense kalınlığı burun kemiği falan çok iyi dedi maşallah.
Canım Samsunlu musun yoksa iş için mi oradasınız ? Benim baba memleketi Samsun da =) Gerçi İzmirde oturuyoruz 20 senedir felanyok canım samsundayım olabılcek heryere baktım bulamadım
Bazen bende de oluyor öyle, gönlünü ferah tut canım.kızlar canınızı sıkmak istemem ama içime bi kurt düştü uyandığımdan beri nolur bii fikir verin.. göğüslerim inanılmaz hassaslaşmıştı. dokunamıyodm bile .. ama bu sabah sıkıştırıp durduğum halde bana mısın demiyor.. kasıklarım şiş ve ağrılı iken bomboş sanki hani adetten sonra gelen rahatlama ve arınma gibi bomboş. gerçi akşam 8 -12 asrası gaz sancısından dünde kıvrandım ama .. neden bu belirtiler gidiverdi.. mide bulantılarımı ilaç kullandığım için tam anlayamıyorum.
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım. İhmal etmeden dr a git hemenKızlar günaydın....10+2 günlük hamileyim Akıntım ve kaşıntımda var.Az önce lavaboya gittiğimde hafif pembe bir lekelenme olmuş...Endişelenmelimiyim bilemedim....????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?