- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 35
Aminn canm insallah tabiki mesaj atarm mutlaka cinsiyeti ögrenirsekk hayrlisiyla :)))maşallah canım benim sanki minik bir erkek gibi geldi bana cinsiyetini ögrenince bana mesaj atarmısın canım
rabbim sağ salim kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah
Canım aklina kötü şeyler getirme benimde belirtiler kayboldu çok endiselendim hhiçbirşey hissetmiyordum Dr gittim herşey yolundaydıkızlar canınızı sıkmak istemem ama içime bi kurt düştü uyandığımdan beri nolur bii fikir verin.b göğüslerim inanılmaz hassaslaşmıştı. dokunamıyodm bile .. ama bu sabah sıkıştırıp durduğum halde bana mısın demiyor.. kasıklarım şiş ve ağrılı iken bomboş sanki hani adetten sonra gelen rahatlama ve arınma gibi bomboş. gerçi akşam 8 -12 asrası gaz sancısından dünde kıvrandım ama .. neden bu belirtiler gidiverdi.. mide bulantılarımı ilaç kullandığım için tam anlayamıyorum.
denıyım bı bunu ınsallah ıyı gelırcanım sabah aç karnına işlanmemiş hani kahverengi kuru kayısı oluyoya ondan bir iki tane ye o çok iyi geliyo
onun kokusuna evde dayanamam sanırım yıne bı bakcam bugun bulamazsam eşime yaptırırımcnm kuru erik ye
normal konserve mısırına tereyağ yak pul biber falan dök ımm aynısı oluyo
ben dogma buyume samsunluyum canım başka sehırlerde yaşayamam istesemde acayıp bı baglılıgım var toprak cıktık ne guzelCanım Samsunlu musun yoksa iş için mi oradasınız ? Benim baba memleketi Samsun da =) Gerçi İzmirde oturuyoruz 20 senedir felan
canım korkma hcg hormonu artık yavas yavas duzene gırıyo vucudumuzdakı o yuzden belırtılerın bırden gıtmesı cok normalkızlar canınızı sıkmak istemem ama içime bi kurt düştü uyandığımdan beri nolur bii fikir verin.. göğüslerim inanılmaz hassaslaşmıştı. dokunamıyodm bile .. ama bu sabah sıkıştırıp durduğum halde bana mısın demiyor.. kasıklarım şiş ve ağrılı iken bomboş sanki hani adetten sonra gelen rahatlama ve arınma gibi bomboş. gerçi akşam 8 -12 asrası gaz sancısından dünde kıvrandım ama .. neden bu belirtiler gidiverdi.. mide bulantılarımı ilaç kullandığım için tam anlayamıyorum.
aslm canım Allah evlatlarına sagalık uzun omur versın ınsallahslm 2015 aralık anneleri. ben pınar. ayrıca 2014 şubat annesiyim. yani birincisi 15 aylık. bu ikincisi sürpriz ve aynı zamanda doktorun deyimiyle beleş:)) çok tatlı bir oğlum var. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. ara ara yazabiliyorum. çünkü aynı zamanda çalışıyorum. 2014 şubat annelerine de üyeyim inşallah oradaki durum burda da devam eder. istanbuldayım. hepimize hayırlı olsun diyorum.
canım kaşıntı mantar olabılır doktora gıtmenı tavsıye ederım hem lekelenmenede baktırmıs olursunKızlar günaydın....10+2 günlük hamileyim Akıntım ve kaşıntımda var.Az önce lavaboya gittiğimde hafif pembe bir lekelenme olmuş...Endişelenmelimiyim bilemedim....????
aslm canım bendde bulantı var eşim kahvaltı hazırlıyo kokusu geldıkce daha beter oluyorum hayırlısıyla atlatsaydık şu donemıSelam bayanlar bugün nasılsınız bakalım? Benim biraz baş dönmem ve yemek kokusundan tabisi mide bulantım var. Bugünde bitse de yarın dinlensem hayırlısı ile
ay inşallah dediğin gibidir.. doktora gitmeme de daha var.. içimde bi kuşku işte kemirio duruo.. ama midem hala kapkarışık.. elde kalan tek belirti..canım korkma hcg hormonu artık yavas yavas duzene gırıyo vucudumuzdakı o yuzden belırtılerın bırden gıtmesı cok normal
inşallah dediğin gibidir. içimi ferah tutmaya çalışacam..Canım aklina kötü şeyler getirme benimde belirtiler kayboldu çok endiselendim hhiçbirşey hissetmiyordum Dr gittim herşey yolundaydı
Bende aynen senin gibi karin kasik bomboş gibi geliyordu ama bir sure sonra tekrar ara ara çıkiyor belirtiler.vücut zamanla alisiyor gebeliğe
aslm canım bendde bulantı var eşim kahvaltı hazırlıyo kokusu geldıkce daha beter oluyorum hayırlısıyla atlatsaydık şu donemı
korkma canım hormonların normale donuyo hcg hormonu yavas yavas ınıyo artık 12. haftadan sonra hıc bıseyın kalmıcak bulantın bıleay inşallah dediğin gibidir.. doktora gitmeme de daha var.. içimde bi kuşku işte kemirio duruo.. ama midem hala kapkarışık.. elde kalan tek belirti..
senın gene varmıs benım 2 haftam kaldı Allahın ıznıyle ınsallah hamılelık boyunca surenlerden deıldırAynen canım ya kokuya o kadar duyarlı oldum ki acayip midem kalkıyor. Bir önce sağlıkla geçsin şu zamanlarımız
senın gene varmıs benım 2 haftam kaldı Allahın ıznıyle ınsallah hamılelık boyunca surenlerden deıldır
BN başından beri tiksiniyorum tatlı şeylerden.kız mi acaba :) eşim bnce kız ,içime öyle doguyo dedi.zaten hamilelik testimi de onun ısrarı yüzünden adetten 4 gun önce yaptım.onu da hissetmiş.yapmayalim negatif çıkacak demiştimbeklıyorum mecbur bulamadım gece bakalım gunduz bulurum kesın bu arada bebegın kız oldugundan supelenmeye basladım tatlıdan tiksınmeye basladım cunku
BN şimdiden on beş gun kullandım.düşük riski nedeniyle.bu bnm zararima mi. Doğumdan 8 hafta önce olan izinden mi kullanmış oldum nasıl oluyo?hamiş öğretmenler aralıkta doğum yapacağız inş rapor işleri hakkında ne düşünüyorsunuz ..doğum iznin önceden kullanacak mısınız ya da yaklaşınca kullanmamak için neler yapmalıyız ..yasal olan diğer 40 günlük hakkımızı ne zaman kullanmayı düşünüyorsunuz hani boşa gitmesin :) ben her şey normal giderse doğum iznimi doğumdan sonra kullanmak istiyorum ama öncesinde ağırlaşırım diyorum öyle olursa 40 günlükten kullanabilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?