BN onu da yiyorum günde 5-6 tane yine kabizim :-( gaz sancim var. Progestan kukkaniorum ondanmis galibacanım sabah aç karnına işlanmemiş hani kahverengi kuru kayısı oluyoya ondan bir iki tane ye o çok iyi geliyo
Uzan ayağını yükseğe kaldır yat cnmKızlar günaydın....10+2 günlük hamileyim Akıntım ve kaşıntımda var.Az önce lavaboya gittiğimde hafif pembe bir lekelenme olmuş...Endişelenmelimiyim bilemedim....????
Ay ben de tiksiniyodum bu haftaya kadar ama şimdi yemeye başladım hiçbir fikrim yok cinsiyetine dair. Şu Yüzük testini yapalım dedik eşimle onu da beceremedik nasıl oluyo tam bilemedik sallanmadı hiçbir tarafa Yüzük :)beklıyorum mecbur bulamadım gece bakalım gunduz bulurum kesın bu arada bebegın kız oldugundan supelenmeye basladım tatlıdan tiksınmeye basladım cunku
Doktorum daha az önce kaşıntılı ya da renkli akıntı olursa mutlaka haberim olsun dedi enfeksiyona çok açık oluyormuşuz.Kızlar günaydın....10+2 günlük hamileyim Akıntım ve kaşıntımda var.Az önce lavaboya gittiğimde hafif pembe bir lekelenme olmuş...Endişelenmelimiyim bilemedim....????
Aynen bende korkuyorum kötü bişi çıkacak diyeya kızlar hepımız saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimizi inşallah ben haftaya ıkılı test yaptıracagım hafıften ter basmalar basladı kotu dusunmek ıstemıyorum fakat ınsan tedırgın oluyor ya
Ben devlet hastanesinde yaptıracam ücretiz canm devlet hastanesinde herşey arkadaşlarım daha önce yaptırdı çünkü...özeller ücretlikızlar ıkılı test ve ayrrıntılı ultresaon aynı zamanda yapılmıyormu ayrıca devlet hastanelernın 2lı testı karsılamadıgını duydum varmı devlet hastanesınde yaptıranlar
kız o zamanBN başından beri tiksiniyorum tatlı şeylerden.kız mi acaba :) eşim bnce kız ,içime öyle doguyo dedi.zaten hamilelik testimi de onun ısrarı yüzünden adetten 4 gun önce yaptım.onu da hissetmiş.yapmayalim negatif çıkacak demiştimhissettikleri doğruymuş megerse. Elma bile zor yiyorum şekerli diye.
bende denemıstım yuzuk testını sallanmamıstıAy ben de tiksiniyodum bu haftaya kadar ama şimdi yemeye başladım hiçbir fikrim yok cinsiyetine dair. Şu Yüzük testini yapalım dedik eşimle onu da beceremedik nasıl oluyo tam bilemedik sallanmadı hiçbir tarafa Yüzük :)
ben daha 9 haftalıgım randevuda almadım sen aldınmı nezman yaptırıcaksın kısmetse bırde ayrıntılı ultrasonada aynı andamı gırıyorsunBen devlet hastanesinde yaptıracam ücretiz canm devlet hastanesinde herşey arkadaşlarım daha önce yaptırdı çünkü...özeller ücretli
Hahhahbende denemıstım yuzuk testını sallanmamıstı
kız ogrendımHahhahtövbeler olsun!
nerde oturuyorsun? ataşehir de nereye gittin
Yaptın mı peki ? Oldu mu ? Eve geçince deneyelim biz de tekrar .kız ogrendımyuzugu ıpe tak once bı boy salla durmaya baslarken duz sallanıyosa erkek yuvarlak cızıyosa kız
haha benımkı kız dondu :d yuvarlak bakalım ne cıkcak cok merak ettımHahhahtövbeler olsun!
Yok canm randevulu gitmiyorum zaten doktorlar yönlendirceklerini söylediler.Bana sadece 3 hafta sonra gel biz seni yönlendirecez dediler.ben bu ayın sonuna doğru gidecem 12. haftamda yani....Ayrıntılı ultrasyonda 18-23 hafta arası oluyormuş daha erken yaniben daha 9 haftalıgım randevuda almadım sen aldınmı nezman yaptırıcaksın kısmetse bırde ayrıntılı ultrasonada aynı andamı gırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?