2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
beklıyorum mecbur bulamadım gece bakalım gunduz bulurum kesın bu arada bebegın kız oldugundan supelenmeye basladım tatlıdan tiksınmeye basladım cunku
Ay ben de tiksiniyodum bu haftaya kadar ama şimdi yemeye başladım hiçbir fikrim yok cinsiyetine dair. Şu Yüzük testini yapalım dedik eşimle onu da beceremedik nasıl oluyo tam bilemedik sallanmadı hiçbir tarafa Yüzük :)

Kızlar günaydın....10+2 günlük hamileyim Akıntım ve kaşıntımda var.Az önce lavaboya gittiğimde hafif pembe bir lekelenme olmuş...Endişelenmelimiyim bilemedim....????
Doktorum daha az önce kaşıntılı ya da renkli akıntı olursa mutlaka haberim olsun dedi enfeksiyona çok açık oluyormuşuz.

Ahhh bu kokular burnumu kesip atmak istiyorum.hicbirsey yiyemiyorum ..sadece cubuk kraker ve karpuz yediğim.sudan bile tiksindim. Allahım yardım etsin bana ve benim gibilere...

ya kızlar hepımız saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimizi inşallah ben haftaya ıkılı test yaptıracagım hafıften ter basmalar basladı kotu dusunmek ıstemıyorum fakat ınsan tedırgın oluyor ya

Aynen bende korkuyorum kötü bişi çıkacak diye

kızlar ıkılı test ve ayrrıntılı ultresaon aynı zamanda yapılmıyormu ayrıca devlet hastanelernın 2lı testı karsılamadıgını duydum varmı devlet hastanesınde yaptıranlar

kızlar ıkılı test ve ayrrıntılı ultresaon aynı zamanda yapılmıyormu ayrıca devlet hastanelernın 2lı testı karsılamadıgını duydum varmı devlet hastanesınde yaptıranlar
Ben devlet hastanesinde yaptıracam ücretiz canm devlet hastanesinde herşey arkadaşlarım daha önce yaptırdı çünkü...özeller ücretli

kız o zaman ben yenı yenı tıksınmeye basladım :S

bende denemıstım yuzuk testını sallanmamıstı

offff o kadar ağaca cıktım mısır bulcam dıye buldum sımdıde öğürmeden duramıyorum yoruldum artık ya

Ben devlet hastanesinde yaptıracam ücretiz canm devlet hastanesinde herşey arkadaşlarım daha önce yaptırdı çünkü...özeller ücretli
ben daha 9 haftalıgım randevuda almadım sen aldınmı nezman yaptırıcaksın kısmetse bırde ayrıntılı ultrasonada aynı andamı gırıyorsun

Bebik gününü yakalamış kızlar şükürler olsun 4 gün gerideydi. Bugün 8+4 çıktık. Boyumuz da 2 cm. 1 ay sonrasına ikili test için gün aldık. Aldık almasına da özel ücret alıyor dimi ekstra bu işlemden?

ben daha 9 haftalıgım randevuda almadım sen aldınmı nezman yaptırıcaksın kısmetse bırde ayrıntılı ultrasonada aynı andamı gırıyorsun
Yok canm randevulu gitmiyorum zaten doktorlar yönlendirceklerini söylediler.Bana sadece 3 hafta sonra gel biz seni yönlendirecez dediler.ben bu ayın sonuna doğru gidecem 12. haftamda yani....Ayrıntılı ultrasyonda 18-23 hafta arası oluyormuş daha erken yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…