sevındım canım gozun aydın bıldıgım ozel ucret alıyo devlette yaptırsanaBebik gününü yakalamış kızlar şükürler olsun4 gün gerideydi. Bugün 8+4 çıktık. Boyumuz da 2 cm. 1 ay sonrasına ikili test için gün aldık. Aldık almasına da özel ücret alıyor dimi ekstra bu işlemden?
11 ıle 13 haftadakızlar ıkılı test ve ayrrıntılı ultresaon aynı zamanda yapılmıyormu ayrıca devlet hastanelernın 2lı testı karsılamadıgını duydum varmı devlet hastanesınde yaptıranlar
Süper, ben de karadenizde büyüdüm. Lise 1-2 19 mayıs lisesinde okumuştum. Sonra izmire tayinle geldik =) 2 sene önce en son geldim samsuna. Ahhh ahhben dogma buyume samsunluyum canım başka sehırlerde yaşayamam istesemde acayıp bı baglılıgım var toprak cıktık ne guzel
samsun kucuk ama sakinliği denizi guzelSüper, ben de karadenizde büyüdüm. Lise 1-2 19 mayıs lisesinde okumuştum. Sonra izmire tayinle geldik =) 2 sene önce en son geldim samsuna. Ahhh ahh
Evet canım, en son gittiğimde ama baya değişmişti. Daha da güzelleşmişsamsun kucuk ama sakinliği denizi guzel
Benim 1 aydır kanıyor tatlım, hemen hemen hergün. Dr uma sordum normalmiş. Okyanus suyu kullanabilrisn dedi. Aldım, şimdi hem kanama yok hem de daha rahat nefes alabiliyorumkızlar kan basıncım yukselmeye basladı burnum kanıyo :s
hamılelıkte kan basıncı yukseldıgı ıcın normalmiş daha oncekılerde yasamamıştım eşim tansıyonun yukselmiştir belki lımon ye dedı kotuydum bugun şimdi elimde lımon agzım burnum saga sola kayıyo :dBenim 1 aydır kanıyor tatlım, hemen hemen hergün. Dr uma sordum normalmiş. Okyanus suyu kullanabilrisn dedi. Aldım, şimdi hem kanama yok hem de daha rahat nefes alabiliyorum
şimdi dahada gelişti ozellıkle atakum sahılı harıka yerler açıldıEvet canım, en son gittiğimde ama baya değişmişti. Daha da güzelleşmiş
Benim aksine tansiyon hep düşük, gerçi normalde de düşüktü =) 8/4 ya da 9/5 normalim. Dr hamilelikte daha da düşecek dedi, daha da düşerse öldüm zatenhamılelıkte kan basıncı yukseldıgı ıcın normalmiş daha oncekılerde yasamamıştım eşim tansıyonun yukselmiştir belki lımon ye dedı kotuydum bugun şimdi elimde lımon agzım burnum saga sola kayıyo :d
sen nasıl yasıyon gı o tansıyonla :SBenim aksine tansiyon hep düşük, gerçi normalde de düşüktü =) 8/4 ya da 9/5 normalim. Dr hamilelikte daha da düşecek dedi, daha da düşerse öldüm zaten
Ahh oraları hatırlıyorum, ablam oradaki meslek lisesinde öğretmendi eskiden. Bebiş doğsun, büyüsün yine gitmek istiyorummşimdi dahada gelişti ozellıkle atakum sahılı harıka yerler açıldı
Yaşıyom vallaa, oğlumda bir kere 13'e çıkmıştı hastanelik olmuştum resmen =))sen nasıl yasıyon gı o tansıyonla :S
halbukı 13 normal sayılabılcek bı deger senın degerlerınse komalık Allah yardımcın olsunYaşıyom vallaa, oğlumda bir kere 13'e çıkmıştı hastanelik olmuştum resmen =))
İşte canım benim normalim de böyle. Ama ben rahatsızlık hissetmiyorum. Azcık yükselirse anlıyorum.halbukı 13 normal sayılabılcek bı deger senın degerlerınse komalık Allah yardımcın olsun
Su içmeye çalış mutlaka canım, en azından ayran meyva suyu tüket.Çok sık acıkıyorum ben ya ama hiç su içemiyorum ya günde 2 bardak ANCA
Devlette yaptırayım evet de doktorun gözüne bedavacı gibi Görünmek istemem desevındım canım gozun aydın bıldıgım ozel ucret alıyo devlette yaptırsana
Benim de aynı 8/4, 9/5 :)Benim aksine tansiyon hep düşük, gerçi normalde de düşüktü =) 8/4 ya da 9/5 normalim. Dr hamilelikte daha da düşecek dedi, daha da düşerse öldüm zaten
benımde normalde hep 12/7 dır 1 derece yukselse yada dusse ruh gıbı oluyorum bembeyazİşte canım benim normalim de böyle. Ama ben rahatsızlık hissetmiyorum. Azcık yükselirse anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?