2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar ne güzel devletin imkanlarından yararlaniyorsunuz. Ben kibristayim burası çok pahalı sadece kan uyusmazligi testi için 300 lira verdik .ikili test kaç lira allah bilir..

Çok sık acıkıyorum ben ya ama hiç su içemiyorum ya günde 2 bardak ANCA
valla tıkabasa sofradan kalksam sadeec yarım saat ıdare edebılıyor.cok sıkıcı bır duurm ne yıyecegımı sasıryorum ayrıcada calısıyorum evde olsam ...susamıyorum ama beım ve bebegım ıcın gereklı oldugunu bıldıgım ıcın gunde 10 bardak ıcıyorum zorla yapacak bırsey yok tıskınmedıkce..

kızlarrrr ben kaşınmaya başladım çatlıyorum sanırımm :'( ne kullansak yaaa
Bepanthol Çatlak Bakım Krem 150ml
bu iyimiki

Ben ilk hamileliği kakao yağı diye bişey kullandım. .aktardı satılıyor beyaz sabun gibi ...her gece karnına surerdim onu sürdükçe eriyor değişik bişey. .faydasını gördüm tavsiye ederim. .

bu iyimiki
Ben ilk hamileliğimde de bebe yağı kullanmıştım şimdi de başladım. Yatmadan sürüyorum. Hatta duş alıp öyle sürersen vücut hemen emiyor. 4. aydan sonra sabah akşam sürülmeli. Sadece karnınıza değil, tüm genişleyen bölgelerinize sürün. İlkinde acemilikten sadece karnıma sürmüştüm. Karnımda hiç çatlak yok ama üst baldırlarda çatlak var. Şimdi hemen hemen her yere sürüyorum

korkma canım hormonların normale donuyo hcg hormonu yavas yavas ınıyo artık 12. haftadan sonra hıc bıseyın kalmıcak bulantın bıle
aşağıdaki takvimim sat a göre ultrasana göre ise bugün 8+6 dayım. o yüzden endişeleniyorum. bi 10 15gün sonra olsaydı sevinirdim . oysa şimdi erken sanki..

bu iyimiki
Canım herşey yalan kakao yağı gerçek !!!! Çatlakları önlemeyi geçtim olan çatlakları bile azaltıyor . Ama ona bişi daha katmak gerek onun adını unuttum öğrenip yazarım tekrar burdan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…