2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende ilk hamileligimde karnima badem yağı sürdüm ve yok denecek kadar az catladı ki ben çok şiştim görenler ikiz falan mı diye soruyordu o derece şistim yani.

Canım herşey yalan kakao yağı gerçek !!!! Çatlakları önlemeyi geçtim olan çatlakları bile azaltıyor . Ama ona bişi daha katmak gerek onun adını unuttum öğrenip yazarım tekrar burdan .
Aynen kakao yagini bende okudum ama kokusu cok agir mide bulantisi yapiyor diye vaseline kakao yagi kremini oneriyorlar kremide ayni islevi goruyormus.

Benim aksine tansiyon hep düşük, gerçi normalde de düşüktü =) 8/4 ya da 9/5 normalim. Dr hamilelikte daha da düşecek dedi, daha da düşerse öldüm zaten
Ayy kendim gibi birini buldum benim tansiyonumda hep düşük 8/4 bünye alistigi icin dayaniliyormus normalde bayilir birinin o derece düşse.Dahada düserse yandikk ki ne yandiik

kızlar merhaba,
alıntı yapmıştım birsürü ama bitiremeden sayfa yenilendi gitti

abimin bebeği için göz aydın dileyenlere çook teşekkür ederim..

ben çatlaklar için lansinoh kullandım ve hiç çatlak olmadı. ama genetikte önemli. doktorum "eğer ailende kadınlar çatlıyorsa sen de muhtemelen çatlarsın." demişti. keza öyle de oldu ailemde çatlağı olan yoktu ben de çatlamadım. ama bu gebeliğimde çok aşırı şiştim çatlayabilirim

bu arada tam bu haftalarda bulantım azalmaya başlamıştı bunda da öyle oluyor. sanki daha iyiyim ama yine de bulantı var tabi.. 12. 13. haftalarda bulantılarımız çok çok azalacak ve 14. haftada bitecek sıkın dişinizi..

bir de, benim gibi kesesinin yanında kanama alanı olanlara sorum.. bu kanama alanı ilaç kullanımına rağmen gitmezse ne olacak, doğuma kadar bizle mi?

Seni diğer forumdan hatırlıyorum. Sanırım aynı dönemde doğum yapacaz. Nub konusundaki yorumlarına da güveniyorum. Dr a gider gitmez paylaşacam.bu arada abin için de hayırlı olsun

Slm kızlar bende içimde sanki hararet var geçmiyor bi turlu var mi sizdede neler yapıyorsunuz
Canım hicbisry yemek istemiyor düşün düşün ne yesrm daraliyorum artik sizler ne alemdesiniz

Iyi akşamlar kızlar. Bugun hafif kasık ağrım vardı öğleden sonra da acık pembe kan geldi cok az sonra hemen kahverengiye döndü. Doktora gittim bebeğim yaşıyor cok şükür. Neyden olmuş olabilir normal mi bu durum ? Bir de adet zamanım bugünler.adet günü gelince böyle birsey yaşayan var mı ?

Slm kızlar bende içimde sanki hararet var geçmiyor bi turlu var mi sizdede neler yapıyorsunuz
Canım hicbisry yemek istemiyor düşün düşün ne yesrm daraliyorum artik sizler ne alemdesiniz

ben hamileliğin başından beri baya iştahlıyım ya. hayatta yemediğim şeyleri yiyorum sonra da pişman oluyorum. neyse ki sadece 1 kilo aldım ve zaten çok zayıfım. hayırlısı hepimize bebekler iyi olsun sağlıklı olsun doğsunlar da sevelim.

Valla aynen oyle sağlıkla gelsinler de sen sansliymissin benim kg da var ama yiyememekte kotu keşke yesem de kg olsun artik koduna geldim :/

Kızlar bn maltofol diye bi ilaç verdı doktorum.sıvı tüp içinde.demir eksikliği için.cok kötü yapıyor mıdemı.kullanan var mı ?

aşağıdaki takvimim sat a göre ultrasana göre ise bugün 8+6 dayım. o yüzden endişeleniyorum. bi 10 15gün sonra olsaydı sevinirdim . oysa şimdi erken sanki..
yok canım herkezde bır olmaz belırtılerın cıkıp kaybolma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…