Agac ve misir ?
Valla cahil kalmisim :) ben bi duz duvar biliyom oda konuyla alakali degil ahaahahahahahahahkız hanı derlerya aldırana kadar ağaca cıktım dıye :d oyle ağac
bende yıycem dıye bıber kızarttım guya mıde kalmadı zaten bulantılarım bı gecsın eşime dıyorum gıtcem lokantaya ıskender pılav ustu doner ne bulursam yıycem dıyorum guluyo banaBenimkide patates kızartması yaptı yağın kokusu mahvetti bugün benigeçsin artk bu tiksinmeler
heh ıste onun gıbıValla cahil kalmisim :) ben bi duz duvar biliyom oda konuyla alakali degil ahaahahahahahahah
Canim hic uzulme.. alirsin bol bol. Ben de 53 kg mim 52 oldum ama asiri derecede bulantim yok :) gececek merak etme. Ama bol sivi alCanim 58dim suanda 53um boyle giderse 50 ye kadar yolum var heralde
Aa merhaba nasilsin. Hayirli olsun bebegin.. nub u 12 haftada koy tabiki yorumlarim beklemek zor oluyor biliyorum :)) tesekkur ederim abim icinSeni diğer forumdan hatırlıyorum. Sanırım aynı dönemde doğum yapacaz. Nub konusundaki yorumlarına da güveniyorum. Dr a gider gitmez paylaşacam.bu arada abin için de hayırlı olsun
12 haftadaysa yorum yapabilirim. Yani 11 haftadaysa genital bolge cok yaniltici oluyor.resim yuklesem banada yorum yaparmsiin
yatmadan oncr icersen daha rahat edrrsin :)Kızlar bn maltofol diye bi ilaç verdı doktorum.sıvı tüp içinde.demir eksikliği için.cok kötü yapıyor mıdemı.kullanan var mı ?
11 haftada cekildi himmCanim hic uzulme.. alirsin bol bol. Ben de 53 kg mim 52 oldum ama asiri derecede bulantim yok :) gececek merak etme. Ama bol sivi al
Aa merhaba nasilsin. Hayirli olsun bebegin.. nub u 12 haftada koy tabiki yorumlarim beklemek zor oluyor biliyorum :)) tesekkur ederim abim icin
12 haftadaysa yorum yapabilirim. Yani 11 haftadaysa genital bolge cok yaniltici oluyor.
yatmadan oncr icersen daha rahat edrrsin :)
canim Merhaba benim eczaci bi arkadasim bepanthol kremi tavsiye etti özellikle. Gogsunde ve gobeginde kullan dedi. Bebek dogduktan sonra emzirirken sıkıntı cekersn yoksa. Emzirirken goguslerin yara bere icinde kalır falan dedi.kızlarrrr ben kaşınmaya başladım çatlıyorum sanırımm :'( ne kullansak yaaa
Bepanthol Çatlak Bakım Krem 150ml
bu iyimiki
Dunde ayni seyi ben yasadim canim benimde tam adet gunumdu kasiklarimda agri ve acik kahve leke geldi tum gun bende doktora gittim elhamdulillah bebek iyiydi bugun hic birsey yok cok sukur sanirim adet dongusu oldugu icinIyi akşamlar kızlar. Bugun hafif kasık ağrım vardı öğleden sonra da acık pembe kan geldi cok az sonra hemen kahverengiye döndü. Doktora gittim bebeğim yaşıyor cok şükür. Neyden olmuş olabilir normal mi bu durum ? Bir de adet zamanım bugünler.adet günü gelince böyle birsey yaşayan var mı ?
Ekle bakayim belki bellidir :)11 haftada cekildi himm
elbette öyle, randevuyu almış bulundum 1 ay sonrasına, arayıp öğreneyim bakim ne kadarmış ikili. ona göre bi karar verelim. devlette yaptırırım yine olmadıbedavacılıkla alakası yokkı canım bı ton para oraya vercegıne bebegıne bısey yaparsın
3 hafta sonra cagırdı doktorum ama ben devlette yaptırdıgım ıcın sanırım aynı gun yapmazlar bı kac gun sonrasına randevu verırlerelbette öyle, randevuyu almış bulundum 1 ay sonrasına, arayıp öğreneyim bakim ne kadarmış ikili. ona göre bi karar verelim. devlette yaptırırım yine olmadısenin ne zmn ikili?
Bak bakalim :) oglusum gostercekmi kendini "))Ekle bakayim belki bellidir :)
dayan kuşum 2 hafta kaldı inşallahKizlar toplamda 5 kilo verdimhala bisey yiyemiyorum . Midem bulaniyor
ay ben de iskender yicem valla eski günlerimi özledim yaaabende yıycem dıye bıber kızarttım guya mıde kalmadı zaten bulantılarım bı gecsın eşime dıyorum gıtcem lokantaya ıskender pılav ustu doner ne bulursam yıycem dıyorum guluyo bana
gecen yıyım dedım mıdem bulandı ama kafaya koydum bulantılarım gecınce bırgunde olsa mıde fesatı gecırene kadar yemek yıycemay ben de iskender yicem valla eski günlerimi özledim yaaaşimdi etten balıktan tiksindim! dr da protein şart diyo. diyo da dediğiyle kalıyo. görmeye dayanamıyorum.
kaşarlı peynirli pide falan yiyorum şimdilik o sınıftangecen yıyım dedım mıdem bulandı ama kafaya koydum bulantılarım gecınce bırgunde olsa mıde fesatı gecırene kadar yemek yıycem
hamur işine dıkkatkaşarlı peynirli pide falan yiyorum şimdilik o sınıftan
yaaa bende durmadan acıkıyorum 10 günde 1 kilo almışımhamur işine dıkkatkız ne ettın canımı cektırdın cok açım cok sabahkı kahvaltıyla duruyorum eşimi beklıyorum gelsınde yemek yapsın dıe
zayıfım kız ben zaten 53'ten 51'e düştüm bulantıdan. yine de dikkat ediyorum etmesine de iki kere pide kaçamağı yaptım iştahımın olduğu günlerde. çok da iyi yaptım vallahamur işine dıkkatkız ne ettın canımı cektırdın cok açım cok sabahkı kahvaltıyla duruyorum eşimi beklıyorum gelsınde yemek yapsın dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?