2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim 58dim suanda 53um boyle giderse 50 ye kadar yolum var heralde
Canim hic uzulme.. alirsin bol bol. Ben de 53 kg mim 52 oldum ama asiri derecede bulantim yok :) gececek merak etme. Ama bol sivi al
Seni diğer forumdan hatırlıyorum. Sanırım aynı dönemde doğum yapacaz. Nub konusundaki yorumlarına da güveniyorum. Dr a gider gitmez paylaşacam.bu arada abin için de hayırlı olsun
Aa merhaba nasilsin. Hayirli olsun bebegin.. nub u 12 haftada koy tabiki yorumlarim beklemek zor oluyor biliyorum :)) tesekkur ederim abim icin
resim yuklesem banada yorum yaparmsiin
12 haftadaysa yorum yapabilirim. Yani 11 haftadaysa genital bolge cok yaniltici oluyor.
Kızlar bn maltofol diye bi ilaç verdı doktorum.sıvı tüp içinde.demir eksikliği için.cok kötü yapıyor mıdemı.kullanan var mı ?
yatmadan oncr icersen daha rahat edrrsin :)

11 haftada cekildi himm

kızlarrrr ben kaşınmaya başladım çatlıyorum sanırımm :'( ne kullansak yaaa
Bepanthol Çatlak Bakım Krem 150ml
bu iyimiki
canim Merhaba benim eczaci bi arkadasim bepanthol kremi tavsiye etti özellikle. Gogsunde ve gobeginde kullan dedi. Bebek dogduktan sonra emzirirken sıkıntı cekersn yoksa. Emzirirken goguslerin yara bere icinde kalır falan dedi.

Dunde ayni seyi ben yasadim canim benimde tam adet gunumdu kasiklarimda agri ve acik kahve leke geldi tum gun bende doktora gittim elhamdulillah bebek iyiydi bugun hic birsey yok cok sukur sanirim adet dongusu oldugu icin

bedavacılıkla alakası yokkı canım bı ton para oraya vercegıne bebegıne bısey yaparsın
elbette öyle, randevuyu almış bulundum 1 ay sonrasına, arayıp öğreneyim bakim ne kadarmış ikili. ona göre bi karar verelim. devlette yaptırırım yine olmadı senin ne zmn ikili?

elbette öyle, randevuyu almış bulundum 1 ay sonrasına, arayıp öğreneyim bakim ne kadarmış ikili. ona göre bi karar verelim. devlette yaptırırım yine olmadı senin ne zmn ikili?
3 hafta sonra cagırdı doktorum ama ben devlette yaptırdıgım ıcın sanırım aynı gun yapmazlar bı kac gun sonrasına randevu verırler

bende yıycem dıye bıber kızarttım guya mıde kalmadı zaten bulantılarım bı gecsın eşime dıyorum gıtcem lokantaya ıskender pılav ustu doner ne bulursam yıycem dıyorum guluyo bana
ay ben de iskender yicem valla eski günlerimi özledim yaaa şimdi etten balıktan tiksindim! dr da protein şart diyo. diyo da dediğiyle kalıyo. görmeye dayanamıyorum.

ay ben de iskender yicem valla eski günlerimi özledim yaaa şimdi etten balıktan tiksindim! dr da protein şart diyo. diyo da dediğiyle kalıyo. görmeye dayanamıyorum.
gecen yıyım dedım mıdem bulandı ama kafaya koydum bulantılarım gecınce bırgunde olsa mıde fesatı gecırene kadar yemek yıycem

hamur işine dıkkat kız ne ettın canımı cektırdın cok açım cok sabahkı kahvaltıyla duruyorum eşimi beklıyorum gelsınde yemek yapsın dıe
zayıfım kız ben zaten 53'ten 51'e düştüm bulantıdan. yine de dikkat ediyorum etmesine de iki kere pide kaçamağı yaptım iştahımın olduğu günlerde. çok da iyi yaptım valla senin göbek zaten önden gidiyo ikiz gibi maşallah dikkat et baco! kaç kilo aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…