Tez zamanda bitsin cnm insan ne yiyeceğini sasiyor.AC dolanıyor insan :) sağlıklı olsun tabi ama gonlumden gecen kiz.kız o zamanben yenı yenı tıksınmeye basladım :S
ıkı bucuk kılo almısım canımzayıfım kız ben zaten 53'ten 51'e düştüm bulantıdan. yine de dikkat ediyorum etmesine de iki kere pide kaçamağı yaptım iştahımın olduğu günlerde. çok da iyi yaptım vallasenin göbek zaten önden gidiyo ikiz gibi maşallah dikkat et baco! kaç kilo aldın?
Bnm de genelde 9.5 falan.en yüksek 10.6 oldu.kanamam varken 8.4 tu.basım fırıl fırıl donuyo hepBenim aksine tansiyon hep düşük, gerçi normalde de düşüktü =) 8/4 ya da 9/5 normalim. Dr hamilelikte daha da düşecek dedi, daha da düşerse öldüm zaten
oyle tabıkı bende ıkı oglan oldugu ıcın sanırım benımde kalbım kız ıstıyo rabbım once saglıklısını sonra gonlumuzdekını nasıp etsın ınsTez zamanda bitsin cnm insan ne yiyeceğini sasiyor.AC dolanıyor insan :) sağlıklı olsun tabi ama gonlumden gecen kiz.
hamılelıkte alınan kılolar cabuk verılıyo korkmaya gerek yokyaaa bende durmadan acıkıyorum 10 günde 1 kilo almışım
BN yaşadım cnm geçti ertesi gun ama her kanamayı düşük tehdidi olarak yorumlayıp önlem almamızı istiyor doktorlar,istirahat gibi..Iyi akşamlar kızlar. Bugun hafif kasık ağrım vardı öğleden sonra da acık pembe kan geldi cok az sonra hemen kahverengiye döndü. Doktora gittim bebeğim yaşıyor cok şükür. Neyden olmuş olabilir normal mi bu durum ? Bir de adet zamanım bugünler.adet günü gelince böyle birsey yaşayan var mı ?
Hayirli olsun cnmhayırlı geceler bende 3. bebeğimi bekliyorum 7 hafta 4 günlük sezeryanla doguum yapıyorum oğlum 9 kızımda 5.5 yasında onlaardaki hamilelik sürecini unutmuşum sanırım bu hamileleğim çok zor geliyor bana gün aşırı bulantılarım çok fazla ama çıkaramıyorumda halsizlik de fazla
Günaydın canım . Bulanti bende de kalmadı inş olmaz da rahat rahat yemek yiyebilirsin :)gunaydın kızlar bulantısız bı sekılde uyandım kendımı enerjık hıssedıyorum ınşallahta olmaz bulantım bı daha
inşallah canım şimdilik ıyıyım yemek gorene kadarGünaydın canım . Bulanti bende de kalmadı inş olmaz da rahat rahat yemek yiyebilirsin :)
hayırlı saglıklı olsun ınsallah canım bende ucuncuyu beklıyorum senın sımdı kucuk cocugun var bırazda o yuzden zorlanıyosun bıde her hamılelık bır olmuyo Allah yardımcın olsunhayırlı geceler bende 3. bebeğimi bekliyorum 7 hafta 4 günlük sezeryanla doguum yapıyorum oğlum 9 kızımda 5.5 yasında onlaardaki hamilelik sürecini unutmuşum sanırım bu hamileleğim çok zor geliyor bana gün aşırı bulantılarım çok fazla ama çıkaramıyorumda halsizlik de fazla
hayır şimdi kullandığın raporlar yıılık izninden düşer..ama doğuma iki ay kala çalışabilir raporu aldıktan sonra aldığın raporlar doğum izniniden düşüyormuşBN şimdiden on beş gun kullandım.düşük riski nedeniyle.bu bnm zararima mi. Doğumdan 8 hafta önce olan izinden mi kullanmış oldum nasıl oluyo?
mide bulantısı bilekliği nasıl bişey canım?nerde satılıyor? yaramaz değildir annesi bu bizim hassaslığımızdan kaynaklanıyor.
Eczanelerde satılıyor çok rahatlattı beni dediğim gibi ordaki noktalra basinc yapıyor .mide bulantısı bilekliği nasıl bişey canım?nerde satılıyor? yaramaz değildir annesi bu bizim hassaslığımızdan kaynaklanıyor.
Ben içmiştim midem çok kötü olduğu gunler ,ic bir sey olmuyor herkese öneriyorlar bu ikisiniSelam kızlar hiç iştahım yok hiçbişey yiyemiyorum doktor ilaç verdi zofer Yada zofran al dedi. Ama kararsız kaldım içip içmemekte. Sizce ne yapmalıyım ?
Ben de heyet almayı dusunuyorum ,bir de 2016nin 40gunluk rapor HakkiniKızlar bişey sorucam öğretmen arkadaşlar ne yapacak iznimiz 3 hafta önceden izne ayrılsak Martin başında doğum izni bitmiş olacak sonrasında heyet raporu ya da başka bişey alabiliyor muyuz 2. Dönemi kapatmak için ?
Devlette yaptırayım evet de doktorun gözüne bedavacı gibi Görünmek istemem de
Günaydın canım darısı başıma bakalım bugün ben de durumlar nası olcak bir umut bekliyorum geçer die tam aaa bulamıyorum diyorum pat die kötü oluyorum hayırlısıgunaydın kızlar bulantısız bı sekılde uyandım kendımı enerjık hıssedıyorum ınşallahta olmaz bulantım bı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?