2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ıkı bucuk kılo almısım canım iştahsız oldugum halde nasıl alıyorum bılmıyorum ama

Benim aksine tansiyon hep düşük, gerçi normalde de düşüktü =) 8/4 ya da 9/5 normalim. Dr hamilelikte daha da düşecek dedi, daha da düşerse öldüm zaten
Bnm de genelde 9.5 falan.en yüksek 10.6 oldu.kanamam varken 8.4 tu.basım fırıl fırıl donuyo hep

Tez zamanda bitsin cnm insan ne yiyeceğini sasiyor.AC dolanıyor insan :) sağlıklı olsun tabi ama gonlumden gecen kiz.
oyle tabıkı bende ıkı oglan oldugu ıcın sanırım benımde kalbım kız ıstıyo rabbım once saglıklısını sonra gonlumuzdekını nasıp etsın ıns

BN yaşadım cnm geçti ertesi gun ama her kanamayı düşük tehdidi olarak yorumlayıp önlem almamızı istiyor doktorlar,istirahat gibi..

hayırlı geceler bende 3. bebeğimi bekliyorum 7 hafta 4 günlük sezeryanla doguum yapıyorum oğlum 9 kızımda 5.5 yasında onlaardaki hamilelik sürecini unutmuşum sanırım bu hamileleğim çok zor geliyor bana gün aşırı bulantılarım çok fazla ama çıkaramıyorumda halsizlik de fazla

Hayirli olsun cnm

hayırlı saglıklı olsun ınsallah canım bende ucuncuyu beklıyorum senın sımdı kucuk cocugun var bırazda o yuzden zorlanıyosun bıde her hamılelık bır olmuyo Allah yardımcın olsun

BN şimdiden on beş gun kullandım.düşük riski nedeniyle.bu bnm zararima mi. Doğumdan 8 hafta önce olan izinden mi kullanmış oldum nasıl oluyo?
hayır şimdi kullandığın raporlar yıılık izninden düşer..ama doğuma iki ay kala çalışabilir raporu aldıktan sonra aldığın raporlar doğum izniniden düşüyormuş

mide bulantısı bilekliği nasıl bişey canım?nerde satılıyor? yaramaz değildir annesi bu bizim hassaslığımızdan kaynaklanıyor.
mide bulantısı bilekliği nasıl bişey canım?nerde satılıyor? yaramaz değildir annesi bu bizim hassaslığımızdan kaynaklanıyor.
Eczanelerde satılıyor çok rahatlattı beni dediğim gibi ordaki noktalra basinc yapıyor .

Ben de heyet almayı dusunuyorum ,bir de 2016nin 40gunluk rapor Hakkini

kızlar benım bebiş buyumus sırt ustu yattıgımda elımı rahmımın ustune hafıf bastırdıgımda sert sert elıme gelıo off bıan once tekmelerınıde hısedeydık

Devlette yaptırayım evet de doktorun gözüne bedavacı gibi Görünmek istemem de

Bedavacılık olur mu hiç Kesinlikle öyle düşünme maaşlarımızın 1/3 ü devlete vergi olarak kesiliyo Çalişmayanlarin da eşlerinden kesiliyo Ayrıca her doktora gittiğimiz de 5 tl muayene ücreti çıkıyo eczanede Bunun neresi bedava? Devletten yararlanmak en doğal hakkımız Hiç öyle düşünmeyin direk devlet hast.ne gidin derim :)

gunaydın kızlar bulantısız bı sekılde uyandım kendımı enerjık hıssedıyorum ınşallahta olmaz bulantım bı daha
Günaydın canım darısı başıma bakalım bugün ben de durumlar nası olcak bir umut bekliyorum geçer die tam aaa bulamıyorum diyorum pat die kötü oluyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…