çekim kalitesi cidden kötü.. hiç anlamadımBak bakalim :) oglusum gostercekmi kendini "))
bende kendıme nazar ettım zatenGünaydın canım darısı başıma bakalım bugün ben de durumlar nası olcak bir umut bekliyorum geçer die tam aaa bulamıyorum diyorum pat die kötü oluyorum hayırlısı
Bende aynı şeyi düşünüyorum hatta 2015 in rapor haklarını da arada eylülde falan kullancam zor hem annë hem öğretmen olmak ikinci dönemi kapatıRIM haziran seminerine başlarım seneye de allah kerimBen de heyet almayı dusunuyorum ,bir de 2016nin 40gunluk rapor Hakkini
Malesef odertten muzdaripimçekim kalitesi cidden kötü.. hiç anlamadım
hoş geldiniz :) benim de üçüncü olacak:) heyecanlaniyorum 3. duyunca:)hayırlı geceler bende 3. bebeğimi bekliyorum 7 hafta 4 günlük sezeryanla doguum yapıyorum oğlum 9 kızımda 5.5 yasında onlaardaki hamilelik sürecini unutmuşum sanırım bu hamileleğim çok zor geliyor bana gün aşırı bulantılarım çok fazla ama çıkaramıyorumda halsizlik de fazla
ben ayrintiliya da girecegim canim perinatologtan 13. hafta için randevu aldim.kızlar ıkılı test ve ayrrıntılı ultresaon aynı zamanda yapılmıyormu ayrıca devlet hastanelernın 2lı testı karsılamadıgını duydum varmı devlet hastanesınde yaptıranlar
yok canım korkma nöral tüp kapandı artık zaten 12. haftadan sonra bırakcaz bende bazen unutuyorumkızlar bikaç gundur folik asiti içmeyi unutuyorum herhangi bi sıkıntı olurmu :S
ya bide sanki folik asidi içince midem daha cok bulanıyo gibi :Syok canım korkma nöral tüp kapandı artık zaten 12. haftadan sonra bırakcaz bende bazen unutuyorum
aynen canım ben gormeye bıle dayanamıyorum ama yınede mecburuz sen aklına geldıkce ıc unuttugun zamanlar ıcınde korkma dedıgım gıbı nöral tüp kapandı ılacın yararını aldık alcagımız kadarya bide sanki folik asidi içince midem daha cok bulanıyo gibi :S
inşallah oyledir canım yaaaaynen canım ben gormeye bıle dayanamıyorum ama yınede mecburuz sen aklına geldıkce ıc unuttugun zamanlar ıcınde korkma dedıgım gıbı nöral tüp kapandı ılacın yararını aldık alcagımız kadar
çok geçmiş olsun. neden kayip yasadin? bu gebelikte tedavin var mi kayip olmasin diye. benim de üç kaybim var. ikisi 8 biri 25 haftalık.Bende söylemiyorum benimde sadece ailem biliyor ne teyze ler ne kuzenim (çok yakinizda kuzenimle)nede mmemlekette kiler anneme söyleme dedim 3 kere kaybettim bebek 3 kere açıklama 3 ay dolsun o zaman soylicem. Daha doğrusu görecekler düğün var yazın. .
gecmiş olsun canım2.5 cm altina duserse uzunluk duruma gore progestan tedavisi ya da rahim agzina dikis atiliyor. ben kucuk oglumu dikisle dogurdum. su an dikisim duruyor.
Masallah canm Allah bagislasinArkadaslar,
Ciddi bir dusuk riskim oldugunu ogrendikten bir süre sonra burda yazmaktan vazgecmistim. Çünkü yazabileceklerim depresif şeyler olurdu. Amaaaaaaaaa dün gittiğimiz kontrolde Dr. Kesenin etrafindaki kanamalarin bitmiş olduğunu ve herseyin yolunda oldugunu söyledi :) artik ben de normal bir hamileyim yani ekstra yasaklarim yok (sürekli yatmak zorunda olmak vb gibi) :). Dün Dr. Bebeğimizi uzun uzun inceledi ve biz de keyifle seyrettik. 5,5 cm lik Minişimiz içimde öyle hareketliydi ki :) takla atti, bacaklarini açti kapadi defalarca, hoplayip zipladi, elini basins koydu, ama en çok hop hop zipladi :))...hiç durmadi yerinde :)) 2 aydır ilk kez mutlu olduk bu sayede. Dr. Cinsiyet tahmini de yaptı. yuzde 70 erkek dedi. Ama cok erken daha tutmayabilir tahminim dedi. Gercekten geçirdigim bu sıkıntılı ve zor 2 aydan sonra dün ögrendiklerim inanilmaz mutlu olmami sağladi. Mutlulugumu paylasmak istedim sadecebunlarda zıpır bebeğimizin fotograflari...Eki Görüntüle 1530264 Eki Görüntüle 1530265 Eki Görüntüle 1530263 Eki Görüntüle 1530263 Eki Görüntüle 1530264 Eki Görüntüle 1530265
ayy ne güzel yaaa allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh :)Arkadaslar,
Ciddi bir dusuk riskim oldugunu ogrendikten bir süre sonra burda yazmaktan vazgecmistim. Çünkü yazabileceklerim depresif şeyler olurdu. Amaaaaaaaaa dün gittiğimiz kontrolde Dr. Kesenin etrafindaki kanamalarin bitmiş olduğunu ve herseyin yolunda oldugunu söyledi :) artik ben de normal bir hamileyim yani ekstra yasaklarim yok (sürekli yatmak zorunda olmak vb gibi) :). Dün Dr. Bebeğimizi uzun uzun inceledi ve biz de keyifle seyrettik. 5,5 cm lik Minişimiz içimde öyle hareketliydi ki :) takla atti, bacaklarini açti kapadi defalarca, hoplayip zipladi, elini basins koydu, ama en çok hop hop zipladi :))...hiç durmadi yerinde :)) 2 aydır ilk kez mutlu olduk bu sayede. Dr. Cinsiyet tahmini de yaptı. yuzde 70 erkek dedi. Ama cok erken daha tutmayabilir tahminim dedi. Gercekten geçirdigim bu sıkıntılı ve zor 2 aydan sonra dün ögrendiklerim inanilmaz mutlu olmami sağladi. Mutlulugumu paylasmak istedim sadecebunlarda zıpır bebeğimizin fotograflari...Eki Görüntüle 1530264 Eki Görüntüle 1530265 Eki Görüntüle 1530263 Eki Görüntüle 1530263 Eki Görüntüle 1530264 Eki Görüntüle 1530265
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?