2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben de heyet almayı dusunuyorum ,bir de 2016nin 40gunluk rapor Hakkini
Bende aynı şeyi düşünüyorum hatta 2015 in rapor haklarını da arada eylülde falan kullancam zor hem annë hem öğretmen olmak ikinci dönemi kapatıRIM haziran seminerine başlarım seneye de allah kerim

hoş geldiniz :) benim de üçüncü olacak:) heyecanlaniyorum 3. duyunca:)

Gunaydin kizlar nasılsınız cok sukur mide bulantim azaldi biraz tabi mide de gaz ve yanma hic azalmadan devam ediyor ama buna sukur darisi sizlerin basina inss

kızlar ıkılı test ve ayrrıntılı ultresaon aynı zamanda yapılmıyormu ayrıca devlet hastanelernın 2lı testı karsılamadıgını duydum varmı devlet hastanesınde yaptıranlar
ben ayrintiliya da girecegim canim perinatologtan 13. hafta için randevu aldim.

ya bide sanki folik asidi içince midem daha cok bulanıyo gibi :S
aynen canım ben gormeye bıle dayanamıyorum ama yınede mecburuz sen aklına geldıkce ıc unuttugun zamanlar ıcınde korkma dedıgım gıbı nöral tüp kapandı ılacın yararını aldık alcagımız kadar

çok geçmiş olsun. neden kayip yasadin? bu gebelikte tedavin var mi kayip olmasin diye. benim de üç kaybim var. ikisi 8 biri 25 haftalık.

kızlar ben bir hatırlatma yapmak istedim. benim bir kaybım 25 haftalık. nedeni rahim ağzı yetmezliği. rahimde bebek büyüdükçe ortalama 4 cm oln rahim agzi uzunlugun kisaliyor ve bebek erkenden birden doğuyor benim oglum 800 gram dogdu ve dort gun yaşadı. bunun için dr lerinize lutfen 12. haftadan itibaren rahim ağzı uzunlugunu olcturun. normalde kayip yasamadan olcmuyorlar. ve yuzde 2 hamilede bu rahatsizlik var. topic lerde malesef basina geliyor arkadaslarin. tedbir bizden.

2.5 cm altina duserse uzunluk duruma gore progestan tedavisi ya da rahim agzina dikis atiliyor. ben kucuk oglumu dikisle dogurdum. su an dikisim duruyor.

of daha randevuma cok var zaman hiiiiç gecmek bilmiyo yaaaaaaaaaa bebeğimi görmek istiyorum

Arkadaslar,
Ciddi bir dusuk riskim oldugunu ogrendikten bir süre sonra burda yazmaktan vazgecmistim. Çünkü yazabileceklerim depresif şeyler olurdu. Amaaaaaaaaa dün gittiğimiz kontrolde Dr. Kesenin etrafindaki kanamalarin bitmiş olduğunu ve herseyin yolunda oldugunu söyledi :) artik ben de normal bir hamileyim yani ekstra yasaklarim yok (sürekli yatmak zorunda olmak vb gibi) :). Dün Dr. Bebeğimizi uzun uzun inceledi ve biz de keyifle seyrettik. 5,5 cm lik Minişimiz içimde öyle hareketliydi ki :) takla atti, bacaklarini açti kapadi defalarca, hoplayip zipladi, elini basins koydu, ama en çok hop hop zipladi :))...hiç durmadi yerinde :)) 2 aydır ilk kez mutlu olduk bu sayede. Dr. Cinsiyet tahmini de yaptı. yuzde 70 erkek dedi. Ama cok erken daha tutmayabilir tahminim dedi. Gercekten geçirdigim bu sıkıntılı ve zor 2 aydan sonra dün ögrendiklerim inanilmaz mutlu olmami sağladi. Mutlulugumu paylasmak istedim sadece bunlarda zıpır bebeğimizin fotograflari...

Masallah canm Allah bagislasin

ayy ne güzel yaaa allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…