hadi bakalım hayırlı sonuclar alırısn inşallahKızlar dun ikili test yaptırdımm
Çok sağol canimmm :))Masallah canm Allah bagislasin
Çok saholun kizlar :))ayy ne güzel yaaa allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahh :)
İnsallah canımhadi bakalım hayırlı sonuclar alırısn inşallah
Maşallah canım çok çok güzel bir haber senin adına çok çok sewindim rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayi nasip eder inşallah...Arkadaslar,
Ciddi bir dusuk riskim oldugunu ogrendikten bir süre sonra burda yazmaktan vazgecmistim. Çünkü yazabileceklerim depresif şeyler olurdu. Amaaaaaaaaa dün gittiğimiz kontrolde Dr. Kesenin etrafindaki kanamalarin bitmiş olduğunu ve herseyin yolunda oldugunu söyledi :) artik ben de normal bir hamileyim yani ekstra yasaklarim yok (sürekli yatmak zorunda olmak vb gibi) :). Dün Dr. Bebeğimizi uzun uzun inceledi ve biz de keyifle seyrettik. 5,5 cm lik Minişimiz içimde öyle hareketliydi ki :) takla atti, bacaklarini açti kapadi defalarca, hoplayip zipladi, elini basins koydu, ama en çok hop hop zipladi :))...hiç durmadi yerinde :)) 2 aydır ilk kez mutlu olduk bu sayede. Dr. Cinsiyet tahmini de yaptı. yuzde 70 erkek dedi. Ama cok erken daha tutmayabilir tahminim dedi. Gercekten geçirdigim bu sıkıntılı ve zor 2 aydan sonra dün ögrendiklerim inanilmaz mutlu olmami sağladi. Mutlulugumu paylasmak istedim sadecebunlarda zıpır bebeğimizin fotograflari...Eki Görüntüle 1530264 Eki Görüntüle 1530265 Eki Görüntüle 1530263 Eki Görüntüle 1530263 Eki Görüntüle 1530264 Eki Görüntüle 1530265
O şekilde bitiyor mu 2. Dönem bi de kaç gün heyet raporu alabiliyoruzBen de heyet almayı dusunuyorum ,bir de 2016nin 40gunluk rapor Hakkini
Bende aynı şeyi düşünüyorum hatta 2015 in rapor haklarını da arada eylülde falan kullancam zor hem annë hem öğretmen olmak ikinci dönemi kapatıRIM haziran seminerine başlarım seneye de allah kerim
[QUOTEa, post: 40984853, member: 637144"]
Bende söylemiyorum benimde sadece ailem biliyor ne teyze ler ne kuzenim (çok yakinizda kuzenimle)nede mmemlekette kiler anneme söyleme dedim 3 kere kaybettim bebek 3 kere açıklama 3 ay dolsun o zaman soylicem. Daha doğrusu görecekler düğün var yazın. .
benimki işin şakası cnm devletle bağımı sırf bu yüzden koparmıyorum zaten dediğin gibi vergilere çalışıyoruzBedavacılık olur mu hiç Kesinlikle öyle düşünme maaşlarımızın 1/3 ü devlete vergi olarak kesiliyo Çalişmayanlarin da eşlerinden kesiliyo Ayrıca her doktora gittiğimiz de 5 tl muayene ücreti çıkıyo eczanede Bunun neresi bedava? Devletten yararlanmak en doğal hakkımız Hiç öyle düşünmeyin direk devlet hast.ne gidin derim :)
benım sırtım deılde daha cok kaburgalarımda oluyo canım batıyo bıcak gıbı ne oturabılıyorum ne yatabılıyorumKizlar benim dunden beri acayip sirtim agriyor sanki kemiklerim batiyor kesinlikle oturamiyorum ama yatmakta cok rahatlatmiyor var mi sizde de sirt agrisi
bulantıların onumuzdekı hafta baslar canım korkma yada sonrakı hafta hıc olmasa bıle endıse etmene gerek yok herkezde olmuyo cunkuKızlar hepinizinki hayırlı olsun inş kucanıza alırsınız sağsalim ,bende 4 hafta bitti 5 nci hafta ya girom heralde çok acemiyim ilk ve 3 Yıldır istiyoduk ,yarın kana baktırcam tekrar inş yükselmiştir,ilkinde 47 çıktı,,ben de belirti yok ondan yani bulantı falan çok korkuyom nebilim valla sadece dün kasıklarımda Ağrı vardı ve idrara çok çıktım adetim 4 gün geçti
hayırlı olsun cnm, Allah tamamına erdirsin.Arkadaslar,
Ciddi bir dusuk riskim oldugunu ogrendikten bir süre sonra burda yazmaktan vazgecmistim. Çünkü yazabileceklerim depresif şeyler olurdu. Amaaaaaaaaa dün gittiğimiz kontrolde Dr. Kesenin etrafindaki kanamalarin bitmiş olduğunu ve herseyin yolunda oldugunu söyledi :) artik ben de normal bir hamileyim yani ekstra yasaklarim yok (sürekli yatmak zorunda olmak vb gibi) :). Dün Dr. Bebeğimizi uzun uzun inceledi ve biz de keyifle seyrettik. 5,5 cm lik Minişimiz içimde öyle hareketliydi ki :) takla atti, bacaklarini açti kapadi defalarca, hoplayip zipladi, elini basins koydu, ama en çok hop hop zipladi :))...hiç durmadi yerinde :)) 2 aydır ilk kez mutlu olduk bu sayede. Dr. Cinsiyet tahmini de yaptı. yuzde 70 erkek dedi. Ama cok erken daha tutmayabilir tahminim dedi. Gercekten geçirdigim bu sıkıntılı ve zor 2 aydan sonra dün ögrendiklerim inanilmaz mutlu olmami sağladi. Mutlulugumu paylasmak istedim sadecebunlarda zıpır bebeğimizin fotograflari...Eki Görüntüle 1530264 Eki Görüntüle 1530265 Eki Görüntüle 1530263 Eki Görüntüle 1530263 Eki Görüntüle 1530264 Eki Görüntüle 1530265
hoşgeldin cnm ben de çok bekledim ve Allah kabul etti bizim için edilen dualardan birini inşallah. Bnm belirtiler 6. hafta başladı, devam ediyo. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bulantıların olursa -ki umarım olmaz- olmasaydı keşke diye geçireceksin içinden ister istemez. Sağlıklı gebelikler dilerim..Kızlar hepinizinki hayırlı olsun inş kucanıza alırsınız sağsalim ,bende 4 hafta bitti 5 nci hafta ya girom heralde çok acemiyim ilk ve 3 Yıldır istiyoduk ,yarın kana baktırcam tekrar inş yükselmiştir,ilkinde 47 çıktı,,ben de belirti yok ondan yani bulantı falan çok korkuyom nebilim valla sadece dün kasıklarımda Ağrı vardı ve idrara çok çıktım adetim 4 gün geçti
canım ben öğretmenm. branşım tarih birincim şubat 2014 de doğdu. mayıs gibi bitti iznim. okul idaemle anlaştım. gidip okulla ilgili işlere yardım edecektim bunun karşıığında da maaşım kalacaktı. ben şanslıydım idarem çok iyiydi. oğlumu yatırıp gidiyordum o uyaynana kadar geliyordum. ama burda biraz durum farklı. mart başı gibi biten bir izni idare asla idare edemez.Kızlar bişey sorucam öğretmen arkadaşlar ne yapacak iznimiz 3 hafta önceden izne ayrılsak Martin başında doğum izni bitmiş olacak sonrasında heyet raporu ya da başka bişey alabiliyor muyuz 2. Dönemi kapatmak için ?
yok canım doğum öncesi izin 32 haftalıkken başlar o haftada eğer iyiysen 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun ve 37. haftaya kadar olan 5 haftalık süren doğum sonrasına alınıyor. ben doğumumdan 1 buçuk hafta önce ders anlatıyordum:)) inşallah iyi oluruz da doğum sonrası kullanırız haftalarımızı bebeişlere zaman ayırmış oluruz:))BN şimdiden on beş gun kullandım.düşük riski nedeniyle.bu bnm zararima mi. Doğumdan 8 hafta önce olan izinden mi kullanmış oldum nasıl oluyo?
Aynı sıkıntı bende de var malesef, Allah yardımcımız olsun, plan bile yapamıyorum. Çok fazla seçenek yok çünkü. 4 aylık bebe'yi ele bırakıp işimize dönücez memleketi kurtarmaya ya da ücretsiz izin! Tek ümidim o zamana kadar devlet bu konuya bi el atar belki... Rusya'da 3 yaşına kadar hem yarı yarıya da olsa ücret ödeniyor, hem de 3 yıl sonra sorgusuz sualsiz aynı pozisyondaki işine geri dönebiliyor kadınlar. Daha çok fırın ekmek yemeli bizimkiler. O bebelere de yazık o analara dacanım ben öğretmenm. branşım tarih birincim şubat 2014 de doğdu. mayıs gibi bitti iznim. okul idaemle anlaştım. gidip okulla ilgili işlere yardım edecektim bunun karşıığında da maaşım kalacaktı. ben şanslıydım idarem çok iyiydi. oğlumu yatırıp gidiyordum o uyaynana kadar geliyordum. ama burda biraz durum farklı. mart başı gibi biten bir izni idare asla idare edemez.( heyet raporu almaya kalksak maaş pufff uçacak, gitsek bir türlü gitmesek bir türlü. hem heyet raporunu hemen de her yer vermiyor. mecburen ya çalışacağız ya da ücretsiz izne ayrılacağız (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?