2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar hepinizinki hayırlı olsun inş kucanıza alırsınız sağsalim ,bende 4 hafta bitti 5 nci hafta ya girom heralde çok acemiyim ilk ve 3 Yıldır istiyoduk ,yarın kana baktırcam tekrar inş yükselmiştir,ilkinde 47 çıktı,,ben de belirti yok ondan yani bulantı falan çok korkuyom nebilim valla sadece dün kasıklarımda Ağrı vardı ve idrara çok çıktım adetim 4 gün geçti

Maşallah canım çok çok güzel bir haber senin adına çok çok sewindim rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayi nasip eder inşallah...

Kizlar benim dunden beri acayip sirtim agriyor sanki kemiklerim batiyor kesinlikle oturamiyorum ama yatmakta cok rahatlatmiyor var mi sizde de sirt agrisi

Bende aynı şeyi düşünüyorum hatta 2015 in rapor haklarını da arada eylülde falan kullancam zor hem annë hem öğretmen olmak ikinci dönemi kapatıRIM haziran seminerine başlarım seneye de allah kerim

İnşallah ben de dün sürekli hesapladim doğum iznine geç de baslasak martta bitiyor işte 3 buçuk ay kalıyor ikinci döneme inşallah heyet raporu falan olur kaç gün oluyor o. Umarım ikinci dönem kapanır bi şekilde

Bende söyleyemedim kimseye. İçimde hep bi korku var bir türlü rahat edemedim. Sadece bir kaç arkadasım biliyor. gerçi artık göbeğim belli olmaya başladı. 11. Haftanın sonunda söylerim mecburen

benimki işin şakası cnm devletle bağımı sırf bu yüzden koparmıyorum zaten dediğin gibi vergilere çalışıyoruz

Kizlar benim dunden beri acayip sirtim agriyor sanki kemiklerim batiyor kesinlikle oturamiyorum ama yatmakta cok rahatlatmiyor var mi sizde de sirt agrisi
benım sırtım deılde daha cok kaburgalarımda oluyo canım batıyo bıcak gıbı ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum

bulantıların onumuzdekı hafta baslar canım korkma yada sonrakı hafta hıc olmasa bıle endıse etmene gerek yok herkezde olmuyo cunku

hayırlı olsun cnm, Allah tamamına erdirsin.

hoşgeldin cnm ben de çok bekledim ve Allah kabul etti bizim için edilen dualardan birini inşallah. Bnm belirtiler 6. hafta başladı, devam ediyo. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bulantıların olursa -ki umarım olmaz- olmasaydı keşke diye geçireceksin içinden ister istemez. Sağlıklı gebelikler dilerim..

canım ben öğretmenm. branşım tarih birincim şubat 2014 de doğdu. mayıs gibi bitti iznim. okul idaemle anlaştım. gidip okulla ilgili işlere yardım edecektim bunun karşıığında da maaşım kalacaktı. ben şanslıydım idarem çok iyiydi. oğlumu yatırıp gidiyordum o uyaynana kadar geliyordum. ama burda biraz durum farklı. mart başı gibi biten bir izni idare asla idare edemez.( heyet raporu almaya kalksak maaş pufff uçacak, gitsek bir türlü gitmesek bir türlü. hem heyet raporunu hemen de her yer vermiyor. mecburen ya çalışacağız ya da ücretsiz izne ayrılacağız(

BN şimdiden on beş gun kullandım.düşük riski nedeniyle.bu bnm zararima mi. Doğumdan 8 hafta önce olan izinden mi kullanmış oldum nasıl oluyo?
yok canım doğum öncesi izin 32 haftalıkken başlar o haftada eğer iyiysen 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun ve 37. haftaya kadar olan 5 haftalık süren doğum sonrasına alınıyor. ben doğumumdan 1 buçuk hafta önce ders anlatıyordum:)) inşallah iyi oluruz da doğum sonrası kullanırız haftalarımızı bebeişlere zaman ayırmış oluruz:))

Aynı sıkıntı bende de var malesef, Allah yardımcımız olsun, plan bile yapamıyorum. Çok fazla seçenek yok çünkü. 4 aylık bebe'yi ele bırakıp işimize dönücez memleketi kurtarmaya ya da ücretsiz izin! Tek ümidim o zamana kadar devlet bu konuya bi el atar belki... Rusya'da 3 yaşına kadar hem yarı yarıya da olsa ücret ödeniyor, hem de 3 yıl sonra sorgusuz sualsiz aynı pozisyondaki işine geri dönebiliyor kadınlar. Daha çok fırın ekmek yemeli bizimkiler. O bebelere de yazık o analara da Herkesin eşi dostu ailesi yanında değil ki.. Öyle olsa bile bu bi zulüm gibi geliyor düşündükçe geriliyorum Zamana bıraktım o yüzden çocuğum gerilmesin relaxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…